arkadaşlar oyun gerçekten on numara bi oyun büyük bir hevesle oynuyodum ama 4 veya 5 . bölüm olsa gerek takıldım bölümde axigen takları ve roket fırlatma istasyonu var bütün bölgeleri ele geçirdim ama bu iki ana bölgeyi etkisiz hale getiremedim ve turu atlıyamıyorum bu bölüm için bir bilgi verirseniz sevinirim.. . şimdiden tşk.
Roket olan kısma bomba yerleştirmen gerekiyor. Mühendisleri gönder, halletsinler.
saol kardeş bi deniyecem bakalım hayırlısı ne olacak...
ya beyler bu oyunun cheats leri filan yok mu? bende bir yerde takıldım geçemiyorum ve oyunu bıraktım ya harbiden. sinir oldum.
Bu oyun iyi güzelde toplar tanklar adamlar mühendisler karmakarışık okuyor ekran o yüzden oynamayı bıraktım walla..Faces of war deneyecemm
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Bu oyun iyi güzelde toplar tanklar adamlar mühendisler karmakarışık okuyor ekran o yüzden oynamayı bıraktım walla..Faces of war deneyecemm
aaaa ayıp olmuş bide oyunu ALT tuşu ile oynaıyın o zaman kargaşayı görün tepeyi koruma görevi var müthiş kazık. tipik bi oyuncu olarak her zaman hard da oynarım...
ben 2.bölümde takıldım mayın koyuyorum yola konvoy un 6/5 i patlı yo sonra mission faild yazıyo sinir oldum