Şimdi Ara

Company of heroes Takıldım (10.bölüm) İsyan ediyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar allah rızası ıcın bu oyunu bitiren birisiyle konusabilirmiyim 10. bölümü defalarca oynadım gecemıyorummmmmmm

Tepe bölümü var ilk orayı ele gecırıyon onun arkasından karanlık cöküyor sonra sabah oluyor İLK Bayrak kapmacalı bölüm gene aynı tepede kahrolsun kac sefer oynadım gecemedim yardım edein plssssss

• tepeyi savun.Köyün yakınlarında base in var zatenordan takviye birlikler çağır.Ayrıca AT leri kullan.Paso AT çıkar yanında da bir iki tank olsun birazda asker yap sniper tercihimdir.Brde noktalar var sanırım onları ele geçircen biraz zordur bölüm bende baya oynamıştım.Olmadı easy ye al çabuk geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

tepeyi savun.Köyün yakınlarında base in var zatenordan takviye birlikler çağır.Ayrıca AT leri kullan.Paso AT çıkar yanında da bir iki tank olsun birazda asker yap sniper tercihimdir.Brde noktalar var sanırım onları ele geçircen biraz zordur bölüm bende baya oynamıştım.Olmadı easy ye al çabuk geç

mrb msn verırmısın konusalım....
  • sonunda gectim bea cok saol abı easy ye aldım gectım pek kolay oldu bea:)9
  • Son bölüm daha kolay olucak 10. bölüme göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campolist -- 10 Haziran 2007; 22:06:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.