Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyigünler 1 haftadır oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda relic hata rapru veriyor nasıl düzeltebilirim bunu ?
  • beyler bu oyuna turkce yamasını steama nasıl monte etcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

iyigünler 1 haftadır oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda relic hata rapru veriyor nasıl düzeltebilirim bunu ?

Bu sorunu o kadar çok kişi yaşıyor ki. Tam çözümün de bulunamadığı söyleniyor steam forumlarında. Ancak bana olduğunda ben şöyle yapmıştım. Steamde oyunun üstüne sağ tıklayıp seçenekler-özellikler tarzı bi yerden güncellemeleri denetle veya dosyaların doğruluğuna denetle tarzı bi seçeneğe tıklayıp 1-2 dakika bunu yapmasını bekliyoruz ve oyun sorunsuz açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ubermensch

quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

iyigünler 1 haftadır oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda relic hata rapru veriyor nasıl düzeltebilirim bunu ?

Bu sorunu o kadar çok kişi yaşıyor ki. Tam çözümün de bulunamadığı söyleniyor steam forumlarında. Ancak bana olduğunda ben şöyle yapmıştım. Steamde oyunun üstüne sağ tıklayıp seçenekler-özellikler tarzı bi yerden güncellemeleri denetle veya dosyaların doğruluğuna denetle tarzı bi seçeneğe tıklayıp 1-2 dakika bunu yapmasını bekliyoruz ve oyun sorunsuz açılıyor.

TAMAM OYUN TAMİR ET gibi birtşeye tıkladım çalıştı eyvallah

• beyler orjinal tales of valor u cd key girip kuruyorum. patchleri yükleyip oyuna girdiğimde you are offline please insert cd,dvd yazısı çıkıyor. oyun orjinal ve internetimde sorun yok bilen var mı nedenini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

beyler orjinal tales of valor u cd key girip kuruyorum. patchleri yükleyip oyuna girdiğimde you are offline please insert cd,dvd yazısı çıkıyor. oyun orjinal ve internetimde sorun yok bilen var mı nedenini?

new steam version kullanmıyosun galiba? Steam'den indirmen lazım.
  • Beyler bende orjinal coh ve coh tov var DVD si. Steamda nasıl aktive etçem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

beyler orjinal tales of valor u cd key girip kuruyorum. patchleri yükleyip oyuna girdiğimde you are offline please insert cd,dvd yazısı çıkıyor. oyun orjinal ve internetimde sorun yok bilen var mı nedenini?

dostum steamdan almadım oyunu. nasıl olacak şimdi?
  • quote:

Dün CoH2'de güzel bir maç attık. Ben yaklaşık 24 sattir oynamadığım için için yorgundum biraz bovermiş oynadım ama. Eğer videosunu kaydedebilirsem burayada koyacağım. Eminim biraz olsun bilgilendirici olur.

Edit: Biraz önce miniton action! gibi adı olan programla 30 dk replayden görüntü aldım 19 gb oldu. Millet koyuyor 200 mb görüntü 10 numara. ben 19 gb çektim görüntü iyi değil. Video çekme için program önerisi olan var mı?

Ben Fraps ile çekiyorum 48 dk video 87 GB tutuyor. Daha sonrahttp://www.dvdvideosoft.com/'dan indirdiğim Free Avi Converter ile çeviriyorum ve 3 GB'ye düşüyor. 3 GB bile çok aslında daha da indirmeye çalıştım, Format Factory, Free Video Converter gibi programlar denedim ancak en iyisi bu sanırım. Çünkü daha da sıkıştırınca görüntü kalitesi bozuluyor. HD çektiğim video 480p'ye düşüyor oyun bulanıklaşıyor falan hiç iyi olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k
    Kardes bos ver sen COH 2'yi. COH 1 live commentary videolarina aban youtube da. Ben acemi COH oyuncusuyum, faydali oluyor videolarin. Devami gelecek mi?

