Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killercreek

GTA ile başlıyan bi konu başlığı görüceksin strateji bölümünde gir bak bunu bana biri söle di bnde yazdım ne bilim

allah iiliğini versin killer ne diyim tps yaptınız ya bu oyunu

quote:

Tamam tekrar oynamaya gerek yok benim sadece almanları oynama fırsatım oldu birde diğer campinge baktım ingilizlerden bahsediyordu gercekten merak ettiğim amerikalılar yokmu

Olması lazım aslında yada mp için koymuşlardır yanlız her şey olabilir.

Gerçek te Market garden da abd de savaştı bu mantıkla olması gerektiğini düşünüyorum.Cean ona keza.Ama alman cephesinde oynanıyosa(oyunu henüz oynamadım) abd ile oynayamayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 4 Ekim 2007; 13:10:37 >

• Hocam oyun zaten yeni bir oyun deyilde devam oyunu gibi bir şey.
    Grafikler felan aynı imiş. gerçi yen indi kurmadım Kurunca bende iice emin olucam
  • Evet İlk kafada Almanlar çıkıyor ingilizler ve Normandy sıralama böyle
  • Evet oyunun (COH:OF) en son yamasını kurdum gamecopyworld.com da bununda icabına bakmışlar haberiniz olsun.

Almanlar ve İngilizlerden 3 er tane campaign oynadım. Almanları oynamak bana zor geldi, 3.bölüm quebeek midir nedir orada kaldım. Köprüyü havaya uçurmak lazım nasıl yapılıyor anlamadım bilen varsa lütfen yardım edin?? Her taraftan akın ediyorlar!

İngilizler'i oynamak oldukça kolay ama ağır silahları çok dandik kalıyor Alman panzerleri karşısında King Tiger'ı 3 tank ve askerler bile yok edemedi! Oyun biraz daha zorlaşmış, yapay zeka gerçekten çok başarılı, grafikler aynı ama full ayarda kasma oldu bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 4 Ekim 2007; 13:34:41 >
  • Köprüyü yıkmak için hiç bir işe yaramayan panzerlerden birisinden hani şu palet bombalardan çıkarıyorsun ve köprüye gönderip patlatıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinokx -- 4 Ekim 2007; 13:45:36 >
  • Dün aldım
  • Oynama Fırsatına eriştim.
    Geleneksel olrak önce tutorial bölümlerden oynuyorum

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)
  • Amerikalılar var demek ki akşam gidince bi bakmak lazım
  • arkadaşlar aldım ve oynuyorum diyorsunuz da orcinal mi korsan mı nasıl temin ettiniz yoksa torentdenmi? PM de atabilirsiniz bana
  • Elimde CoH orjinal bulunmakta, bunuda çekiyorum.Yarın bir şekilde açarım, akşama 8800gts ile ss şöleni yapabilirim istenirse
  • arkadaslar oyunu kurmaya çalışıyorum %30 larda bi hata mesajı çıkıyor (INSTALLED FAILED) ve yükleme kapanıyor... yardım lütfen YARDIM

http://img53.yukle.tc/images/6756adsiz.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealhead -- 4 Ekim 2007; 20:39:48 >
  • Bugün sıf Almanları oynadım 6.bölüme (campaign) kadar geldim. Bölümün adı Arnhem: The Last Bridge

Her bölümde gittikçe zorlaşıyor oyun ama dikkatimi çeken şey Almanlar her bölümde savunma ağırlıklı. Sanırım savaşın son yıllarındaki tarihi gerçeklere dayanarak bu şekilde yapmışlar.

