Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanguruların oyunda dengesizlik olduğunu söyleyen çok kişi var. oyunda herşeyin spam ı dengesizlik yapıyor sonuçta. durdurmanın yollarıda var. mayın ve tank traplar tamamen etkisiz kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

kanguruların oyunda dengesizlik olduğunu söyleyen çok kişi var. oyunda herşeyin spam ı dengesizlik yapıyor sonuçta. durdurmanın yollarıda var. mayın ve tank traplar tamamen etkisiz kılıyor.

Köprülü bölümlerde çok işe yarıyabilir 88'lik topu köprünün önüne koyup mayın döşenirse köprüye, etkisiz haldeyken indirilebilir.
    Onun dışında deli gibi bişey ya :D
  • Bu arada ben bu oyunu bu zamana kadar nasıl keşfedememişim anlamadım ya.
    O kadar deli oyuncuyum genelde fps takılırım ama bu oyun bütün dengelerimi bozdu.
    Yazın arkadaşlarla generals falan oynardık o zevkli gelirdi şimdi bunla neler yapıcam kim bilir :D
  • quote:

kanguruların oyunda dengesizlik olduğunu söyleyen çok kişi var. oyunda herşeyin spam ı dengesizlik yapıyor sonuçta. durdurmanın yollarıda var. mayın ve tank traplar tamamen etkisiz kılıyor.

Evet ilk başta çoğu şeyi durdurmanın yolu yok gibi gözüküyor ama öyle değil herşeyin bir antisi var oynadıkça öğreniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Evet ilk başta çoğu şeyi durdurmanın yolu yok gibi gözüküyor ama öyle değil herşeyin bir antisi var oynadıkça öğreniyorsun

ama en çok piyade lerin antisi var yazık ortalama ömürleri 1-2 dkk bende piyadeleirn

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

ama en çok piyade lerin antisi var yazık ortalama ömürleri 1-2 dkk bende piyadeleirn

Piyadelerle savaşılmaz zaten destek birimi oluyo onlar tanklar ana birim oluyo 2. dünya savaşında.
    Piyadeler destek için olur genelde.Sonuçta bir tanka karşı hangi insan dayanabilirki? :)

• Piyadeleri iyi kullanan biri için piyadeler çok iyi iş çıkarabiliyor aynı zamanda herşeyin "anti" sinide çıkarabilirsiniz, sadece piyadelerle oynayıp aldığım oyun sayısı çoktur...
  • senin savaş düzenin tank tabanlı olabilir. ama benim düzenimde tank binasına gerek yok bile ;) bir çok oyunda tank binası yapmadan oyunu bitirmişimdir. bu oyunda her oyuncu kendine göre bir taktik üretebiliyor
  • http://cid-0009d6875c9dc9ed.groups.live.com/

DH COH msn grubu. dileyen katılabilir...
  • quote:

http://cid-0009d6875c9dc9ed.groups.live.com/

DH COH msn grubu. dileyen katılabilir...

Katıldım, grubumuz vatana millete uğurlu olsun.
  • arkdaşlar ingiliz ordusu nasıl etkili oluyomu multide ya ben bu oyunu lisede çok iyi oynardım şimdi paslanmışım. yeni profil açıcam artık yoksa 3 wins 25 loses biraz kötü görünüyo
  • Ya beyler bnde msn açılmıyor. Clan işini naptınz? nicklerde " _ " koyulmuyor?

DH clanadı koysak DHsynax1337 ? çok karışık ve basit kalıyor. Tag bulun hadi
  • Blitzkrieg olur mu tag? Güzel gözüküyo :D. Warpigs tarzı bişeyde olabilir ama Dh olarak kuruyorsak direk |DH| yaparız?
    Edit: III. Reich de olabilir :D Biraz faşist oluyo ama olsun :D Axis'leri severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 11 Mayıs 2010; 23:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

arkdaşlar ingiliz ordusu nasıl etkili oluyomu multide ya ben bu oyunu lisede çok iyi oynardım şimdi paslanmışım. yeni profil açıcam artık yoksa 3 wins 25 loses biraz kötü görünüyo

bence oynanışı en keyifli ordu ingiliz ordusu. her daim topçu desteği var. tek sıkıntısı piyade çeşitliliği az ve piyadeler çok yavaş hareket ediyor. anca bir teğmen ile beraber gezdirince hızlı geziyor. aksi takdirde emekler gibi gidiyorlar :S

