Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

ingiliz oynadıysanız ki sanırım oynadınız sizde bilirsiniz bu durumları..
    Fakat söylediğim herşey Standart haritalar için geçerli..

ingilizler ile çok oynadım. ingilizlerin birimleri için nasıl çok ucuz diyebilirsin anlayamıyorum. ingilizlerin birimleri çok pahalı. sadece bunkerlar ucuz. iyi bir wehr oyuncusu ingilizleri kilitleyebilir. ingilizler güzel bir ordu ama bu kadar abartılacak birşey yok. pe de ingilizlere karşı o kadar güçsüz değil.

şu dediğine katılıyorum. haritaya göre değişir. taktiklere göre değişir. eğer köprülü bölümlerde oynuyorsan sürekli, ingilizler canını çok sıkmış olabilir. hele ki kraliyet topçu desteği... ancak köprülü bölümlerde dediklerin kabul edilebilir. pe köprülü bölümlerde ingilizlere karşı zor savaşır. zaten ranked bölümlerinde köprü yok. eğer kusursuz bir denge ile oynamak istiyorsan, mutlaka oyunu ranked kuralları ile oyna.. ranked haritalarında standart kaynak ile..

Bahsettiğim haritalar ranked haritalardı...

İngiliz birimlerinden bahsetmedim, ingilizlerin ucuz maliyete iş yapabilmesi, bedava cephe, bunker v.s.. Ama dediğim ve dediğin gibi haritaya göre farklılıklar gösteriyor..

• Beyler herkes acc versin ekliyelim.

(30dkdır 2 kişi bkliorz kmse gelmio, gelenlede çıkıo)
  • beyler ben coh un hepsini oynadım şimdi eastern i indirdim ama rusları seçince you cannot used to soviet army dio bide kilit var açılmıyo yardımcı olacak biri varsa sevinirim
  • eastern front dan ss koyarmısınız nasıl bişi merak ediyorum rusları
  • aga koymaya calıstımda beceremedim moda kötü olmuş ruslar güçlü olmuş dienler var ben buna cok güldüm zaten almanları bitirenlerde ruslar olmadımı bide bence mod olarak deilde direk oyununda olması gereken bi ülke savaşın büyük bi kısmı rus cepelerinde gecti ama nedense adam gibi oyunu yok haa bide nazi almanyasının savaşı kaybetmesinin nedeni de ordunu 3 te 1inin stalingrad ve leningrad da yok olmasıdır
  • haa bide ruslara karşılık ostheer die bişi yapmışlar çok merak ediomda indirdim açamıom bi türlüü google da resimlere baktıkça delileniom yokmu yükleyen nası yapcaz şunu yaaa
  • Buyrun bir SS :

İyi oyunlar herkese.

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 16 Nisan 2010; 1:52:53 >
  • Rusları oynadım ben çok abartılı bır sekılde ustun yapılmıslar sunu soyleyeyım en basta mangaları var sanırım 6 kısı ve sadece puan istiyor.personel bınasında 3 cesıt asker var bu askerın sılah gucunu ve rutbelerını artırmak ıcın ılk 2 asker modelıne sanırım sadece 100 muhımat verdıgın de bu askerlere hem ates gucu yuksek sılah ve ayrıca dıkkatınızı cekerım 3 uncu sevıye rutbeye ulasıyolar sadece (100 muhımata) burası çok onemlı dıger 3 uncu sıradakı askerlere sıse sanırım 200 muhımat verdıgınde bu dedıgım seyı gelıstırme bınasından yapıyoruz askerlere 2 cesıt sılah verebılıyoruz 1 agır machıne gun 2 pps varya rus otomatıch sılah onu verebılıyorz ve bununda BEDAVAYA verebılıyorz ! dıger bir konu SNİPERLERİ 2 kişi olarak gelıyor ! ki 1 alman mangasını saniyeler içinde yere ındırıyolar ve ayrıca bu sniper ekıbıne 75 MUHİMMAT verdıgınızde bellı aralıklarla ÜCRETSİZ agır top atısı yapabılıyorsunuz ve sniper timi kamufle olma ve durbun ozellıgı ıle alan acma ozelıgıne sahıp oluyorlar.Diğer bır ozellıklerı en acayıbı MORTAR TIMI (havan timi) attıkları havan sanırım 85mm her bı atısı bu ıngılız agır topcusunun 1atısına denk gucte buyuk bır patlama yapıyor !.doktorın ozellıklerınde ıse 2 ıncı ozellıkde mevzı kazma ozellıgı var buda askerlerı oldurmekde baya bır ugrastırıyor sizi ve personele can takvıyesı ıcın bır kamyonları var bu komyonu ornegın mevzının arkasına koyuyorsunuz kılıtlıyorsunuz paso askerlere UCRETSIZ hp basıyor :).ve tank avcıları var bıde bunların elındede tank zırhını delmek ıcın ozel kalıbrede agır sılahları var 100 MUHIMMAT verdıgınızde bu sılahdan 2 tane oluyor ve TİM 3 uncu sevıdeye rutbeye ulasıyor bu tım motorcycle,antı tank toplarını,halftrackları ve dıger hafıf zırhdakı aracları çok kolay imha edebiliyorlar.2 ıncı dopktorınde mesela bı t-34 cagırıyorsun sanırım sadece 600 puana üzerinde makınelı tufeklı askerler var 4 tane bunlar ortalıgı tarıyor :D benden bu kadar.kısacası RUS ordusunu çok avantajlı yapmıslar artık kım yapmıssa :)