6.bölüm oldukça zevkli ama bir o kadar da zor olacak dev King Tiger'ım bu bölümde . Görev: Düşman birliklerinin köprüden geçişini engellemek ve düşmanın geçeceği yollarda savunma bloğu kurmak. 88 toplar yapacaz ortalık iyice şenlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 5 Ekim 2007; 2:07:55 >

• Arkadaslar yardim edin lutfen
    simdi oyunu kururarken basta gormussundur bin invalite kodda istiyor cd keyin yani sira. 2.kodu girmezsek oyun yukleme sonunda hata veriyordu. nettten bir kod buldum oyunu yukledim patch i yukledim crackte yaptim ama oyunu actiktan sonta validete media diye birsey cikiyor sonra
    could not verify media sonucu oluyor kac defa denedysem olmuyor bana yardim edermisiniz eger sorun cd keyle birlikte girdigimiz kodsa dogrusunu verirmisiniz bu sorunun cevabi buradan yazilamiycak biseyse PM den lutfen o kadar para verdim bosa gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balgat -- 5 Ekim 2007; 8:17:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Bugün sıf Almanları oynadım 6.bölüme (campaign) kadar geldim. Bölümün adı Arnhem: The Last Bridge

Her bölümde gittikçe zorlaşıyor oyun ama dikkatimi çeken şey Almanlar her bölümde savunma ağırlıklı. Sanırım savaşın son yıllarındaki tarihi gerçeklere dayanarak bu şekilde yapmışlar.

6.bölüm oldukça zevkli ama bir o kadar da zor olacak dev King Tiger'ım bu bölümde . Görev: Düşman birliklerinin köprüden geçişini engellemek ve düşmanın geçeceği yollarda savunma bloğu kurmak. 88 toplar yapacaz ortalık iyice şenlenecek

Evet gerçekten çok zorlaştı 5 inci bölümü geçerken baya zorlandım ama dediğin gibi çok zevkli olmuş böyle

• 2.5 kb ile indiriyor yokmu daha hızlı bi çözüm arkadaşlar ?PM ataiblirsiniz bana .
  • Arkadaşlar merak ettim sordum COH:OF, COD4 ve Crysis orjinal çıkacakmı diye? Aral İthalat'dan bana cevap geldi. COH TR'de çıkacakmış ama hangisi çıkacak (ikiside mi?) söylememişler neyse COD 4:Modern Warfare ve Crysis da orjinal olarak gelecekmiş.

From: ARALGAME ADMIN [mailto:admin@aralgame.com]
    Sent: Friday, October 05, 2007 11:06 AM

Subject: Re: OF çıkacakmı?

xxx Bey Merhaba;
    Company of heros Türkiyede çıkması bekleniyor ama tarih belli değil şu anda. diğer iki oyunda gelecekç
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 5 Ekim 2007; 12:08:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Bugün sıf Almanları oynadım 6.bölüme (campaign) kadar geldim. Bölümün adı Arnhem: The Last Bridge

oooo arthem ha yine söylüyorum Coh bu işi biliyor.oyun ii ce tarih kokmaya başladı.ii ce heveslendim valla zaten buralarda da oyun yok alamıyorum

Her zaman olduğu gibi oyunda gerçekçilik arıyan biri olarak işin tarihsel kısmından bir açıklama yapayım istiyorum

Müttefiklerin amacı Eindhoven ve Arnhem arasındaki yolu ele geçirmek eğer bu gerçekleşse idi iki ingiliz zıhrı birliği buradan geçip arnheme ulaşabilicekti.Market garden operasyonundaki büyük bir aşamadır kendileri.müttefiklere kaynak sağlamak için diğer büyük operasyonların hepsi durdurulmuştur.

Nitekim almanlarda oynadığımız ii olmuş nedeni ise bölüm atlayabilmek için o bölümü geçmemiz gerekecek zaten tarihtede başarısız bir operasyon olduğu için oyunun akışına daha da gerçekçilik katmış diyabilirim.

Neyse oyayan arkadaşlardan bölümler ile ilgili ss istiyorum tabii mümkünse

• oyun dx10 du degil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

oyun dx10 du degil mi

dx10 seçeneği mevcut
  • %35 de benim torent indircezde sorun çıkmadan yüklicez de oohhohoo ölme eşşem ölme hesabı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.