Dönüş yaptım bundan sonra sık sık video yükleyeceğim. Upload etmesi sıkıntı oluyor biraz. Videolar 2-3 GB olduğundan (sıkıştırılmış hali ve HD. daha fazla sıkıştırınca görüntü bozuluyor)

http://www.youtube.com/watch?v=LBRNhSVlTvA

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Kardes bos ver sen COH 2'yi. COH 1 live commentary videolarina aban youtube da. Ben acemi COH oyuncusuyum, faydali oluyor videolarin. Devami gelecek mi?

Dönüş yaptım bundan sonra sık sık video yükleyeceğim. Upload etmesi sıkıntı oluyor biraz. Videolar 2-3 GB olduğundan (sıkıştırılmış hali ve HD. daha fazla sıkıştırınca görüntü bozuluyor)

Kralsin Hemen izleyelim. Yine bol bol "olamaz", "ama bu haksizlik'' cumlelerini kullanmissindir insallah Tebrikler kardesim, COH Turkce canli commentary izlemese harika oluyor.

• Bende döndüm coh1'e. CoH2 59$ gibi abartılı bi rakama satıldığı için. Eğer boş vaktim olursa KeanAtay kadar profesyonel bir oyuncu olmasamda bende video yapıp yayınlayabilirim. Tabi video çekme ve convert olayını bi standarta oturtmak lazım
  • quote:

quote:

quote:

dostum steamdan almadım oyunu. nasıl olacak şimdi?

Tam bilmiyorum ama steam'de cdkey girerek aktif et tarzı bir durum olması lazım. Üst sekmelerde oyun aktive et kısmını detaylı incerlersen bulursun eminim.

• Arkadaşlar benim gibi Steam üzerinden COH 2'yi alıp, yedek dosyasıyla DVD hazırlayan varsa kendi hazırladığım tasarımla DVD Cover'ı paylaşmak istedim. Gerçi bir kaç güne orjinal cover çıkar ama benimki de fena değil ((:

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]
  • bugün bana d&r dan ulaştı dvd kutulu bi kitapçıı var steamdan güncelleme yapmam lazım off 6 gb bişey yarına kaldı oynamak
     Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 26 Haziran 2013; 2:24:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Kralsin Hemen izleyelim. Yine bol bol "olamaz", "ama bu haksizlik'' cumlelerini kullanmissindir insallah Tebrikler kardesim, COH Turkce canli commentary izlemese harika oluyor.

En cekismeli macindi. Guzel video, tesekkurler Amerikan videosu da isteruk Bu arada ''benim emcim ile bana artistiklik yapiyor'' bombaydi

• ilk oyuna göre eksikleri var dawn of war serisinde yaptıkları hatayı yaptılar.Tank trap ,sandbag olayı yok onlar oyunu zevkli kılan şeylerdi.Multiplayer sisteminden bişi anlamadım ya illede victory point controlmu oynamak zorundayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlırımKünyeni

ilk oyuna göre eksikleri var dawn of war serisinde yaptıkları hatayı yaptılar.Tank trap ,sandbag olayı yok onlar oyunu zevkli kılan şeylerdi.Multiplayer sisteminden bişi anlamadım ya illede victory point controlmu oynamak zorundayım ben

Custom kısmında annihalite vardır galiba. Ana rank maçlar vp olmak zorunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlırımKünyeni

ilk oyuna göre eksikleri var dawn of war serisinde yaptıkları hatayı yaptılar.Tank trap ,sandbag olayı yok onlar oyunu zevkli kılan şeylerdi.Multiplayer sisteminden bişi anlamadım ya illede victory point controlmu oynamak zorundayım ben

Custom kısmında annihalite vardır galiba. Ana rank maçlar vp olmak zorunda

iyide custom game sadece arkadaşlarla ve botlarla oynanabiliyor ilk oyunda ne güzel annihilate ile rank da kasabiliyorduk
  • Beyler oyunu yeni yükledim SKIRMISH modunda mı oynayacağım,

asker yapıp ilerleyeceğim yeni şeyler kuracağım neyi seçicem
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.