Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 si lagdan çöktü diğeri oyundan attı

sağlıklı oynadığım maçlar hakkında ise ... azıcık hayal kırıklığı

ünitelerim zor yönetiyorum, ve herşeyin etkisi azalmış gibi çok tuhaf , panther çıkartıyorum o eski panther değil, mg42 hiç ilk oyundaki etkiyi vermiyor, yada panzer 4 piyadeye bişey yapamıyor

en çok koyanda IS-2 denen bir tank benim bir pantherimi bir panzer 4 ümü birde pak 40 ımı aynı çatışmada aldı, oha dedim me oluyor, off sadece 2 maçı kazandım oda düşman hiç bir şey yapmadığı için.

Birde oyun çok kastırıyor, sistemim;

core i5-3210m
    hd7670m
    12 gb 1600 mhz ram

herşey lowda 720p de 30 fps ile oynuyorum, neyse bunada şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ubermensch

quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

Şimdi open beta'yı oynadım da
    Closed Beta'dan sonra çok hevesim kalmamıştı ancak şimdi oyun oturmuş diyebilirim. Gayet stabil ve akıcı. Sesler ve grafik, menü arayüzü vs olmuş artık

Bence de oturmuş. Bundan sonra işleyişe ekleme yapmaları lazım bence. MMO oyunlarındaki yani bu knight'tır silkroad'dır vs oyunlardaki level sisteminden ziyade win loss ve exp sisteminin bir bileşkesini sunabilirler. Bana göre şimdiki sistemin yapılma amacı insanları oyundan soğutmamak ve canlılığı sağlamak. Yani baktılar 40 level olanlar çoğalıyor hemen 60 level'e çekecekler maximumu.

Eğer böyle devam edilecekse en azından yenilen takıma exp vermesi lazım hatta exp alması lazım. Daha komplike bir sistem geliştirebilir. Yani oyunun genelindeki oyuncu başına exp'i sabitleyip win ve lose'a göre el değiştirmesi gibi.

Ferdinand ve Tiger'ı off map'e çekmeleri iyi olmuş diye düşünüyorum.

Rusların kv-2 tankınıda sanıyorum off-map' çekmişler.

gtx680 gibi kartların olduğu sistemde oynanırsa eminim çok daha iyi olacaktır görüntü. Ben gt650m ile oynuyorum yinede kastığı zamanlar oluyor. Özellikle blizzard geldiğinde.

Değişmesini en çok umut ettiğim şey ise minimap. Biraz daha kesinlik katılabilir renklere ve oklara. CoH1'de 3 çeşit ok vardı bunlar tekrar getirilebilir. Bu oklar yardımıyla çünkü cpu'ları kontrol ediyorduk şimdi denedim pek takmıyorlar bizim yönlendirmelerimizi.

AT Gun'ların o bombeli atışı beni çıldırtan şeylerden. O mesafede öyle bombemi olur? Biraz daha bombe verseler havan atmış olacağız.

Karlı maplerde sol tarafa gelen uyarı mesajları sıkıntı olabiliyor. Beyaz zemine beyaz yazı olayı.

Kapalı beta'yıda sayarsak toplamda 5 gün oynadım şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha gelirse konu burda, girer yazarım

onlar AT miydi ben onları havan-piyade topu kırması bir şey sanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

5 oyun attım coh 2 de

ünitelerim zor yönetiyorum, ve herşeyin etkisi azalmış gibi çok tuhaf , panther çıkartıyorum o eski panther değil, mg42 hiç ilk oyundaki etkiyi vermiyor, yada panzer 4 piyadeye bişey yapamıyor

en çok koyanda IS-2 denen bir tank benim bir pantherimi bir panzer 4 ümü birde pak 40 ımı aynı çatışmada aldı, oha dedim me oluyor, off sadece 2 maçı kazandım oda düşman hiç bir şey yapmadığı için.

core i5-3210m
    hd7670m
    12 gb 1600 mhz ram

Bence sadece 5 oyun oynayarak bu kadar kesin sonuçlara varmayın.

Ben alpha yı 20 saat, betayı 20 saat, açık betayı 9 saat oynadım. Ve vardığım sonuçlar seninki ile bire bir zıt :)

Birincisi tanklar çok etkili. Piyadeye karşı oldukça ölümcüller. Gövdelerindeki ve taretlerindeki makinalı tüfekler piyadeleri öldürebiliyor. Eski oyunda sırf görüntüydü.

