Şimdi Ara

company of heroes türkçe dil dosyasıdır (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
11.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bende öyle bir problem olmadı nedendir bilmiyorum ama tamamiyle türkçe
    belki oyunun versiyonu ile alakalı olabilir ;)
  • şimdi bu yama işe yarıyormu yaramıyormu. ben oyunu suanda indiriyorum %10da yarın iner.. birde turkceyama.comda bi yama var 600kb.. emege sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbederxl
    şimdi bu yama işe yarıyormu yaramıyormu. ben oyunu suanda indiriyorum %10da yarın iner.. birde turkceyama.comda bi yama var 600kb.. emege sağlık...

company of heroes oyununda işe yarıyor, ama oyunun ikincisi sayılan company of heroes: opposing fronts oyununda işe yaramıyor. sadece bu noktaya dikkat: bu yama, COH içindir, COH:OF için değil.
  • http://www.turkceyama.com/24/3770/Detay/Turkceyama/Company%20Of%20Heroes%20T%C3%BCrk%C3%A7e%20Yama%20(Tam%20T%C3%BCrk%C3%A7e).html

bu linkteki dosya ile tamamen türkçeleşiyormuş diyorlar.

bende orjinali olduğu için yüklemede sorun çıktı.

deneyen olursa bilgimiz olur bizimde.
  • eline sağlık,iyi oldu bu , şimdi bunun verdiği gazla bitiriicem oyunu az sonra :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

eline sağlık,iyi oldu bu , şimdi bunun verdiği gazla bitiriicem oyunu az sonra :)

kardeş sendeki RelicCOH.English.ucs ı yollayabilirmisin?

C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\company of heroes\Engine\Locale\English

buranın içinde.

yada

C:\Program Files\company of heroes\Engine\Locale\English
  • eline sağlık hocam dört dörtlük bir yama olmuş
  • paylaşım için sağol kardeş , Türkçe yama sayesinde oyunu anlayarak bitirdim. Şuan opposing fronts'u kurdum bunun da tr yamasını nette çok aradım ancak bulamadım bulan arkadaş varsa paylaşırsa harika olur teşekkürler
  • Eline sağlık.
  • arkadaşım indirdim ve denedim..gerçekten çok başarılı olmuş..çok çok teşekkürler..oyunu bitirmiştim ve yabancı dilim de oldugu için konuyu anlamak zor olmamıştı..sadece çeviri iyi mi diye bir göreyim dedim..sesler dışında herşeyi çevirmişsin ve gerçekten güzel çalışma olmuş..ellerine sağlık kardeşim..indiirecekler şüpheye düşmesin..güzel çalışma..
  • obaaa ellerine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orjinalden alıntı: gungort
    quote:

Orjinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35
    http://rapid-share.com/files/100052572/COH_Tuerkce.rar.html

Hocam sanırım linkte problem var. Tıkladığım zamanhttp://meanwhile.com/?domain=rapid-share.com&404=Y diye bir yer açılıyor.

kırmızı renkle işaretlediğim tire işaretini kaldırıp öyle aç.

şimdi denedim de; evet çoğu kısım türkçeleşmiş ama bazı kısımlar saçmalamış; mesela ana menüde, exit, seçenekler olarak çevrilmiş. çoğu yerde, sanırım boş bırakıldığı için, yazı yerine abuk sabuk numaralar çıkıyor ve sonunda no key diye yazıyor. yani çoğunlukla tıklanan yer belli olmuyor. menülerin yerini ezberleyip öğrenmişseniz sorun yok, ama zaten onları biliyorsanız, Türkçe dil paketine de gerek yok.

uzun lafın kısası, tavsiye etmiyorum. ben geri sildim bu paketi.

EDIT: bendeki versiyon COH Opp.Fro. imiş. yani bendeki aynı serinin ikincisi. bu nedenle uyumsuz. yukarıdaki sözlerimi geri alıyor ve yamayı paylaşan arkadaştan özür diliyorum.

aynı sorun bendede var bazı yerlerde no key yazıyor bana bu yamanın çalıştığı patch i verirmisiniz ?? yada hangi patch te çalıştığını söylermisiniz acil yardımlarınızı bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalalale12 -- 10 Haziran 2009; 12:53:14 >

• Tamda oyunu silmiştim 2 gün önce neyse tekrar yükleyeceğim.
  • Çok iyi olmuş.Opposing Fronts a yapsanız ne güzel olur.
  • Konu biraz eski biliyorum ancak bende oyunun 2300 versiyonu yüklü ve bu yama sorun çıkarıyor.Çok garip şekilde ymayı yaptıktan sonra savelerimi görmüyor.Versiyon sorunundan sanırım.Bunu nasıl halledebilirim
  • Bende Coh+Cohop+CohTov var bu yamayı yüklersem bir sorun çıakr mı
    Bu arada yama için elinize sağlık
  • süper :)
  • ya bu yamayı indirdim kurdum açtım oyunu geçersiz altyazı bilmemne no key falan diyo tam değil bu indirmeyin
  • Arkadaşlar karşılaştığınız sorunlar versiyon uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabilir. Eğer en güncel sürümü kullanıyorsanız şahsıma ait olan, çeviri kalitesinin yüksek olduğunu düşündüğüm yamayı deneyebilirsiniz.

Operasyonlar ve eğitim menüleri hariç tüm menüler Türkçe.
    Oyuniçi kullanıcı arayüzü Türkçe.
    İngiliz, Amerikan, Panzer Elite ve Wehrmatch orduları tamamen Türkçe.
    Normandy'nin istilası senaryosunun ilk üç bölümü (büyük oranda) Türkçe.

Daha detaylı bilgi için;http://www.facebook.com/groups/cohturkceyama/

Yama dosyası için;https://www.dropbox.com/s/8kgvxfm3b7nvynq/RelicCoH.English.rar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.