Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Arkadaşlar oyun da takım kurma gibi bir aktiviteler yok muı? En kötü birbirimizi friend'e ekleyelim Online oynayanlar, ben her akşam 2 - 3 saat multiplayer takılıyorum. Nick'im Essiz3Hilal

Benim update sorunum vardı onu şuan hallettim gibi bakalım ben daha yeniyim ama iyi bilen arkadaşlarım var birbirimizi friende ekleyip oynarız online...
  • DH COH grubu;http://cid-0009d6875c9dc9ed.groups.live.com/

isteyen katılabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Beyler company of heroes opposing fronts'un orjinalini aldım,yükledim ama update yapmıyor ne yapabilirim

relic downloader ı engellemiş olabilir misin? güvenlik duvarı ile.
  • company of heroesi multi oynamak için illada orj. mi olması gerekiyor.
  • @Byfe hayır. Hamachi ile oynayabilirsin ama 20 tl zaten 20 tl için hamachi ile ağ bulmaya bağlantı kurmaya falan değmez bence.
  • şu msn ağını genişletelim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

DH COH grubu;http://cid-0009d6875c9dc9ed.groups.live.com/

isteyen katılabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Beyler company of heroes opposing fronts'un orjinalini aldım,yükledim ama update yapmıyor ne yapabilirim

relic downloader ı engellemiş olabilir misin? güvenlik duvarı ile.

Ona baktım engelli falan değildi sorunu bende anlamadım ama siteden indirip hallettim

• bir kaç taktik daha vereyım muharebe sırasında high yada medium muhimmat noktalarını guclendırıcı inşa edın daha çok muhimmat gelıcekdır.muhımmatda onemlı bır unsurdur eger 2 pıyade carpıstıgında el bombası atacak muhımatınız yoksa bu buyuk bır problemdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal
    bir kaç taktik daha vereyım muharebe sırasında high yada medium muhimmat noktalarını guclendırıcı inşa edın daha çok muhimmat gelıcekdır.muhımmatda onemlı bır unsurdur eger 2 pıyade carpıstıgında el bombası atacak muhımatınız yoksa bu buyuk bır problemdır.

Guclendirici verimi arttırıyormu ,hmm bilmydm
  • http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?s=b8ba3985ed3b6930406621ca9612b0d8&game=25&show=details&id=122459

kahraman jeep... vet 3 jeep, 15 den fazla piyade öldürdü. neredeyse savaşın sonunu görecekti ama olmadı.
  • bu oyunda taktik yapan bi adama rastlamadım şimdiye kadar. oyun başlar başlamaz direk basıyo askerleri dayanıyo basene ne anladım ben bu işten hiç kaynak toplama onları koruma fln yok en hızlı asker basan kazanıyo öyle oyunmu olur. daha multide 1 tane bile tank basıpta savaşan görmedim. oyundaki nickim mertblade bu arada isteyen eklesin oynayalım
  • valla oda ayrı bir taktık adam hıc yer kapmıyor sıkardıgı ilk manga ıle senın basene gıdıyor senın acılmana ızın vermıyorsallıyorum gonderdıgı 2 manga ıle senı bastırırken muhendıslerı ıle yer kapmaya baslıyor bı bakmıssın sen nefes almadan tanklar kapıya dayanmıs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

bu oyunda taktik yapan bi adama rastlamadım şimdiye kadar. oyun başlar başlamaz direk basıyo askerleri dayanıyo basene ne anladım ben bu işten hiç kaynak toplama onları koruma fln yok en hızlı asker basan kazanıyo öyle oyunmu olur. daha multide 1 tane bile tank basıpta savaşan görmedim. oyundaki nickim mertblade bu arada isteyen eklesin oynayalım

bunlarda bir taktik. multiplayer oynadıkça göreceksin. oyunda bazı anlar olur ki elinde düşmanı ezecek güç olmaz. ekonomin bitmiştir. askerin azdır. ama adamın base nin dibinde adama öyle bir baskı uygularsın ki adam burnunu çıkarmaya cesaret edemez.

ben bazı oyunlar biliyorum adamın üzerinde oluşan baskıyı düşürmemek için mühimmat ve benzin noktaları almadan oynadığım. adam benden çok mühimmat ve benzin noktasına sahip ama basenin önündeki iki stratejik noktayı ben çeviriyorum. böylece bütün mühimmat ve benzin kaynakları ile base i arasındaki bağlantı kopuyor. adama benzin ve mühimmat gitmiyor. üzerinden baskıyı kaldırırsam stratejik noktayı çevirecek bu sefer mühimmat ikmali başlıcak. diğer pointleri boşverip, adamda bırakıp, sırf o iki point için adamın base inde baskı oluşturup oyunu aldım.

tank üretmemekte ayrı bir taktiktir. örneğin ben tank üretmem. hem üretimleri pahalı hemde üretttikten sonra insangücü gelirime dezavantajı çok. tank imha etmek için tank yerine AT leri veya bazukaları kullanırım. tamamen oyun anlayışınız ve strateji ile alakalı

• company of heroes orjinali var bende şimdi ek paketi yüklersem
    Opposing Fronts COH un campinglerindende yararlana bilirmiyim
  • sadece coh da sanırsam amerıka ve whermach ordusu var yanıbu 2 ordu ıle kapısabılırsın yanlısım varsa duzeltın. tales of valorda ıse tum orduları gorebılır ve kullanabılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

http://img208.imageshack.us/img208/2015/grnt007i.jpg

Çok şişman olmş

quote:

DH COH grubu açılmıştır. katılmak isteyen msn adreslerini versin

r2synax@hotmail.com

• Yorum için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: F9DARKVANE

company of heroes orjinali var bende şimdi ek paketi yüklersem

opposing fronts dvdsi ile kurman gerekli oyunu. öyle yaparsan oynayabilirsin. sadece key eklersen oynayamazsın. çünkü campaign dataları eksik olur harddiskinde
  • http://i42.tinypic.com/ab0qt.jpg
    http://tinypic.com/view.php?pic=ab0qt&s=5

point hikaye :D

Edit: resim koylmuor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 3 Mayıs 2010; 14:21:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F9DARKVANE

company of heroes orjinali var bende şimdi ek paketi yüklersem

opposing fronts dvdsi ile kurman gerekli oyunu. öyle yaparsan oynayabilirsin. sadece key eklersen oynayamazsın. çünkü campaign dataları eksik olur harddiskinde

aynen yaa bi caen i kurtaramadım ,şimdi başatan yüklemee kalksam 10 saat patch incek

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.