Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu çizdigim rus sniperi bir tanede alman askeri var :D
  • acc ımı birleşik kullanıyorum bu arada benide gruba ekle banbu144@hotmail.com

Ve OP hakkında ilk deneyimlerimi yazasım geldi

İngilizlerden başlıyayım ne diim mobil kamyonlar ingilizleri göçebe ordu niteliği verir dedim ama siper kazmaktan başka birşey yapamıyorum o yüzden kamyonları hiç haraket bile ettirmiyorum,fakat ingilizler oyuna çok hızlı başlıyor 2 tane bren taşıyıcı çıkartımmı bolgelerın 3 te 2 sını elimde oluyor fakat herifler pantherlere saldırınca 17 pounder kaz babam kaz her köşe başına koyarak hep savunma yapıyorum (o cromwell miş M3 müş fln hepsi teneke gibi zırhları war),ha Şu priest varya o işte manyak hele bolum biraz küçükse elimde 2 tane varsa hobaa bide son olarak gökten uçak iniyor tank comando her bişey çıkıyor ne iş yav bana fantazi gibi geldi o yüzden o royal bilmemne doktrinini bi daha zor seçerim

Gelelim Panzer Elite .... Bunun ismi Direk Panzer Eziq olmalıymışda hadi neyse yarısı half tarack mıdır nedir o uyduruk şey var habire bi tanesinin ismi WAMPİR ne işe yarıyo anlamadım jadpanther var paçayı kurtarıyor....Marder 3 de olmasa çekilmiyecek

• panzer elite ordusu çok stratejik ve taktik bir ordu kullanması kolay degıl bak tank doktirinini kullan çok yararlı hetzerler manyak bır sey ve ayrıca yere anti tank mayını koydunmu en kral tankın anasını ağlatıyor personel uzerınden gecınce bır sey olmuyor ama tank gectımı dırek patlıyor çok guzel ayrıca mermi guclendırme olayıda var vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

acc ımı birleşik kullanıyorum bu arada benide gruba ekle banbu144@hotmail.com

Ve OP hakkında ilk deneyimlerimi yazasım geldi

İngilizlerden başlıyayım ne diim mobil kamyonlar ingilizleri göçebe ordu niteliği verir dedim ama siper kazmaktan başka birşey yapamıyorum o yüzden kamyonları hiç haraket bile ettirmiyorum,fakat ingilizler oyuna çok hızlı başlıyor 2 tane bren taşıyıcı çıkartımmı bolgelerın 3 te 2 sını elimde oluyor fakat herifler pantherlere saldırınca 17 pounder kaz babam kaz her köşe başına koyarak hep savunma yapıyorum (o cromwell miş M3 müş fln hepsi teneke gibi zırhları war),ha Şu priest varya o işte manyak hele bolum biraz küçükse elimde 2 tane varsa hobaa bide son olarak gökten uçak iniyor tank comando her bişey çıkıyor ne iş yav bana fantazi gibi geldi o yüzden o royal bilmemne doktrinini bi daha zor seçerim

Gelelim Panzer Elite .... Bunun ismi Direk Panzer Eziq olmalıymışda hadi neyse yarısı half tarack mıdır nedir o uyduruk şey var habire bi tanesinin ismi WAMPİR ne işe yarıyo anlamadım jadpanther var paçayı kurtarıyor....Marder 3 de olmasa çekilmiyecek

birincisi kraliyet komandoları seçeneğini fantezi bulmuşsun. ingilizler o gördüğün uçaklarla hafif tank ve piyade indirdiler. uçaklar zırhsız. sadece iskeleti var. ve iskeletin üzerine muşamba çekilmiş. çok kolay düşürülebilir cinsten. zaten bakarsanız oyunda çok düşük bir gücü var. hemen patlar. düşman anti aircraft birimi varsa havada patlar o ouçaklar.

hatta bi çok ingiliz uçağı iniş sırasında sert indiği için arkadaki hafif tank çarpmanın etkisi ile ileriye doğru fırlayıp uçağın kokpitindeki mürettebatı parçalamış. bunların gerçekte çekilmiş fotoğrafları var. oyundaki hiçbir şey hayal ürünü değil yani. terör doktrininde 100 mühimmata ally askerlerini karargaha kaçırabiliyorsunuz. banada bu saçma gelmişti. sonra öğrendim ki ikinci dünya savaşında alman askerleri hurda tank ve kamyon parçaları uzaktan tank gibi görünecek onlarca hurda yapmış ve ally askerlerinin üzerine doğru bu hurdalarla yürüyüşe geçmiş. uzaktan hurdaları tank sanan ally askerleri, onlarca tank ile geliyorlar sanıp silah atmadan geri çekilmiş.

