Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım 5 saat sonra biticcek
  • Ben oyunun iso dosyasını 8,5GB lık tek CD ye yüklüyorum kurması daha kolay olur, rar dosyaları ile tek tek uğraşmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 3 Ekim 2007; 17:26:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekinokx

Evet Oynıyabilirsin ben oynuyorum
    dediğim gibi sadece normandy camping (buda denilene göre coh muş.) klitli durumda..

eğer coh un orjinal cd keyini girersek normandy camping açılırmı coh unda yüklü olması gerekiyormu, baya kafa karıştıran bir durum

CoH'da açılmayan campaign ler için orjinal cd key'i girdim işe yaramadı. Sanırım CoH:OF cd key'i lazım..
  • oYNANIŞ GÖRÜNTÜSÜ NASIL ???

GTA gibi oluyo mu peki ??? hem strateji hem o tarz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

oYNANIŞ GÖRÜNTÜSÜ NASIL ???

GTA gibi oluyo mu peki ??? hem strateji hem o tarz?

Yok artık daha neler
  • GTA ile başlıyan bi konu başlığı görüceksin strateji bölümünde gir bak bunu bana biri söle di bnde yazdım ne bilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

GTA ile başlıyan bi konu başlığı görüceksin strateji bölümünde gir bak bunu bana biri söle di bnde yazdım ne bilim

"Alt" tuşuna bastığımızda kamera açısını istediğimiz gibi değiştirebildiğimiz için oyun sanki tps gibi olabiliyor.Arkadaş bunu kastetmiş olmalı, yoksa CoH her yönüyle RTS
  • oyunun orjinalini nerden satın alabilirim?
  • Henüz oyunun orjinali TR de yok sanırım

dediğiniz gibi birde coh un orjinal cd keyini deniyelim bakalım ne olacak
  •  COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

Arkadaşlar ne yaptıysam bir türlü olmuyor.Ne Opposing Fronts u kurabildim.Ne de yamaları yükleyebildim.Eski bilgisayarımda daha önce yamaları kurup oynamıştım.Şimdi yamaları kurarken 2 nolu resimde gördüğünüz hatayı veriyor.Anlayamadım bir yerde hata mı yapıyorum ?

Yardımlarınızı bekliyorum...

• Oyunu C Sürücüsüne yüklemeyi dene ondan sonra yamaları yükle
  • oyunu indirdim kurdum 137 mb yama daha istiyor ve internettenmi oynanıyor bu oyun sadee
  • quote:

Oyunu C Sürücüsüne yüklemeyi dene ondan sonra yamaları yükle

Denedim.Maalesef yine olmadı.Aynı hataları verdi.
  • İlk başta bende öyle sanmıştım ama alakası yok
    o yamayı da kur ondan sonra açılacak ama cracklemen lazım
  • Bu oynu oynayanlar kimler şu an ?

Oynayan arkadaşlar oyunları orcinalmi değilmi yazabilirmi korsan ise nasıl yaptıklarını bana PM olarak atabilirmi?
  • Dostum oyun aslında orjinal ama sadece keyler tutmuyor aslında oyunu yüklerken keylerde tutuyor ama kurduktan sonra birde online activasyon yapması işi bozuyor orada keylerin daha önce kullanıldığını söylüyor yada dvd taraması yapıyor kısacası iyice bu oyunda işi sıkı tutmuşlar ama bu yaptıklarıda oyunu oynamana engel değil benim canımı sıkıcan normandy camping in açılmaması onu haricinde oyunda herhangi bir sorun yok tabi crack yapmak gerekli
  • quote:

Dostum oyun aslında orjinal ama sadece keyler tutmuyor aslında oyunu yüklerken keylerde tutuyor ama kurduktan sonra birde online activasyon yapması işi bozuyor orada keylerin daha önce kullanıldığını söylüyor yada dvd taraması yapıyor kısacası iyice bu oyunda işi sıkı tutmuşlar ama bu yaptıklarıda oyunu oynamana engel değil benim canımı sıkıcan normandy camping in açılmaması onu haricinde oyunda herhangi bir sorun yok tabi crack yapmak gerekli

hani açılmayan campaing normandiya varya kardeşim
    O Campany Of heroes de oynadığımız camping
    Yani oynadığın eski oyun.
    Tekrar oynamana gerek var mı
  • Vallahi ben oyunda amerikalı kimseyi göremedim bir almanlar var birde ingilizler yada benmi yanılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

quote:

Dostum oyun aslında orjinal ama sadece keyler tutmuyor aslında oyunu yüklerken keylerde tutuyor ama kurduktan sonra birde online activasyon yapması işi bozuyor orada keylerin daha önce kullanıldığını söylüyor yada dvd taraması yapıyor kısacası iyice bu oyunda işi sıkı tutmuşlar ama bu yaptıklarıda oyunu oynamana engel değil benim canımı sıkıcan normandy camping in açılmaması onu haricinde oyunda herhangi bir sorun yok tabi crack yapmak gerekli

hani açılmayan campaing normandiya varya kardeşim
    O Campany Of heroes de oynadığımız camping
    Yani oynadığın eski oyun.
    Tekrar oynamana gerek var mı

+1 bakalım bunu daha kaç kere soracaklar

• Tamam tekrar oynamaya gerek yok benim sadece almanları oynama fırsatım oldu birde diğer campinge baktım ingilizlerden bahsediyordu gercekten merak ettiğim amerikalılar yokmu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.