Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
41.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde ekran kartını upgrade yapabilirmiyis
    acer ın ekran kartı genelde maksimum 224 mb

acer ın aynı fiyata olan butun modellerinde işlemciler turion mk 64 2.0 ghz
    ama bunda X2

arkadaslar kararsız kaldık

kullananlardan bi yorum beklıyoruz
  • arkadaşlar bir arkadaş ekran kartına paylaşımsız demiş ekran kartı paylaşımlı ve max. 128 mb

ama acer modelinde ekran kartını yükseltme şansınız var(ram eklenince) bide teslimat 20 nisanmış yani alacağınız şeyi göremiyceksiniz bunlar dezavantaj beni en çok 120 gb hdd etkiledi buda en güzel avantajı //// sanırım teknosayıda eklemeliyim dezavantajlara
  • Tüm sorulara cevap vermeye geldim. Ürün gerçekten çok iyi. Günlerdir araştırıyorum 5101 Plus'la karşılaştırmam bile. Ürün 10 üzerinden 8 almış gerçekten bu çok iyi. Bazı programları çalıştırırmı falan denilmiş rahatlıkla çalıştırır. Photoshop CS2'de çok iyi performans veriyo onu söyleyebilirim. Şimdi gelelim Teknosa'ya. Gittim konuştum. Orda arkadaşlarım var. Ürünün 20 Nisan'da verilmesinin sebebi şu: Mesela bir yerden toptan mal alacaksınız. Adam şöyle der 50 tane alacaksan tanesi 10 ytl 100 tane alacaksan tanesi 5 ytl. İşte olayda bu. Ön ödemeli kampanya ile ucuza almış oluyoruz. Altında kötü bir şey aramamıza gerek yok. Ürün ile ilgili tüm bilgiler ve resimler aşşağıdadır. Sorusu olanlara cevap verebilirim çok araştırdım. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi Laptop!

HP Official Site
    3-D Demo

• ben de çok tuttum bu modeli ama bikaç sorum var:
    1. bu modelde bluetooth yok galiba. bu sitede de optional deniyor. ancak teknosada hiç bir bilgi verilmemiş.
    2. ekran kartı konusunda daha detaylı bilgi verebilr misin? acaba 3 boyutlu çizim programları çalıştırırken sorun çıkarabilir mi?
    3. pili konusunda ne gibi bir bilgi sahibisin?
    4. acaba sipariş vermeden bu modeli teknosada inceleme şansımız olabilir mi? siparişi vermek demek almak demek mi oluyor?

teşekkürler şimdiden cevaplar için. soruların devamı da gelebilir;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: motdecle

ben de çok tuttum bu modeli ama bikaç sorum var:
    1. bu modelde bluetooth yok galiba. bu sitede de optional deniyor. ancak teknosada hiç bir bilgi verilmemiş.
    2. ekran kartı konusunda daha detaylı bilgi verebilr misin? acaba 3 boyutlu çizim programları çalıştırırken sorun çıkarabilir mi?
    3. pili konusunda ne gibi bir bilgi sahibisin?
    4. acaba sipariş vermeden bu modeli teknosada inceleme şansımız olabilir mi? siparişi vermek demek almak demek mi oluyor?

teşekkürler şimdiden cevaplar için. soruların devamı da gelebilir;)

1. Evet Bluetooth yok.
    2. Ekran kartı Geforce Go 6150 128 MB Paylaşımlı ekran kartı. 3 boyutlu çizim programlarını ve oyunları çalıştırır.
    3.Pili 6 hücreli Lityum.
    4.Teknosa'da ürünü görme fırsatı yok. Ürünü sipariş vermek almak demek oluyor. Parasını ödüyorsun ve bir sözleşme imzalıyorsun. 20 Nisan'dada gidip laptopunu ve çantanı alıyorsun.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• fiyat performans iyi
  • bize bu ürünün performans olarak 10 üzerinden 8 aldığı sitelerin linkini verebilir misin? bi de acer 5112wlmi modeli ile karşılaştırabilir misin bu modeli?

Acer 5112wlmi 999$+ KDV
    # İşlemci: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobil TL-50, 1,6GHz, (512KB L2 Cache, 31W TDP)
    # Sistem Belleği: 1024 MB
    # Sabit Disk: 120 GB SATA
    # Grafik Kartı: ATi Radeon X1600 mit 128MB RAM, bis zu 512MB HM
    # Ekran: 15,4'' WXGA TFT Crystal Brite High-Brightness (200 nits), 16ms
    # Optik Sürücü: Multi DVD +-R/RW Brenner mit Double Layer
    # Ethernet Kartı: Entegre 10/100
    # Modem: Entegre 56K
    # Ses: Onboard
    # Klavye-: Q Türkçe
    # İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe)
    # Ağırlık -: 2.92 Kg
    # Sürücü Yuvası: 5in1 Cardreader (SD, MSPRO, MS, MMC, XD), Bluetooth 2.0, Acer OrbiCam WebCam
    # Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /1,3 mp bütünleşik kamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motdecle -- 18 Mart 2007; 1:31:46 >

• quote:

bize bu ürünün performans olarak 10 üzerinden 8 aldığı sitelerin linkini verebilir misin? bi de acer 5112wlmi modeli ile karşılaştırabilir misin bu modeli?