panzer elite deneyimli ofansif oyuncular için biçilmiş kaftandır. panzer elite dediğin gibi ezik filan değil yani. vapir halftrack da düşman bölgesine gizlice sokup, soktuğun bölgede sabit hale getirince eğer muhimmat bölgesinde kurduysan düşmana giden muhimmatın bir kısmını sana çalıyor. haritanın fazla gidilmeyen kuytularındaki benzinlik ve mühimmat noktalarında vampirlik için uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

http://img338.imageshack.us/img338/6132/grnt008s.jpg

güzel çizmişsin. ancak biraz kısa ve geniş vucüda sahip olmuşlar :)
  • yorum için teşekkürler :)
  • bu arada panzer elitede çok önemli şeyler var bunlardan bazıları Hetzer kamuflaj ozellıgı var super bır tank destroyer en sevdıgım ise 2 ıncı doktrindeki özel askerlerı kamerayla zoom yapıyorum adamların botlarında bıcak var :D ha bu arada bır arkadasımız bu askerler hakkında bızı aydınlatırsa çok sevınırım ben bıraz baska forumda okudum bu askerler sis dumanında bıle savasabılıyor sılahları uzun menzılde etkılı durdukları zaman bellı bır muhdetden sonra gorunmez oluyorlar ve panzer shrek sanırım çok guclu normal whermach panzershreklerınden daha guclu ve ayrıca yangınbombaları var atıldıgı zaman patladıgı bolgede uzun bir sure yanık kalıyor yanlız dez avantajları bombanın atış menzili kısa ve hassas askerler ben agırlıklı olarak defans verıyorum bu askerlere
  • ben bir ally oyuncusuyum. axis ile çok az oynamışımdır. ally oyuncusu olarak karşıma çıkan hetzer beni hiç korkutmaz. gördüğümde "hetzer mi? hallederiz..." diyorum. basit bir tank. tek güzel yani kamufle olabilmesi. kamufle edildiğinde "tuzak" bonusu olarak ilk atış bonuslu ise faydalı olabilir. örneğin hellcat da bu özellik var. aksi takdirde tankınız bulunsun diye çağıracağınız bir tank. veya acil durumlarda savaşa hemen bir tank dahil etmeniz gerektiğinde çağırabileceğiniz bir tank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 27 Nisan 2010; 23:46:55 >
  • şunu söylemeliyim jagdpanter ve king tigerin üstüne tank tanınmam.
    Coh:opposing frontsun son bölümünde 2 king tiger 2 jagdpanther 1 tiger 10 tane panzer IV ile savaştığımız bölüm vardı.

