Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu oyunu eskisinin üstünemi kurcaz nası oluyo tek başına oynanmıyomu oynanırsa ne oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

şimdi bu oyunu eskisinin üstünemi kurcaz nası oluyo tek başına oynanmıyomu oynanırsa ne oluyo

okumak zor mu geldi 3 sayfayı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

şimdi bu oyunu eskisinin üstünemi kurcaz nası oluyo tek başına oynanmıyomu oynanırsa ne oluyo

okumak zor mu geldi 3 sayfayı ?

valla son sayfayı okuyabildim sadece burdaki bilgilerde karışık ama tüm sayfaları okuyabilsem ve anlasam elbet sormazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

Arkadaslar oyun istanbulda cıktımı

Bugün tanıdığım birkaç dükkana sordum (Pazar olmasına rağmen) yarın veya Salı günü çıkacak dediler. İndir indir helak oldum ya dün akşama doğru başladım 66 dosya herbiri 100MB daha %40 ını indirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 30 Eylül 2007; 21:35:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

opposıng fronts u alınca yamaları oyunu yüklerken kendisi mi yapıyor?

Bir kişi yamaları kurdum birşey olmadı oynuyorum diye yazmıştı önceki sayfada sanırım, bence yamaları kurmamakta fayda var orjinal key kontrolünde banlanma tehlikesi var, ana menüye girilmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 30 Eylül 2007; 21:38:37 >
  • Valla kotam olmasa ah su kota besıktasta hala baberı olmayan yerler var :D bı tanesı hafta ıcı cıkar dedı ama bakalım keske orjınal gelse hemen alırım orjınal almayı dusunen arkadaskar hangı sıte guvenlı orjınal alıcam ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

opposıng fronts u alınca yamaları oyunu yüklerken kendisi mi yapıyor?

Bir kişi yamaları kurdum birşey olmadı oynuyorum diye yazmıştı önceki sayfada sanırım, bence yamaları kurmamakta fayda var orjinal key kontrolünde banlanma tehlikesi var, ana menüye girilmez..

hocam modemi kapatınca giriyorsun
  • Sürekli cd'ciye para vereceğinize, 20ytl fazla verip sınırsız adsl abonesi olsanız daha iyi olmaz mı?? Bildiğim kadarıyla kotalı 30; kotasız 50ytl.. 1mb sınırsız bağlantı ile 24 saatte 7,7gb veri indirebilirsiniz.. Hem cd'cilere ödediğiniz paraların nerelere gittiği belli değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Sürekli cd'ciye para vereceğinize, 20ytl fazla verip sınırsız adsl abonesi olsanız daha iyi olmaz mı?? Bildiğim kadarıyla kotalı 30; kotasız 50ytl.. 1mb sınırsız bağlantı ile 24 saatte 7,7gb veri indirebilirsiniz.. Hem cd'cilere ödediğiniz paraların nerelere gittiği belli değil..

Ya kardeş iyide, bende sınırsız ADSL kullanıyorum ama buna rağmen hep dışarıdan alıyorum oyunları, çünkü oyunlar 2 DVD filmi büyüklüğünde neredeyse. Malesef download hızı da %50 daha düşük çok zaman kaybı oluyor, benim uğraşacak çok zamanım yok.

Mesela bu oyun yaklaşık 7 GB indirmeye başladım Cumartesi günü daha %40 ına gelebildim, torrent den çok yavaş mecburen rapid den indiriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 1 Ekim 2007; 1:55:46 >
  • Arkadaşlar 2. sayfada bir tartışma vardıda...

Şimdi oynayanlar veya tespit etmiş olanlara soruyorum, CoH: OF'u diyelim orijinal aldık... CoH (İlk oyun) orijinal olmadan sorunsuz oynayabilir miyiz??? Yani her ikiside kurulu şekilde oynayabilir miyiz ?
  • Company of heroes opposing fronts ' un şu ana kadar çıkan tek yaması 2.1 -2.101 mi acaba?
  • Panzer elite Amerikalılar üstünde bariz üstünlük kuruyor.Heleki mortar ht resmen rifleleri bitiriyor.25 ammoya yanıcı mortar çok dengesiz bence.El bombası fiyatına.Onun dışında infantry çok güçlenmiş.Artık armor oynamayı bıraktım.İnf 150 ammoya off-map artillery atıyor.Hem de 1 sn kısa sürede.Ayrıca 105 mm'nin topları anında düşüyor.Özellikle mobilize hedefler için birebir olmuş.Wehrmatch'a gelen King tiger ise tank katili fakat Ranger micro ile arkasında alabilirsiniz.Bir çok kişi Tiger ace'nin gitmesine çok üzülmüş.(Hızından dolayı).Fakat unutmayınki KT BELEŞ.Sadece 9 cp lazım.Ayrıca patladıktan sonra 5 dk. beklemek gerekiyor.İngilizler ise statik defans için birebir.Fakat pek sevmedim.Dikkat ettiyseniz relic ranked matchların istatistiklerini yazmıyor.Yakında serveri resetlerler ve yeni patch gelir.

• son yama yuklu bazen giriyor oyuna oynanıyor bazen account istiyor..anlamadım gitti..
  • Arkadaşlar bu 3 sayfa yazıları okudum,kafam karıştı. Şimdi bu ek paket mi yoksa kendi başına 2. bi oyun mu? Yamaları izah etmişsiniz ama anlamadım hangi yamayı kullanmalıyım?
    Ayrıca bu oyun DX10 destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 1 Ekim 2007; 19:42:19 >
  • ek paket deil . cohof_en_2100_2101_patch bu patch i kullanmalısın diger patch eski coh icin .dx10 destekliyor
  • oyun nasıl arkadaslar ss koyabılcek olan varmı acaba
  • invasion of normandy campaign kilitli sifre istiyo bu bolumu acmanın bi yolu varmı acaba ?
  • Merhabalar,

COH u eskiden hamachi üzerinden sorunsuz online oynayabiliyorduk, yalnız oppsing frontsda hamachiden oynamayı denediğimiz zaman, ki bunu birkaç arkadaşla denedik, ya birbirimizi lobby de hiç göremiyoruz ya da kurduğumuz oyunlara görsek bile giremiyoruz...

Acaba hamachide bu oyunu deneyen ve oynayabilen oldu mu? Olduysa nasıl bir ayar yaptınız?

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

arkadaşlar opposing force sadece multiplayer oyunu mu? Yani panzer elite ve ingiliz ordularını campain olarak oynayamıyor muyuz?
    Bugün campain oynadığımda bölümler çok tanıdık geldi.. Hele 2. bölümde yoldaki bütün territory'leri ele geçirdikten sonra kalabalık bir alman motorize birlik geliyor.. O bölümü daha önce oynadığıma yemin edebilirim

Cevap verecek bi kişi yok mu yaw
  • Arkadaşlar bu oyun İstanbul da çıktımı? Ben sordum Kadıköy yakasında birkaç yere, karşıda Beşiktaş'a hala çıkmamış ne zaman çıkacağıda belli değil dediler!!

KÖTÜ HABER: Bir dükkana daha sordum oyunda sorun var gelmiyor ne zaman çıkacağı belli değil dediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 2 Ekim 2007; 13:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.