Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de Coh_Opposing_Fronts_CLONEDVD-PROCYON sürümü var. çalışmıyor. bu sürümü olupta çalıştırabilen varsa, nasıl yaptığını yazabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

oyun tamamen değişti arkadaşlar en basitinden Anti tanklar tamir olmuyordu artık oluyor ve Personelini kaybettikten sonra tekrar 3 e çıkarabiliyorsunuz v.b Beta dan biliyorum oyun çok daha geliştirilmiş tabi ben sildim oyun yüklemiyorum artık bilgisyara.

Bunların hepsi vardı zaten CoH da

alman anti tankları personelini değiştirince Gizlenme yapabiliyormuydu ?

Bu saydıklarım ın hiç birisi yoktu Coh da artık bu yamalarda geliyor

King Tiger Wermacht terror doctrine de

Tiger lar artık 1 er 1er geliyor ikincisini getlremiyorsun Aynı durum Pershing içinde geçerli .Daha aklıma gelmeyen Yeni gelen oyun dışında normal Cohdeki değişiklikler var . anlıcanız.

• quote:

quote:

quote:

oyun tamamen değişti arkadaşlar en basitinden Anti tanklar tamir olmuyordu artık oluyor ve Personelini kaybettikten sonra tekrar 3 e çıkarabiliyorsunuz v.b Beta dan biliyorum oyun çok daha geliştirilmiş tabi ben sildim oyun yüklemiyorum artık bilgisyara.

Tiger lar artık 1 er 1er geliyor ikincisini getlremiyorsun Aynı durum Pershing içinde geçerli .Daha aklıma gelmeyen Yeni gelen oyun dışında normal Cohdeki değişiklikler var . anlıcanız.

2. mesajında bahsettiklerin CoH da eskiden yoktu ama ilk olarak söylediğin anti-tank tamiri vardı, şu personeli 3 e çıkarmayı ben bir kısmı ölmüş bir birliği yeniden tamamlamak olarak anlamışım.Bakalım patch i bende yarın sabaha çekeceğim neler var

• Ben oyunu kurdum 130 mb civarı bir yama indirmek istedi onuda indirdim kurdum.Sonra baktım accaunt istiyor.Modemi kapatayım dedim kapatıp tekrar açınca bukez oyuna giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 29 Eylül 2007; 19:33:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iori_yagami

bende de Coh_Opposing_Fronts_CLONEDVD-PROCYON sürümü var. çalışmıyor. bu sürümü olupta çalıştırabilen varsa, nasıl yaptığını yazabilir mi?

kardeş oyunu açmıyosa crack ara adres söleyeceğim ama kızarlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2. mesajında bahsettiklerin CoH da eskiden yoktu ama ilk olarak söylediğin anti-tank tamiri vardı, şu personeli 3 e çıkarmayı ben bir kısmı ölmüş bir birliği yeniden tamamlamak olarak anlamışım.Bakalım patch i bende yarın sabaha çekeceğim neler var

sen Cohu orcinal mi oynadın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen Cohu orcinal mi oynadın?

Evet ve hala devam ediyorum

• bende o yazdıklarımın hiç birisi olmadı v1.71 iken demekki kopya da olmuyordu
  • Şimdi bende hem Company of Heroes hem de bu yeni oyun (Opposing Fronts) var,
    ilkinin bir gereği kalmadı değil mi? Diskte bahar temizliği yapıyorum ondan sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Şimdi bende hem Company of Heroes hem de bu yeni oyun (Opposing Fronts) var,
    ilkinin bir gereği kalmadı değil mi? Diskte bahar temizliği yapıyorum ondan sordum

ilkini silersen alman ve amerikanları seçemezsin.
  • quote:

bende o yazdıklarımın hiç birisi olmadı v1.71 iken demekki kopya da olmuyordu

Yok canım öyle birşey yok, diğer dediklerini yanlış anladım onlar son yamayla geliyor.Ama anti-tank tamiri vardı daha önceden, anlaşmazlık oluştu sanırım

@TRQX Hdd den 12 tane oyun sildim bugün ne kadar rahatladı pc hayal bile edemezsin
  • bende 1.7 gb.lık yamayı yükledim fakat orjinal anahtar istiyor
  • DÜşman askerleri burunlarının ucunda king tiger ın namlusunu görünce anında teslim oldular.Bu teslim olma işi çok iyi olmuş.Etrafı sarılan düşman birlikleri teslim oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

DÜşman askerleri burunlarının ucunda king tiger ın namlusunu görünce anında teslim oldular.Bu teslim olma işi çok iyi olmuş.Etrafı sarılan düşman birlikleri teslim oluyor..

o nasıl ya beta da yoktu bu alalal sonra ne oluyor teslim olanlar?
  • bu oyuna yani opposing fronts a normal coh da oluyo... normandy campign i açmak istediinde key istiyor ve tsrh key-gen den yazdım bana nerden aldın dedi steam mi felan retail store dedim cd check dedi o sırada normal coh takılıydı .. (korsan dvd) kabul etti.. takılı olmasa da kabul ederdi sanırım.. çünkü fairlight 2.1.0.0 ı da 2.1.0.1 de fixlemiş.. 2sinin açılışında da dvd soruyor ve yine continue dendiinde dvd yi takılmış gibim oluyor...

ve bi sorum var bu king tiger ı göremedim henagi doctrine de acep kendisi teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

DÜşman askerleri burunlarının ucunda king tiger ın namlusunu görünce anında teslim oldular.Bu teslim olma işi çok iyi olmuş.Etrafı sarılan düşman birlikleri teslim oluyor..

o nasıl ya beta da yoktu bu alalal sonra ne oluyor teslim olanlar?

TEslim olanalara müdehale yok.Eller başlarının üstünde savaş alanın bizim tarafa yürüyerek terk ediyorlar.İlk teslim olanlar King Tİger ı görenlerdi hayret ettim çok iyidi be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 30 Eylül 2007; 0:30:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamazengo

bu oyuna yani opposing fronts a normal coh da oluyo... normandy campign i açmak istediinde key istiyor ve tsrh key-gen den yazdım bana nerden aldın dedi steam mi felan retail store dedim cd check dedi o sırada normal coh takılıydı .. (korsan dvd) kabul etti.. takılı olmasa da kabul ederdi sanırım.. çünkü fairlight 2.1.0.0 ı da 2.1.0.1 de fixlemiş.. 2sinin açılışında da dvd soruyor ve yine continue dendiinde dvd yi takılmış gibim oluyor...

ve bi sorum var bu king tiger ı göremedim henagi doctrine de acep kendisi teşekkürler

King Tiger camping de çıktı hangi doctrine daha bakmadım ancak şunu söyleyebilirim çok güçlü.Boyutlarıda belli ediyor gücünü.Bu arada normandiya camping i şu an bende de aktif değil ancak bunun tek bir sebebi olabilir oda diğer çampingleri bitirmem gerekiyor.VE baştan söylüyorum ben oyunu kurdum yama dahi yaptım.VE sorunsuz oynuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 30 Eylül 2007; 0:30:25 >

• arkadaşlar opposing force sadece multiplayer oyunu mu? Yani panzer elite ve ingiliz ordularını campain olarak oynayamıyor muyuz?
    Bugün campain oynadığımda bölümler çok tanıdık geldi.. Hele 2. bölümde yoldaki bütün territory'leri ele geçirdikten sonra kalabalık bir alman motorize birlik geliyor.. O bölümü daha önce oynadığıma yemin edebilirim
  • opposıng fronts u alınca yamaları oyunu yüklerken kendisi mi yapıyor?
  • Arkadaslar oyun istanbulda cıktımı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.