Ünitelerin zor idare edilmesi ise deneyim ile alakalı. Ben ilk oynadığım oyunlarda inanılmaz zorluk çekiyordum. Sürekli birimleri kaybediyorum filan. Oynadıkça birimlere alıştıkça yönetim kolaylaşıyor. Fakat her birimin antisi var bildiğiniz gibi klasik CoH... ancak bu oyunda anti tank tanka karşı inanılmaz etkili. ostwind piyadeye karşı inanılmaz etkili. Eğer siperleri ve özel yetenekleri kullanmazsanız, birimleriniz çok kolay yem oluyorlar. Ve bence iyi oyuncu ile kötü oyuncu arasındaki fark, siper kullanımı, yetenek kullanımıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

5 oyun attım coh 2 de

core i5-3210m
    hd7670m
    12 gb 1600 mhz ram

Bence sadece 5 oyun oynayarak bu kadar kesin sonuçlara varmayın.

Ben alpha yı 20 saat, betayı 20 saat, açık betayı 9 saat oynadım. Ve vardığım sonuçlar seninki ile bire bir zıt :)

Birincisi tanklar çok etkili. Piyadeye karşı oldukça ölümcüller. Gövdelerindeki ve taretlerindeki makinalı tüfekler piyadeleri öldürebiliyor. Eski oyunda sırf görüntüydü.

Ünitelerin zor idare edilmesi ise deneyim ile alakalı. Ben ilk oynadığım oyunlarda inanılmaz zorluk çekiyordum. Sürekli birimleri kaybediyorum filan. Oynadıkça birimlere alıştıkça yönetim kolaylaşıyor. Fakat her birimin antisi var bildiğiniz gibi klasik CoH... ancak bu oyunda anti tank tanka karşı inanılmaz etkili. ostwind piyadeye karşı inanılmaz etkili. Eğer siperleri ve özel yetenekleri kullanmazsanız, birimleriniz çok kolay yem oluyorlar. Ve bence iyi oyuncu ile kötü oyuncu arasındaki fark, siper kullanımı, yetenek kullanımıdır...

doğrudur , az önce 1 maç daha attım en azından bir 20 saat oynamak gerek yorum yapmak için, siper sistemi coh 1 de daha rahattı, birde açıklama yapıyorlardı askerleriniz çitlerin üstünden atlayabilecek diye vs., atlayanı görmedim etrafından dolanıyorlar yine, ayrıca kaynak noktaları daha az miktarda ve daha bir öneme kavuşmuş, oyunda bir kaç ilginç noktaya değinmek istiyorum;

-RUS MG sinin açısı çok dar, düşman hemen ateş açısından çıkıp sarabiliyor

-Panzer 4 ve Stug 3 çok etkisiz

-Haritalar fena değil, hoşuma gitti, blizzard olayı özellikle güzel bir hava katmış

-bilizzarddayken askerler donarak ölüyor , ateşlerin yanında tutuyoruz , güzel bir özellik olmuş

-mortar ve mg tim leri neden 6 şar kişilik onu çözemedim, mortarı 2 kişi kullanıyor, kalan 4 ü sap gibi bekliyor,

-şu buzların kırılması olayını yaşayamadım, tanklarımı geçirdim kırılmadı, havanla ateş ettim kırılmadı, şimdilik doğa ananın gazabına uğramadım

-umarım campaign güzel olur, birde theatre of war diye bir sekme var ne olduğunu bilmiyorum, sanırım operation stonewall, panzerkrieg, assault menüsü oda,

Toparlarsak dün gece de yazarken hayal kırıklığı değilde biraz hayal kırıklığı yazmıştım, şu an en büyük derdim lagsız bir oyun ve sistemimde iyi çalışan bir oyun, 35 fps de zor oynuyorum, coh 1 de fullde oynamama rağmen, grafikler benim için gerilemiş oldu

• Çitten atlamaları için çitin üzerine sağ tıklamak lazım :) Aslında mantıken kendileri otomatik olarak atlamaları gerekir ama atlamıyorlar. komut istiyorlar atlamak için. vermezsen komutu, dolanıyorlar etrafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

CoH 2 oynuyorum birkaç gündür. Rezalet. Oyun çok renklenmiş. Age of Empires 3 gibi olmuş. Gerçekçiliği artıracağız diye daha da berbat etmişler. Sesler neydi öyle! CoH 1'deki Howitzer, Mg 42 sesine bakıyorum bir de buna bakıyorum da resmen şu basit modern savaş oyunlarına dönmüş. Açıkcası o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Sesler boğuk olmuş oyunun o sizi içine çeken havası kaybolmuş. Ayrıca seslendirenler de hiç hoşuma gitmedi. Tüm birimlerin konuşmaları birbirine benziyor.

