Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık konusundan saptı. kara kalem sevenler başlığına dönüştü. :) konudışıları başka başlıkta paylaşsak daha faydalı olur
  • synax baba 8 pointten oyun çevirdi

http://pic1.resimupload.com/r8/resim_528734971.JPG
  • ahahhaha. olacak iş değil. adamdan bir puan bile düşmemiş. ve 8 puan kala oyunu kaybetmiş. naptın abi öyle. dalga mı geçtin adamla XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

ahahhaha. olacak iş değil. adamdan bir puan bile düşmemiş. ve 8 puan kala oyunu kaybetmiş. naptın abi öyle. dalga mı geçtin adamla XD

Yemin ediyorum, ellerim titreyerek oynadım

Dipnot: Allah affeder, SynaX Baba affetmez!
  • demin çok keyifli bi oyun oynadım arkadaşımla beraber. replayı atıcam buraya yarın. mutlaka izleyin. tigerım 59 piyade 9 tank imha etti. 89 puanla kazandık. scorelarda ben 51bin arkadaşım 49bin yaptı. gerisini siz düşünün. ne kadar kıyım oldu savaşta.
  • quote:

demin çok keyifli bi oyun oynadım arkadaşımla beraber. replayı atıcam buraya yarın. mutlaka izleyin. tigerım 59 piyade 9 tank imha etti. 89 puanla kazandık. scorelarda ben 51bin arkadaşım 49bin yaptı. gerisini siz düşünün. ne kadar kıyım oldu savaşta.

Eğer Axis'sen tebrikler
  • quote:

demin çok keyifli bi oyun oynadım arkadaşımla beraber. replayı atıcam buraya yarın. mutlaka izleyin. tigerım 59 piyade 9 tank imha etti. 89 puanla kazandık. scorelarda ben 51bin arkadaşım 49bin yaptı. gerisini siz düşünün. ne kadar kıyım oldu savaşta.

replay ini bekliyoruz seyretmek isterim şahsen
  • http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=123449

buradan indirebilirsiniz. gayet keyifli bir oyun. iyi eğlenceler...

ben hunterlik. arkadaşım eomar
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Eğer Axis'sen tebrikler

ne şimdi bu allied kolay mı?azıs ve allıed aynı güçte,yanlızca allıed biraz erken başlıyo oyuna okadar ,axısın de panzerleri o arayı kapatıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

Eğer Axis'sen tebrikler

ne şimdi bu allied kolay mı?azıs ve allıed aynı güçte,yanlızca allıed biraz erken başlıyo oyuna okadar ,axısın de panzerleri o arayı kapatıyo?

Allied da beleş anti-tank, muhimat, bazooka team, yakıt ... daha ne anlatim?

Biz kendi emeğimzle(axis) çalışıp üretiyoruz

panzer dersen ne fayda? beleş anti tank çıkar patlar

asker sayısıda abd'de fazla, ver eline bar1918 geleni geçeni delik deşik ediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

Eğer Axis'sen tebrikler

ama asıl keyif axis te , vet3 grenadier+stormtrooperlara karşı m1918BAR lar para etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lémon

quote:

ama asıl keyif axis te , vet3 grenadier+stormtrooperlara karşı m1918BAR lar para etmiyor

Valla işi bildikten sonra ediyor.
    Bu arada bu resmdeki olay nedir?

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 7 Mayıs 2010; 18:16:00 >

• quote:

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=123449

oyunu beğendim, böyle sonradan avantajı lehine çeviren oyunları severim.. Verdiği haz daha güzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

quote:

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=123449

oyunu beğendim, böyle sonradan avantajı lehine çeviren oyunları severim.. Verdiği haz daha güzel oluyor

haklısın :)

quote:

yama sanırım. görüntüdeki tank sherman fakat mini haritanın sağında tankın hasar bilgisini veren çizimde tiger ın çizimi var. üstelik atış güçleri de tiger a denk. 9 9 9 6

büyük ihtimalle o insanlarda bi şekilde yamalanmış oyuna. yada photoshop ile filan eklenmiştir

• quote:

quote:

yama sanırım. görüntüdeki tank sherman fakat mini haritanın sağında tankın hasar bilgisini veren çizimde tiger ın çizimi var. üstelik atış güçleri de tiger a denk. 9 9 9 6

büyük ihtimalle o insanlarda bi şekilde yamalanmış oyuna. yada photoshop ile filan eklenmiştir

Mapte Bocage yada Carentan ama resmde öğle bi yer yok. İnsanların kıyaftediki şimdiki zamanın

Edit: Dikkatli bakın adamlar zombi. Buda cod, cs gibi zombili serverlardan biri değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 7 Mayıs 2010; 21:07:46 >

• Bende yeni oynadığım kısa ve kolay bir oyunun replayini paylaşayım...Normal 2 vs 2 (bende arkadaşımla oynamak isterdim ama pc sinde sorun var şuan normal automatch attım) Oyundaki ismim "EmirH" (Fake üyeliktir yenilsenizde koymuyo güzel oluyor:)

http://hotfile.com/links/41777188/ec00325/4p_wolfheze.2010-05-08.00-12-24.rar
  • dün gece bir oyun daha yaptık arkadaşla axis olarak. yine haritanın yarısından fazlasını düşmana kaptırdık. base imizin önlerine kadar geri çekildik. sonra oyunu çevirdik kazandık

quote:

Bende yeni oynadığım kısa ve kolay bir oyunun replayini paylaşayım...Normal 2 vs 2 (bende arkadaşımla oynamak isterdim ama pc sinde sorun var şuan normal automatch attım) Oyundaki ismim "EmirH" (Fake üyeliktir yenilsenizde koymuyo güzel oluyor:)

karşınızdakilerden biri çok acizdi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 8 Mayıs 2010; 12:21:03 >

• arkadaşlar bu replayları nasıl izleyecegım konusunda bana birisi bilgi verirse sevınırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

arkadaşlar bu replayları nasıl izleyecegım konusunda bana birisi bilgi verirse sevınırım :)

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/

bu siteye girip replay indireceksin sonra belgelerim/my games/company of heroes/playback

bu dosyanın içine atacaksın indirdiğin replay i
  • quote:

dün gece bir oyun daha yaptık arkadaşla axis olarak. yine haritanın yarısından fazlasını düşmana kaptırdık. base imizin önlerine kadar geri çekildik. sonra oyunu çevirdik kazandık

quote:

Bende yeni oynadığım kısa ve kolay bir oyunun replayini paylaşayım...Normal 2 vs 2 (bende arkadaşımla oynamak isterdim ama pc sinde sorun var şuan normal automatch attım) Oyundaki ismim "EmirH" (Fake üyeliktir yenilsenizde koymuyo güzel oluyor:)

karşınızdakilerden biri çok acizdi. :)

evet belirttiğim gibi kolay bir oyundu, zaten kafa dağıtmak için girmiştim zorlanasım da yoktu:)

Neyse görüşmek üzere, gece girerim anca ;)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.