Geçene kadar haritaya rahat 250 mayın döşemişimdir.bana göre oyunda panzer elite biraz üstün gibi çünkü jadgpanteri fazla manpower harcamandan alıyor.
    bende genellikle axis alırım.
  • açıkçası ben saf güçten yana değilim. benim için tankım amaca yönelik, kullanışlı olmalı. bu da m26 ve tiger da mevcut. ne sherman, ne panter, ne jagpanter ne de king tiger üzerine kurulu oyun oynamam. ben zaten piyade ağırlıklı oynayan biriyim. tank desteği olarak ya m26 ya da tiger seçerim.
  • aynen çok guzel bir noktaya degınmısın onemlı olan beton gıbı bır tank olması degıl hızlı taktık ve stratejıne uygun aracların secımı onemlıdır.mesela ben panter tankının bir altındakını alırım hem ucuz hemde pıyade + tanklara karsı etkılı bu arada whermachda pıyadelerınıze rutbe verıceksenız 1 rutbede bırakırsanız bir işe yaramaz en az 2 rutbe verın bu sanırım %20 ates gucu verıyor pıyadeye.wherde ılk kurdugunuz bınadan sonra hemen anti tank bınası kurmayın ondan sonrakı binayı kurup komutan ondan sonrada hafıf aracları cıkarıp namlu gelıstırmelerı verın arkasındada pıyade + engıner dolastırın bu hafıf aracın namlu gelıstırıldıgınde allylerın hafıf aracından ustun oluyor mangalarınızı kontrol edın catısma esnasında sperlerın veyahut tas,varil gibi yerlere koyarak YEŞİL yani ates bakımından ve defence bakımından üstünlük sağlıyacak yerlere koyun ve yerı geldımı re base yapıp mangayı tamamlayıp gerı muharebe alanına gonderın.MG cileri ıyı kullanın canınızı sıkan dusman askerlerını agır ates altına alıp pınnedleyın ve pıyadelerınızle yada motorcyle ıle temızleyın el bombasını ıyı kullanın dusmanında el bombası atıslarını takıp edıp manganızı ona gore kaydırın. sniperle falan ugrasmayın benden tavsıye anca puan bollugu yasadıgınızda çıkartın.tek hatlı catısmalara gırmeyın ornegın bir mangan catısıyorsa guvenlı yerdeyse sallıyorum harıtanın sag kanadından da engınerlerını poınt kapmak ıcın yolla sadece bir yere odaklanma ve defansıf takılma elınden geldıgınce dusmanı bastır ve boğ psıkolojık baskı yap ( poınt noktalarını panzer elıtlerde imha etmek yada poınt noktasını kendı orduna almadan bırakmak onune mayın dosemek yada uzaga sniper bırakmak) onemlı poınt noktalarının kolayca alınmasını istemıyorsan temız bır yere havan koy bu dusmanı zorlayacakdır.Şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal
    aynen çok guzel bir noktaya degınmısın onemlı olan beton gıbı bır tank olması degıl hızlı taktık ve stratejıne uygun aracların secımı onemlıdır.mesela ben panter tankının bir altındakını alırım hem ucuz hemde pıyade + tanklara karsı etkılı bu arada whermachda pıyadelerınıze rutbe verıceksenız 1 rutbede bırakırsanız bir işe yaramaz en az 2 rutbe verın bu sanırım %20 ates gucu verıyor pıyadeye.wherde ılk kurdugunuz bınadan sonra hemen anti tank bınası kurmayın ondan sonrakı binayı kurup komutan ondan sonrada hafıf aracları cıkarıp namlu gelıstırmelerı verın arkasındada pıyade + engıner dolastırın bu hafıf aracın namlu gelıstırıldıgınde allylerın hafıf aracından ustun oluyor mangalarınızı kontrol edın catısma esnasında sperlerın veyahut tas,varil gibi yerlere koyarak YEŞİL yani ates bakımından ve defence bakımından üstünlük sağlıyacak yerlere koyun ve yerı geldımı re base yapıp mangayı tamamlayıp gerı muharebe alanına gonderın.MG cileri ıyı kullanın canınızı sıkan dusman askerlerını agır ates altına alıp pınnedleyın ve pıyadelerınızle yada motorcyle ıle temızleyın el bombasını ıyı kullanın dusmanında el bombası atıslarını takıp edıp manganızı ona gore kaydırın. sniperle falan ugrasmayın benden tavsıye anca puan bollugu yasadıgınızda çıkartın.tek hatlı catısmalara gırmeyın ornegın bir mangan catısıyorsa guvenlı yerdeyse sallıyorum harıtanın sag kanadından da engınerlerını poınt kapmak ıcın yolla sadece bir yere odaklanma ve defansıf takılma elınden geldıgınce dusmanı bastır ve boğ psıkolojık baskı yap ( poınt noktalarını panzer elıtlerde imha etmek yada poınt noktasını kendı orduna almadan bırakmak onune mayın dosemek yada uzaga sniper bırakmak) onemlı poınt noktalarının kolayca alınmasını istemıyorsan temız bır yere havan koy bu dusmanı zorlayacakdır.Şimdilik bu kadar

