Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msc1515

Arkadaşlar bu ingilizlerin dünya kadar manpower isteyen komando mangalarının tek top mermisi ile harcanışı beni çileden çıkarıyor size tavsiyem sakın piyadeleri mekanize birliklerle desteklemeden düşman hatlarına hamlelerde bulunmayın

diren
  • Dün CoH2'de güzel bir maç attık. Ben yaklaşık 24 sattir oynamadığım için için yorgundum biraz bovermiş oynadım ama. Eğer videosunu kaydedebilirsem burayada koyacağım. Eminim biraz olsun bilgilendirici olur.

Edit: Biraz önce miniton action! gibi adı olan programla 30 dk replayden görüntü aldım 19 gb oldu. Millet koyuyor 200 mb görüntü 10 numara. ben 19 gb çektim görüntü iyi değil. Video çekme için program önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ubermensch -- 12 Haziran 2013; 7:25:20 >
  • Fraps veya Camtasia Studio ikisi de iyidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Arkadaşlar bu ingilizlerin dünya kadar manpower isteyen komando mangalarının tek top mermisi ile harcanışı beni çileden çıkarıyor size tavsiyem sakın piyadeleri mekanize birliklerle desteklemeden düşman hatlarına hamlelerde bulunmayın

Bu oyunda zaten hiç bir birim tek başına iş yapamıyor :) Oyundaki en korkunç birim KT olsa gerek, tek başına düşman hattına giderse hiç bir halta yaramaz :)

Hocam biraz açar mısın mesela piyadelerle saldırıyo geçtik , bunların hemen harcanmaması için ne yapmamız lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ubermensch

Dün CoH2'de güzel bir maç attık. Ben yaklaşık 24 sattir oynamadığım için için yorgundum biraz bovermiş oynadım ama. Eğer videosunu kaydedebilirsem burayada koyacağım. Eminim biraz olsun bilgilendirici olur.

Edit: Biraz önce miniton action! gibi adı olan programla 30 dk replayden görüntü aldım 19 gb oldu. Millet koyuyor 200 mb görüntü 10 numara. ben 19 gb çektim görüntü iyi değil. Video çekme için program önerisi olan var mı?
    Deniyorum şimdi programları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ubermensch -- 12 Haziran 2013; 10:40:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu oyunda zaten hiç bir birim tek başına iş yapamıyor :) Oyundaki en korkunç birim KT olsa gerek, tek başına düşman hattına giderse hiç bir halta yaramaz :)

Hocam biraz açar mısın mesela piyadelerle saldırıyo geçtik , bunların hemen harcanmaması için ne yapmamız lazım ?

Komandoların öldürme kapasitesi iyidir fakat dayanıklı değiller. Bu yüzden normal piyade mangalarınla düşmanla çatışırken, komandoları düşmanın arkasına ya da çapraz ateşe tutup, düşmana yaklaşacak şekilde kullanmak lazım.

• CoH2 için söylüyorum, eğer sscb ile oynuyorsanız pantherler gelene kadar sağlam bir pak savunması kurmalısınız. Eğer kuramazsanız, oyun 2 dakiada alehinize döner. Biraz önce 4v4 sovyet olarak oynadığım oyunda başıma geldi. 497'ye 93'den oyunu çevirdi adamlar. Yanımdaki elemanlara ısrarla pak basın pantherler geliyor dememe rağmen dinlemediler t34 bastılar.
  • bi türlü soramadım steam da beta coh 2 yi istemiyorum zira dvd si gelcek bana o açık beta kalkacak dimi nasıl olsa orjinal oyun gelirse 6-7 gb di boşu boşuna yükleyemem şimdi beta meta istemiyorum orjinal oyunu istiyorum ben
  • şurda 3 senedir coh konuşuyoruz değişmeyen tek şey pplhntr reis oldu, abi hadi ben deliyim sıkılmıyorum, peki sen nasıl sıkılmıyorsun COH dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coh 2 deki anti tank topları hala askerleri iyi avlıyabiliyormu ? önceki betada rusları anti tank topları resmen havan+antitank karışımı muhimmat atıyordu sanki hem piyadeleri vuruyor hemde zırhlı araçları.Coh tov da anti tankların piyadeleri vurma oranı daha düşüktü,ikinci oyunda bu oranı hayli yükseltmişler gibi.

• Oyuna yeni başladım. Verebileceğiniz güzel taktikler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

şurda 3 senedir coh konuşuyoruz değişmeyen tek şey pplhntr reis oldu, abi hadi ben deliyim sıkılmıyorum, peki sen nasıl sıkılmıyorsun COH dan

:))

• quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Oyuna yeni başladım. Verebileceğiniz güzel taktikler var mı?

www.cohturkiye.com/forum

Bazı rehberler mevcut. Bir göz at istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Coh 2 deki anti tank topları hala askerleri iyi avlıyabiliyormu ? önceki betada rusları anti tank topları resmen havan+antitank karışımı muhimmat atıyordu sanki hem piyadeleri vuruyor hemde zırhlı araçları.Coh tov da anti tankların piyadeleri vurma oranı daha düşüktü,ikinci oyunda bu oranı hayli yükseltmişler gibi.

Evet ruslarınkinde hafif arty özelliği var. normalde savaşta olan da buydu zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Oyuna yeni başladım. Verebileceğiniz güzel taktikler var mı?

www.cohturkiye.com/forum

Bazı rehberler mevcut. Bir göz at istersen

Teşekkürler.

• Steam üzerinden Tales of Valor versiyonu(new versiyon) indirmek istesek toplam boyutu kaç gb bakabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

Steam üzerinden Tales of Valor versiyonu(new versiyon) indirmek istesek toplam boyutu kaç gb bakabilir misiniz?

Yaklaşık olarak 6.5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

quote:

Steam üzerinden Tales of Valor versiyonu(new versiyon) indirmek istesek toplam boyutu kaç gb bakabilir misiniz?

Yaklaşık olarak 6.5 gb

Geçen gün stream den aldım 6,5 gb olarak gösterdi tam indirmeye başladım elektrikler gitti, sonra kapadım bilgisayarı yattım uyadığımda tekrar indirmeye kalkınca 9308 mb olarak gösterdi...Bende önemsemedim indirip kurdum ama neden böyle farklılık yaptı anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

quote:

Yaklaşık olarak 6.5 gb

Geçen gün stream den aldım 6,5 gb olarak gösterdi tam indirmeye başladım elektrikler gitti, sonra kapadım bilgisayarı yattım uyadığımda tekrar indirmeye kalkınca 9308 mb olarak gösterdi...Bende önemsemedim indirip kurdum ama neden böyle farklılık yaptı anlamadım

Bikeresinde bana da öyle olmuştu nedenini bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembekedi -- 16 Haziran 2013; 14:05:30 >

• İlginç bir durum...
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.