İlgimi çeken tek şey Sovyet keskin nişancısı çağırdığımda gelen bayanlardı. Alışmışız hep erkek askere bu ne dedim ilk başta

Kardes bos ver sen COH 2'yi. COH 1 live commentary videolarina aban youtube da. Ben acemi COH oyuncusuyum, faydali oluyor videolarin. Devami gelecek mi?

Sınav haftam vardı, ondan sonra devam ederim dedim. Sonra Steam Version'a geçince bayağı problem yaşadım. Yukarıda belirtmiştim sorunu. O yüzden uzun bir boşluk oluştu. Bu seferde şöyle bir problem var CoH 2 geliyor diye ilgiler o tarafa kaydı. CoH 1'de doğru düzgün oyuncu kalmadı. Dün 15 Lv. American yendim ancak adam 8 Lv. gibi bir şeydi Yakın bir zamanda tekrar video yayınlarım heralde. Yine de kesin konuşmayım.

• yukarda biride demiş gerçekten tanklar piyadelere karşı etkisiz geldi. tabi tankın bir atışıyla hepsi dağılsa piyadeye gerek kalmazdı fakat bunun içinde asker sayısını arttırmalılar. tankla 2 saat piyade kovalıyorum yahu
  • Oyun hala alınmaya değermi yukarıda gördüğüm kadarıyla steama felan taşınmış.Birde değerse DRdan opposing fronts'umu tales of valorumu alayım?Yada DR'dan daha uygun bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4k1n_B3y

Oyun hala alınmaya değermi yukarıda gördüğüm kadarıyla steama felan taşınmış.Birde değerse DRdan opposing fronts'umu tales of valorumu alayım?Yada DR'dan daha uygun bir yer varmı?

Sistemin iyiyse biraz para birktir CoH 2 yi al
  • Şimdiye kadar oynadığım oyunların %90'ını başladığımı gibi bitemedik, kesinlikle düşenler oldu. 4v4 oyunu düşe düşe 1v1 + 6 cpu olarak tamamladığımız oldu. Galiba oyunun grafik isteklerini çoğu sistmin karşılayamamasından dolayu.

Aslında ben tales of valor'a göre birliklerimi daha kolay yöntebiliyorum şu sağ üstteki tüm birliklerin durumunu gösteren bar sayesinde.

Yukarıdakilerin aksine bence panzer iv ve stug3 tam olması gerektiği etkide. ve yine yukarıda denildiği gibi üstteki makineli tüfek süs olmaktan çıkmış.

Oyunda kar fırtınası çok etkili, kaybedeğimiz oyunu bu sayede aldığımız oldu.
  • quote:

Şimdiye kadar oynadığım oyunların %90'ını başladığımı gibi bitemedik, kesinlikle düşenler oldu. 4v4 oyunu düşe düşe 1v1 + 6 cpu olarak tamamladığımız oldu. Galiba oyunun grafik isteklerini çoğu sistmin karşılayamamasından dolayu.

Aslında ben tales of valor'a göre birliklerimi daha kolay yöntebiliyorum şu sağ üstteki tüm birliklerin durumunu gösteren bar sayesinde.

Yukarıdakilerin aksine bence panzer iv ve stug3 tam olması gerektiği etkide. ve yine yukarıda denildiği gibi üstteki makineli tüfek süs olmaktan çıkmış.

Lag sorunu çok var oyunda ilk betada bu kadar değildi askerlerın cok hızlı olmesıne alısamadım coh 1 de cok ıyı pıyade taktıklerı yaparken burda pıyade cerez late game de ıse hıc sansları kalmıyor
    kesın duzeltılmelı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

quote:

Şimdiye kadar oynadığım oyunların %90'ını başladığımı gibi bitemedik, kesinlikle düşenler oldu. 4v4 oyunu düşe düşe 1v1 + 6 cpu olarak tamamladığımız oldu. Galiba oyunun grafik isteklerini çoğu sistmin karşılayamamasından dolayu.

