Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlayamadığım panzerkrieg oynarken tankı bir anda patlatıyolar nası oluyor birde panzerkrieg için hem ally hem axis için önereceğiniz tank nedir
  • panzerkrieg de allies için hellcat, axis için hotckiss
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

panzerkrieg de allies için hellcat, axis için hotckiss

Hotckiss mi ?
  • arkadaşlar bir şey sormak isiyorum

almanlarda stuka yapmak için ne yapmak gerekiyor. bazen çok geç yapmama izin veriyor takım
    arkadaşım çoktan yaptıgı halde ben yeterli mühimmatım olmasına ragmen oluşturmama izin vermiyor.

tesekkurler. bu arada oyundaki ismim başçavuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokutay

arkadaşlar bir şey sormak isiyorum

almanlarda stuka yapmak için ne yapmak gerekiyor. bazen çok geç yapmama izin veriyor takım
    arkadaşım çoktan yaptıgı halde ben yeterli mühimmatım olmasına ragmen oluşturmama izin vermiyor.

tesekkurler. bu arada oyundaki ismim başçavuş

stuka yapmak için karargah binasından "battle phase"e yükseltme yapmak gerekli. ondan sonra 150 mühimmata stuka yapabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Hotckiss mi ?

evet... axis olduğumda mutlaka hotchkiss i seçerim. önemli noktalara sürekli mayın koyarak ve düşmanı görünce "stun" mermisi atıp, arkasına geçerek düşmana inanılmaz bir baskı yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Hotckiss mi ?

evet... axis olduğumda mutlaka hotchkiss i seçerim. önemli noktalara sürekli mayın koyarak ve düşmanı görünce "stun" mermisi atıp, arkasına geçerek düşmana inanılmaz bir baskı yapabilirsiniz.

Geçen cafede oynuyordum, ordaki tales of valor
    Hotchkissi ayarlardan kapatıyormşsn, onun yüznden yenmdm. Panzer IV daha iyi bnce

• http://koti.mbnet.fi/janne252/Coh_MP_levels_icons/Index.html

Allies ve Axis rütbeler (sembolleri ve isimleri)
  • sık sık panzerkrieg oynarsanız göreceksiniz ki çoğunlukla hellcat ile hothckiss seçiliyor. diğer tankları seçenler daha az çıkıyor. seçenler ya yeni başlayanlar oluyor, ya da çok deneyimli panzerkrieg oyuncusu oluyor. sherman ı veya panzer 4 ü veya panter i nasıl kullanacağını çok iyi bilen kişiler. ben bir panter kullanan adam gördüm. adam şov yaptı. karşısında iki hellcat bir churchill e karşı. bu demek değildir ki panter en iyi tank. adam sadece çok iyi kullanıyor. bu oyunda her zaman dediğim gibi bariz üstün birim pek yoktur. birimi kullanan kişinin kullanışı ile birim üstünleşir veya acizleşir.

sonuç olarak ally oyuncusuna tavsiye hellcat, axis oyuncusuna tavsiye hothckiss dir.
  • 1-9 sayfa arasını sıkılmadan hevesle okudum, oynamadan anladığım kadarıyla oyunu kazanmak için Allies Axis seçmek değil strateji yapmak önemli.
    Diğer oynadığım her türlü strateji oyununda iyi strateji kurardım. FPS oyunlarında bile hep strateji kurarım. Şu oyunu hayırlısıyla alıyım ortalığı yakıcam :D

Ayrıca pplhunter arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum mesajlarından çok şey öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

1-9 sayfa arasını sıkılmadan hevesle okudum, oynamadan anladığım kadarıyla oyunu kazanmak için Allies Axis seçmek değil strateji yapmak önemli.
    Diğer oynadığım her türlü strateji oyununda iyi strateji kurardım. FPS oyunlarında bile hep strateji kurarım. Şu oyunu hayırlısıyla alıyım ortalığı yakıcam :D

Ayrıca pplhunter arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum mesajlarından çok şey öğrendim

Sende gel hacı
    tam kaynaşalm bi sağlam clan kuralım

nicklerimizi fln baştan sağlam şekilde kurarız

Edit: Tefo Ezel'in kafasına silah dayadı, reklama girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 10 Mayıs 2010; 23:05:56 >

• quote:

...

rica ederim.. niye buradayız ki :)
  • quote:

http://koti.mbnet.fi/janne252/Coh_MP_levels_icons/Index.html

Allies ve Axis rütbeler (sembolleri ve isimleri)

British ve America'nın sembolleri çok güzel
  • quote:

quote:

1-9 sayfa arasını sıkılmadan hevesle okudum, oynamadan anladığım kadarıyla oyunu kazanmak için Allies Axis seçmek değil strateji yapmak önemli.

Sende gel hacı

Clan işi nasıl oluyor Cs deki gibimi isimlerin önüne titlemi yapılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

quote:

Sende gel hacı

Evet, mesela

SS_synaX gibi (sallamasyon)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

quote:

Sende gel hacı

Evet, mesela

SS_synaX gibi (sallamasyon)

Arkadaşta oynadım bugün iyice gaza geldim.

• Bugün arkadaşımda oynadığımda gördüm, brit'lerde Kangaroo gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor.
    Bren upgrade'den bile ucuz olup aşırı güçlü bir araç.İçine doğru adamları koyarsanız 3-4 tanesi base'inizi yıkabiliyor.

Biz çözümü şu yere koyulan savunmalar adını bilmiyorum, top atıyor işte :D onlardan 3 tanesiyle baskı altına alıp,
    Güçlü tank'larla etrafını sarıp sıkıştırmak ve artilery yağmuruna tutmak. Gerçekten aşırı güçlüler ya.
  • quote:

Bugün arkadaşımda oynadığımda gördüm, brit'lerde Kangaroo gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor.
    Bren upgrade'den bile ucuz olup aşırı güçlü bir araç.İçine doğru adamları koyarsanız 3-4 tanesi base'inizi yıkabiliyor.

Biz çözümü şu yere koyulan savunmalar adını bilmiyorum, top atıyor işte :D onlardan 3 tanesiyle baskı altına alıp,
    Güçlü tank'larla etrafını sarıp sıkıştırmak ve artilery yağmuruna tutmak. Gerçekten aşırı güçlüler ya.

Evet aşırı abartılmış bı araç, 2. dünya savaşında onun içine giren asker korkuyordu. 40mm lik top bile patlatıyordu, anında tost oluyordu. Ama oyunda 88lk toplar bile 3 4 atışta patlatıyor. Buda Alliesın axisten güçlü olduğuna bi kanıt

• ayrıca çevik araçlar sallıyorum pak koydun bır yere ona ateş edıyor adam hemen hızla pak ın arkasına geçıp dagıtıyor ucuz,hareket kabılıyeti yuksek,saglam :S sanki ucuz bir tank
  • quote:

Bugün arkadaşımda oynadığımda gördüm, brit'lerde Kangaroo gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor.

Sapperların eline piat ver doldur kangaroo lara of deli gibi base yıkar ama bende son oyun olmadığı için mslf kangaroo yok

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.