ya tmm iyi şeyler yazmışsın ama wehr bana daha çok kara bağımlı bir ordu mesela düşman basesine giden köprü havaya uçmuş ise o köprüyü tekrar kurman gerekli ama ally de indir planör aırborne su engeli çok can sıkmaz ,ve birde dün cromwell i n gücünü farkettim zibidi gozales masallah tiger topu döndürünceye kadare 2 el ates etmıs oluyorum,ben araclara ern cok hıza onem veriyorum zırh en sondur benım için o yüzden m26 pershing eger şehir çatışmaı ise enyiy tanktır,haa açık alan ise hızın hiçbir önemi kalmaz (oyunda nerdeyse hiç açık alan yok) tiger 1 tek geçerim,piyade bakımından ally de düşman tankı gelince sıkıntı çekiyorum,ally bazukaları wehr gibi değil hep ıska sekme geçiyor.hep piyade bile takılsam oyunda hep 1 tane m10 u mangaların arasına serpiştiririm ,diğer bir husus ise allyde artilery desteği daha güçlü özellikle ingilizlerde hele haritada küçüksedüşman klavye beşında artilery yağmuru yüzünden delirecektir(çok can sıkıcı bir durum[yaşayana]) ,hee toparlarsak axis sağlam,ağır,klasik,moralin önemli oldupu, doğrudan saldırı ordusu,ally ise pratik,(mesal:tank gelirse top,piyade gelirse (piyadeye her şey gidiyor XD)...,ucuz,çeşitli ve daha stratejik bir ordu kanımca ,son söz oyunda en iyi ordu american ordusu

• düşman bölgesine indirdiğin bir paraşütçü veya komando sence ne yapabilir tek başına? hiçbir şey. anca köprüyü onarıp karşıya geçeceksin ve çarpışırken düşman hattının gerisine indirme yapacaksın. bu şekilde işe yarar indirmen. köprüyü geçmeye gerek yok deyip hiçbir destek vermeden düşman bölgesine indirme yapmak adamlarını timsahın ağzına bırakmak gibi birşey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr
    düşman bölgesine indirdiğin bir paraşütçü veya komando sence ne yapabilir tek başına? hiçbir şey. anca köprüyü onarıp karşıya geçeceksin ve çarpışırken düşman hattının gerisine indirme yapacaksın. bu şekilde işe yarar indirmen. köprüyü geçmeye gerek yok deyip hiçbir destek vermeden düşman bölgesine indirme yapmak adamlarını timsahın ağzına bırakmak gibi birşey olur

Yanlış anladın o gökten inenler düşmanı oyalayip dikkatini dağıtırken ben köprüden 3 cromwell geçirmiş olur commando larin yetişebilirsen imdadına yetişirim ,ve commando iner lnme yere kaİlan siper ona baya bir koruyor siperde tek korkum flame tower cilar cayır cAyır yakıyorlar.
  • yahu şu ingilizlerin m7 priestleri ve 27 pounder howitzerler ufak haritada kök söktürüyor.howitzer ateşi altında oynuyorsunuz resmen.eğer bide priest baseyi alacak menzile girerse işiniz bitti.Ama geniş haritada almanların üstüne tanımam.oyunun 7-8 dk sinde stug bile çıkartabiliyorsunuz ki bu sherman gelene kadar büyük bir avantaj.birde almanlardaki flak 88 de shermanı hurdaya çeviriyor.heleki tales of valorda hellcatı ve m26 persingi 3 atışda bitiriyor ama bi sniper gelirse...
  • 88 flak korumanın bir yontemı flakın ılerısıne sniper + mg yada sniper + manga koyun flak 88 tank vs vs ındırırken yaklasan pıyadelerıde onune koydugunuz pıyadeler temızleyecekdır.her zaman saldırı yaparken dusuneceksınız sallıyorum tank yolluyorsunuz yanına engınerde lazım olacak yanına pıyade lazım olacak sade 1 tankla olmaz ha olur nasıl olur vur kaç yaparsın adamın içine dalar az dagıtır sonra cıkarsın.
  • Beyler company of heroes opposing fronts'un orjinalini aldım,yükledim ama update yapmıyor ne yapabilirim
  • steamdan yapacan bıldıgım kadarı ıle hem steam hemde relıc den uptade yapacan zaten relıc otomatık yapar oyunu actıgında steamdan yapman ıcın steamdan oyunun üstüne sag tıkla propertıes var ona tıkla orda uptade bılmem ne var 3 uncu şıkmı 4 uncu şıkmı ne ona tıkla steam gereklı dosyaları ındırıyorum benım bıldıgım bu
  • Kuzenle birlikte aldık kuzende hiçbir sorun çıkmadı oyunu açıyorsun update yapayımmı diye soruyor sonra oyundan atıyor ve update başlıyor ama bende oyundan attıktan sonra update falan yapmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.