Lag sorunu çok var oyunda ilk betada bu kadar değildi askerlerın cok hızlı olmesıne alısamadım coh 1 de cok ıyı pıyade taktıklerı yaparken burda pıyade cerez late game de ıse hıc sansları kalmıyor
    kesın duzeltılmelı bence

Doğu cephesindeki piyade kayıplarına bakarsak oyunda da çerez niyetine gitmesi normal. Zaten oyun bi yerden sonra tank savaşına dönüyor. Piyade iyi desteklenir ve mevzilendirirse ölmesi o kadar da kolay değil. Mesela coh2.org'dan yayın yapan helpinghans var. Adam oyunun başında çıkardığı piyadeyi oyunun sonuna kadar muhafaza ediyor. Olay bence piyadelere veteran kazandırıp doğru zamanda retreat yapmakta. Yani bakıyorum bazen, adam mg menziline girmiş piyadeleri pinlemiş ama kaçırmamakta ısrar ediyor. E böyle olursa tabi ölür o piyadeler.

• ubermencsh e katılıyorum. Piyadeler siperde iken havan ve el bombaları dışında diğer her şeye direnebiliyorlar. iki siperdeki manga çatışırken çatışma oldukça uzun sürebiliyor. Ama siperde olmayan bi manga ateş altına girdi mi anında eriyor.. Bence bu çok daha gerçekçi ve siper kullanımına teşvik için gerekli.. 3 manga otomatik silah yapıp biçer döver gibi etrafda dolaştırma mevzusununu da bi nebze engeller..
  • arkadaşlar oyunun boyutu ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

arkadaşlar oyunun boyutu ne kadar ?

6 GB civarı.

Şimdi biraz önce 2v2 attık. Resmen kafayı yedim. Adam zaten bedava dağıtıyorlarmış gibi t34 gönderiyor. Eyvallah durumu düşününce okadarda ilginç bişey değil bu. Ama ben çıkartmışım panzer iv ve stugIII adam t34'ün özelliğini kullanıp benim tankların namlusunu harap ediyor. Bu oyunda resmen bokunu çıkarttılar. 2 tane panzer iv 1 tane stug 2 tane panther bu t34'ün özelliği yüzünden 2 mermi sıkamadan hiç oldu. Kapalı betada sadece namlu giderdi ama open betada motorda patlıyor ve o tankı kurtarmak için yapılabilecek çok az şey var. Bunu düzeltmeleri lazım yoksa oyun rus tanklarına karşı alman piyadelerine döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

quote:

Oyun hala alınmaya değermi yukarıda gördüğüm kadarıyla steama felan taşınmış.Birde değerse DRdan opposing fronts'umu tales of valorumu alayım?Yada DR'dan daha uygun bir yer varmı?

Yok onu sonra alacağım sistemi yeniledikten sonra.Hala değermi almaya oyuncusu varmı hala?
  • açık beta bitene kadar oynamak isteyen var mı ? genelde botlara karşı oynarım ama belki insanlara karşıda oynarız standart düzeyinde bir oyuncuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 11 Haziran 2013; 18:09:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

quote:

Yok onu sonra alacağım sistemi yeniledikten sonra.Hala değermi almaya oyuncusu varmı hala?

ToV al.

• Arkadaşlar bu ingilizlerin dünya kadar manpower isteyen komando mangalarının tek top mermisi ile harcanışı beni çileden çıkarıyor size tavsiyem sakın piyadeleri mekanize birliklerle desteklemeden düşman hatlarına hamlelerde bulunmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Arkadaşlar bu ingilizlerin dünya kadar manpower isteyen komando mangalarının tek top mermisi ile harcanışı beni çileden çıkarıyor size tavsiyem sakın piyadeleri mekanize birliklerle desteklemeden düşman hatlarına hamlelerde bulunmayın

Bu oyunda zaten hiç bir birim tek başına iş yapamıyor :) Oyundaki en korkunç birim KT olsa gerek, tek başına düşman hattına giderse hiç bir halta yaramaz :)
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.