Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miyokanima

şuan oynayalım mı

oynarım

msn ekle istersen

açıkçası resmi olmadığın için hiç denemedim bile. denemeyi de düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 20 Nisan 2010; 23:59:45 >
  • şu an istanbul sohbet odasındayım 10 dkk bekliyeceğim biri gelirse oyun kuralım
    Nickim:ThWffnSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 21 Nisan 2010; 16:24:34 >
  • oyun oynamak isteyen olursa msn adresimi eklesin. koşunup, oyun yapabiliriz
  • Amerikan keskin nişancısı, alman keskin nişancıyı vururken..

resmi büyütmek için üzerine tıklayın
     Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 23 Nisan 2010; 0:47:11 >
  • Arkadaşlar, Company fo Heroes TALES of VALOR kurmaya çalıştım. dvd ile kuruyorum. makinemde COH1 vardı eveliyatında. Kurduktan sonra serial ve CRACK'i de yükledim ama PLEASE INSERT DISC hatası veriyor. ondan önce de ONLINE ACCOUNT oluşturmamı istiyordu. Nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

Arkadaşlar, Company fo Heroes TALES of VALOR kurmaya çalıştım. dvd ile kuruyorum. makinemde COH1 vardı eveliyatında. Kurduktan sonra serial ve CRACK'i de yükledim ama PLEASE INSERT DISC hatası veriyor. ondan önce de ONLINE ACCOUNT oluşturmamı istiyordu. Nasıl çözebilirim?

şöyle yapacaksın. gidip bir tekno marketten orjinal dvd alacaksın. takıp oynayacaksın temiz temiz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

Arkadaşlar, Company fo Heroes TALES of VALOR kurmaya çalıştım. dvd ile kuruyorum. makinemde COH1 vardı eveliyatında. Kurduktan sonra serial ve CRACK'i de yükledim ama PLEASE INSERT DISC hatası veriyor. ondan önce de ONLINE ACCOUNT oluşturmamı istiyordu. Nasıl çözebilirim?

şöyle yapacaksın. gidip bir tekno marketten orjinal dvd alacaksın. takıp oynayacaksın temiz temiz ;)

Sakın teknomarketten alıpta 60-70 tl verme.Git steam den güzel güzel al.Dvd yapmak istiyorsan illa backup ı var steamin bitti gitti.Steam de daha ucuz hoş 30 dolar pekde ucuzda değil şu aralar.Ben 12 dolara almıştım steamin indiriminden.tabi steamde indirim yapar mı beklemek istemiyorsan karar senindir.

• imza da steam hesabı ilanım vardır.. içinde 3 coh da mevcut.. ilgilenenler bakabilir.. aldım alalı hiç oynama fırsatım olmadı:D
  • Beyler dün oppoaing fronts aldım henüz acmadım sizce orj coh ile birlestirmelimiyim yoksa ayrı ayrı mı takilayim,kutunun arkAsında orj cohla birleştirin ve yenın çoklu oyuncu modları ile çatışın diyor,acaba operasyonlarmi geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Beyler dün oppoaing fronts aldım henüz acmadım sizce orj coh ile birlestirmelimiyim yoksa ayrı ayrı mı takilayim,kutunun arkAsında orj cohla birleştirin ve yenın çoklu oyuncu modları ile çatışın diyor,acaba operasyonlarmi geliyor?

dostum galiba sadece opposing frontsu yüklesen panzer elite ve inglitereyi seçebilirsin ama ilknin üstüne eklersen diger iki takımda seçeneklerde görünür . multi ve skirmish modlarında bu takımları kullanabilrisin . multi atmak için almışsan hata etmişin bana sorarsan direk tales of valoru alsaydın keşke....
  • dostlar burada nick lerimiz paylaşalım birbirimizi ekleyelim takım fln kurarız iyi olur . bnmki halilibrahim86
  • quote:

Beyler dün oppoaing fronts aldım henüz acmadım sizce orj coh ile birlestirmelimiyim yoksa ayrı ayrı mı takilayim,kutunun arkAsında orj cohla birleştirin ve yenın çoklu oyuncu modları ile çatışın diyor,acaba operasyonlarmi geliyor?

coh ile birleştir bence. böylece 4 orduyuda seçebilirsin. tek başına kullanırsan opposing fronts u, sadece ingiltere ve panzer elite seçebilirsin. operasyonlar açılmaz. o sadece tales of valor ile açılır.

benim msn adresim profilimde yazıyor. oynamak isteyenler msn ile irtibat kursunlar. oyun içi benimle görüşemezsiniz. iki tane account um 4-5 tane profilim var. hangisi ile gireceğim belli olmaz.
  • İzin kopartıp oyunu alamadım bir türlü. Hamachi den oynayan var mı?
  • Ya 70 lira veresim gelmedi indirimdeydi hazir 20 liraya aldim op yi ,ayri ayri kullanayim arkadaslari 2.el kakalarim xD ppltr msn grubu ac donanimhaber coh diye orda takip edelim birbirimizi
  • quote:

Ya 70 lira veresim gelmedi indirimdeydi hazir 20 liraya aldim op yi ,ayri ayri kullanayim arkadaslari 2.el kakalarim xD ppltr msn grubu ac donanimhaber coh diye orda takip edelim birbirimizi

bence ayrı ayrı kullanma. sadece brit ve pe ile keyfi olmaz. asıl coh usa ve wehr ile keyifli

msn grubu da iyi fikir
  • DH COH grubu açılmıştır. katılmak isteyen msn adreslerini versin
  • huseyinemircan@hotmail.com

Aldım oyunu yok mu şu anda oynayan?
  • kalemle cızdıgım resımler varda nasıl buraya yukleyebılırım yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

kalemle cızdıgım resımler varda nasıl buraya yukleyebılırım yardımcı olursanız sevınırım.

resimleri bir resim yükleme sitesine yükle. resmi buraya gönderirken; [simage]Resimin linki[/simage] şeklinde gönder
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.