cromwell çok maksatlı güzel bir tank. firefly ise mükemmel bir antitank. oyundaki en uzun menzile sahip tank ve isabet oranı yüksek. atış gücü gayet iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

arkdaşlar ingiliz ordusu nasıl etkili oluyomu multide ya ben bu oyunu lisede çok iyi oynardım şimdi paslanmışım. yeni profil açıcam artık yoksa 3 wins 25 loses biraz kötü görünüyo

bence oynanışı en keyifli ordu ingiliz ordusu. her daim topçu desteği var. tek sıkıntısı piyade çeşitliliği az ve piyadeler çok yavaş hareket ediyor. anca bir teğmen ile beraber gezdirince hızlı geziyor. aksi takdirde emekler gibi gidiyorlar :S

cromwell çok maksatlı güzel bir tank. firefly ise mükemmel bir antitank. oyundaki en uzun menzile sahip tank ve isabet oranı yüksek. atış gücü gayet iyi.

Diğer ordularda yok mu topçu desteği?

• Ya bi oyunu oynamak isteyip de oynayamamak çok koyuyor insana :D O kadar gaza geldim ki :D
    Ekran kartım yandı şu an garantide yenisi gelicek 4 gözle bekliyorum, yaklaşık 1 aydır laptopdan sadece yazıları okuyup ve videoları izleyip delirdim.
    Acaba oyunu oynayınca ne olacak xD Bu oyunu gördüğümden beri izlediğim bütün 2. Dünya Savaşı filmlerini tekrar izledim :D
    Delirmek üzereyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Blitzkrieg olur mu tag? Güzel gözüküyo :D. Warpigs tarzı bişeyde olabilir ama Dh olarak kuruyorsak direk |DH| yaparız?
    Edit: III. Reich de olabilir :D Biraz faşist oluyo ama olsun :D Axis'leri severim.

lDHlsynaX1337 bölemi olsn ?

| bu koyulmuyor küçk L koyuluyor

Edit: Beyler kurdum clanı

IIDHIIIsynax1337 (o I olanlar i nün büyük hali ingde, başa 2 tane sonuna 3 tane koyalm.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 12 Mayıs 2010; 13:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Piyadeleri iyi kullanan biri için piyadeler çok iyi iş çıkarabiliyor aynı zamanda herşeyin "anti" sinide çıkarabilirsiniz, sadece piyadelerle oynayıp aldığım oyun sayısı çoktur...

Evet sadece piyadeyle oynayan çok kişi var kullanmasını bildikten sonra sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Diğer ordularda yok mu topçu desteği?

amerikada paraşütçü hariç diğer komuta ağaçlarından topçu desteği geliyor. piyade de howitzer topu var. zırh ta calliope roket atar var. bunlar komuta ağacından kazanılan puanlarla yapılabiliyor. ingilizler ise komuta ağacından hiçbirşeyi seçmesenizde howitzer topu yapabiliyorsunuz. hele birde kraliyet topçu desteğini seçerseniz topların ve mortarların menzili uzuyor. daha hızlı reşarj ediliyor. ve hatta komuta ağacından papaz denilen mobil top destek tankı geliyor. seçili bölgeye sürekli bombalama gibi değişik kabiliyetler kazanabiliyorsun. yüzbaşın herhangi bir toptan bi birime atış isteyebliyor ücretsiz. ücretli olarak harita dışından yoğun top atışı isteyebiliyor. muazzam bir top desteğine sahip oluyorsunuz :] o yüzden ingilizlerle oynamak keyifli

• fire fly tankı sherman tankının almanlar karşısında gosterdıgı buyuk başarısızlıklardan dolayı gelıstırılmıstır ( üzerıne uzun menzıllı AT topu ve bır kaç modofokasyon yapılmıstır)dusunun zamanında 1 tiger tankına 5 sherman dusuyormus bunlar oyalarken arkadan vurmaya calısıyorlarmıs 1 tiger tankının imalatı uzun iş saatlerı alırken o dandık shermanlar fabrıkalarda tencere uretılır gıbı uretılıyormus :D shermanlar tam olarak bır tank degıldır pıyadelerın yanında destek olarak verılen bır zımbırtı ( tabi hareket kabiliyeti yuksek zımbırtılar :D) dıyebılırım :) ama fıre fly lar ıyı iş çıkarabılırler yinede zırhları aynı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.