Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden dvd5 olarak 2 adet dvdye çıkarmıyorlar ki be birader. indirene yazık değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

neden dvd5 olarak 2 adet dvdye çıkarmıyorlar ki be birader. indirene yazık değil mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_18116643/mpage_1/key_//tm.htm#18123579

buradaki sayfada dvd5 e çevirme yöntemi var.
  • %70 de benim indirme 100 ile çekiyorum bugün öğleden sonra biter sanırım.
  • arkadaşlar benim internet baglantım yok oyunuda kopya aldım ama yamalı kursanda kurmasanda oyunun menü kısmına geçmiyor bunun bir çözümü yokmu lütfen yardımcı olun
  • Hani arkadaşlar normandy camping kilitli ya acip onıyan oldumu bazı arkadaşlar eski coh diyordu hiç alakası yok ben açtım ve tamamen farklı bir camping çıktı açan arkadaşlar varsa yazsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekinokx

Hani arkadaşlar normandy camping kilitli ya acip onıyan oldumu bazı arkadaşlar eski coh diyordu hiç alakası yok ben açtım ve tamamen farklı bir camping çıktı açan arkadaşlar varsa yazsın lütfen

Yapma ya kimlerle başlıyosun ilk bölüm ne biraz bilgi verirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekinokx

Hani arkadaşlar normandy camping kilitli ya acip onıyan oldumu bazı arkadaşlar eski coh diyordu hiç alakası yok ben açtım ve tamamen farklı bir camping çıktı açan arkadaşlar varsa yazsın lütfen

Anlat hoca bizde oynayalımm
  • almanlar da sındır tahminimce :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

almanlar da sındır tahminimce :D

+1 arkadaş cvp vermemiş bende böyle sanıyorum.Ama farklı bir camping çıkmış bu imkansız diye düşünüyorum.

invasion of normandy adında 2 part yapmazlar herhalde.belkide almanlar tarafından oynanıyordur.

Bu kadar zaman oldu halen tam olarak oynayıpta yorum yazan bir arkadaşa raslamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 6 Ekim 2007; 20:50:07 >
  • Almanlar tarafı bitti
    Çok kolaydı
    4 adet Pnazer sreck askeri
    2 adet Panzer IV
    2 adet Panther v
    2 adet Hetzer oldumu elini altında
    Geçemiyeceğin bölüm yok
    Berge panzer diye bir alet var
    Patlak tankları kurtarıyor.
    Son 2 bölümü hiç kayıp vermeden geçtim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 6 Ekim 2007; 22:49:48 >
  • arkadaşlar çok rica ediyorum, oyunu kurmayı başaran arkadaşlar ama bu başlıktan, ama pm'den bunu nasıl yapabildiğini anlatabilir mi?
  • arkadaşlar şimdi oyunu direk kurarsak hangi ülkelerle oynayabilceğim.. ve coh un üstüne kursam ne avantajı olur

ayrıca açılmayan campingleri nasıl açabilirm
  • 8.5gb indirdim
    mdf dosyası çıktı. onu da çıkarmak istediğim de %40 larda hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: theosekmekhanes

arkadaşlar çok rica ediyorum, oyunu kurmayı başaran arkadaşlar ama bu başlıktan, ama pm'den bunu nasıl yapabildiğini anlatabilir mi?

evet arkadaşlar yüklemeyi başaranlar bir kıyak yapıp anlatsa da oynayabilsek oyunu...
  • gamecopyworld ten crack i indirin oynayın
  • Normandy campaingi açtım
    Bildiğimiz coh çıktı
    Kim demişti değişik diye
  • Cd imajını açmakiçin Pc ye virtual clone cd kursun
    Free program. Mdf dosyalarını Cirtual clone cd ile sanal sürücüde görürsünüz
  • Normandy campaing i nasıl actıgınıda bi yaz lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 8 Ekim 2007; 17:04:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quikcem

Normandy campaing i nasıl actıgınıda bi yaz lutfen

bu nada ben cevap vereyim o campaign e tıkladığında senden Normal ilk oyunun CD keyini istiyor bulmuştur netten yazmıştır açmıştır tahminimce Ayrıca

Oyunu Bitirdim Alman Campaign leri 8 Bölümden oluşuyor Hard da bitirdim yani en zor 2. seviye İlk oyun daha zevkli gelmişti Bana saçma geldi Campaignleri bitirdim fakat Savaş bitii diye bi ibare göremedim en azından bi 15 bölüm olsaymış Afrika da Fransa da En önemlisi Rusya da savaşmak vardı tahminimce Rusya ve italya eklenebilir diğer oyunda ki kesin bi oyun daha çıkar.
    bence Opposing Fronts daha çok Multi net desteği ile öne çıkan bi oyun yani player vs player da zevkli oluyor Campaign lerden hoşlanmadım ilk oyun daha güzeldi.

oyunu açmak için yukarda bi arkadaş yazmış aynılarını yapın oluyor.

En azından bende oldu.

• evet ilk oyunun cd keyini istiyo sonra ilk oyunun dvd sini
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.