• ruslar yaptığına göre heralde avantajlı yaparlar. bende oturup türkleri eklesem en güçlü onlar olur XD resmi olmadıktan sonra hiçbir yama oynanmaz
  • Kıskananlar çatlasın !!!

Tank Comendera dikkat ! adam karizma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 17 Nisan 2010; 20:54:26 >

• oyundaki nickim mertblade ekleyin oynayalım girdiğim bütün odalardan lvl1 olduğum için attılar
  • ne yani bende şimdi üç oyunuda yan yana koyup fotoğraf mı çekeyim? :D
  • Bu gece attığım 2 vs 2 lik ranked game den 3 SS de benden gelsin.. (kusura bakmayın taskbar lı çektiğim için bazı yerler karalı olabilir) - oyunun sonlarına doğru almanlara rush yaparken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 17 Nisan 2010; 0:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Kıskananlar çatlasın !!!

klavye güzelmiş

• bir şey merak ettim wermachlarada şimdi yere mayın döşedıgımızde üzerinden tank gecınce sadece yaralıyormu yoksa motorunu etkısız halemı getırıyor yoksa paletlerınımı ımha ediyor 2 ıncı sorum ingilizlerde brenli personelde ozel bir özellık var onu kullandıgımızda tankın sadece makınelı tufegını mı etkısız hale getırıyoruz yoksa ayrıyetten top unudamı etkısız hale getırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Kıskananlar çatlasın !!!

klavye güzelmiş

8 senelik (ymn ederimki )

• ben de smurf takılıyorum artık, rankedde 13 basicte 14 tüm bi arakar şimdiki nickin TwistingYourMind ranked panzer de lv7 yim isteyen eklesin :)
  • bugün bi ranked maç yapayım dedim the scheldth ne b.kton bibölüm yaa,tamm bi NOOB bölümü adayı bi benim sherman lar alıyo bi onların tigerları,bi bizim airler bi onların granaierları baktım olmuyacak caliopse çağırdım herkesin basesini yerle bir ettim.2 ay önce bu bölümü oynamıyacağım diye söz vermiştim ama çekiyo işte insanı

Bu arada beyler favori bölümüüzn ne dir? Benimki Lyon(artileryy yağmuru yemeden köprü tutmak yada almak çok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 17 Nisan 2010; 23:49:47 >

• bu seri coç harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

bugün bi ranked maç yapayım dedim the scheldth ne b.kton bibölüm yaa,tamm bi NOOB bölümü adayı bi benim sherman lar alıyo bi onların tigerları,bi bizim airler bi onların granaierları baktım olmuyacak caliopse çağırdım herkesin basesini yerle bir ettim.2 ay önce bu bölümü oynamıyacağım diye söz vermiştim ama çekiyo işte insanı

Bu arada beyler favori bölümüüzn ne dir? Benimki Lyon(artileryy yağmuru yemeden köprü tutmak yada almak çok zevkli

Bu ranked maçına nerden giriliyor? Tales of Valor şartmı?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.