Acer 5112wlmi 999$+ KDV
    # İşlemci: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobil TL-50, 1,6GHz, (512KB L2 Cache, 31W TDP)
    # Sürücü Yuvası: 5in1 Cardreader (SD, MSPRO, MS, MMC, XD), Bluetooth 2.0, Acer OrbiCam WebCam

En baştan söyleyeyim birisi 799$+KDV diğeri ise 999$+KDV. Karşılaştırmaya buradan başlamayı düşündüm. İşlemcileri aynı. RAM'lerde aynı, hard disklerde aynı. Fakat birisi GeFOrce Go 6150 , diğeri ise X1600. ATI ekran kartları hakkında çok fazla bir bilgim yok. Onun için bu konuda bir şey söylersem yanlış olacak. 5112'nin artıları kart okuyucusu,bluetooth,webcam. Bunlarda zaten aradaki 200$'ın getirdikleri. Ama bir kart okuyucu 10 YTL ve Bluetooth 20 YTL iken neden 200$ vereyimki? 5112'de XP Home var Compaq'ta ise Vista Home Basic. Benim limitim 1400 ytl olduğu için Copaq ürününü alacağım. Umarım yine yardımcı olabilmişimdir.
    Buda aldığı puan:

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz

10 üzerinden 8 aldığı site : TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 18 Mart 2007; 12:02:40 >

• ARKADAŞLAR ŞUNU BELİRTMELİYİM. BAZI ARKADAŞLAR İLK GÜN GİDİP ALACAĞIZ GALİBA FALAN DEMİŞ. ÜRÜN ÖN ÖDEMELİ KAMPANYA İLE SİPARİŞ VERENLERE GETİRİLECEK. SONRAKİ KALANLARDA KAPIŞ KAPIŞ GİDECEĞİ İÇİN ACELE ETMELİSİNİZ YOKSA BİR DAHA BÖYLE BİR FIRSATI BULAMAYABİLİRSİNİZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 18 Mart 2007; 12:13:09 >
  • Bu yeni bir modelmi acaba ?

Ve aslında ekran kartının performansını merak ediyorum. 128 lik Ati x1400 (64 bit) ekran katıyla arasında fark varmıdır. Biraz oyunda oynamayi severim, oyun için uygunmudur sizde, fiyati manyak da bu aletin.
    Pcmark2005 graphics de 1152 puan almış...

Birde ramlar pc2 5300 333 Mhz diyor bu ne iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 18 Mart 2007; 12:25:13 >
  • ya acer'in en önemli artısı ekran kartı. X1600 oldukça iyi bir ekran kartı. buradan inceleyebilirsin.

http://www.notebookcheck.com/ATI-Mobility-Radeon-X1600.872.0.html

Ancak diğer değerlendirmelerin için sölicek bişiy yok haklısın. aradaki özellikler 200$+ KDV etmez. ama bu ekran kartını bi incelemeni rica ediyorum senden.
  • bende almayi dusunuyorum ama bakalim hayirlisi..
    en buyuk sorun su anda ram inin frekansi gibi duruyor kimse bilgi vermiyor teknosaya mail attim ordan da cevapo gelmedi ddr mi ddr2 mi? 333 mü? 667mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oncule

bende almayi dusunuyorum ama bakalim hayirlisi..
    en buyuk sorun su anda ram inin frekansi gibi duruyor kimse bilgi vermiyor teknosaya mail attim ordan da cevapo gelmedi ddr mi ddr2 mi? 333 mü? 667mi?

1GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
  • quote:

ya acer'in en önemli artısı ekran kartı. X1600 oldukça iyi bir ekran kartı. buradan inceleyebilirsin.

http://www.notebookcheck.com/ATI-Mobility-Radeon-X1600.872.0.html

Ancak diğer değerlendirmelerin için sölicek bişiy yok haklısın. aradaki özellikler 200$+ KDV etmez. ama bu ekran kartını bi incelemeni rica ediyorum senden.

GeForce Go 6150:
    performance class: 5
    series: GeForce Go 6000
    clock: Chip: 425 MHz
    memory: shared Memory, Turbocache bis 128MB
    directX: 9c, Shader Model 3.0
    features: PureVideo, HD TV encoder, Windows Vista Premium
    manufacturers site: product page
    application area: small and light-weight notebooks
    other infos: 110nm, onboard integrated on the NVIDIA nForce Go 430 MCP chipset
    Benchmarks
    Here you find a list with approximative benchmark values, which can be achieved with this video card. The values can strongly deviate due to different hardware (processor, memory).

3DMark01: 4000 points
    3DMark03: 1200 points
    3DMark05: 630 points

ATI Mobility Radeon X1600:
    performance class: 2
    series: Mobility Radeon X1000
    codename: M56
    pipeline: 12 pixel-pipelines and 5 vertex-pipelines
    clock: chip: 450 MHz, memory: 470 MHz
    memory: DDR/DDR2/GDDR3/GDDR4, maximum upgrade: 256 MB, bus: 128 bit
    directX: 9c, Shader Model 3.0
    features: Avivo Video and Display Engine, The pixelshaders are controlled by 3 cores, Powerplay 6.0
    manufacturer link: product page
    application area: notebooks of medium size and medium weight
    other infos: 157 millions of transistors
    Benchmarks
    Here you find a list with approximative benchmark values, which can be achieved with this video card. The values can strongly deviate due to different hardware (processor, memory).

3DMark01: 16300 points
    3DMark03: 8000 points
    3DMark05: 3500 points
    3DMark06: 1800 points

• Ben birazdan Carrefour-Real-Metro turu yapcam. Laptoplara bakacağım. Ona göre son kararımı verip ya bunu alcam yada başka bir şey...
  • quote:

bize bu ürünün performans olarak 10 üzerinden 8 aldığı sitelerin linkini verebilir misin? bi de acer 5112wlmi modeli ile karşılaştırabilir misin bu modeli?

Acer 5112wlmi 999$+ KDV

Acer 5112wlmi 999$+ KDV nerde bu fiyata hem paylaşımsız x1600 ekran kartı var. fena gözükmüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

quote:

Acer 5112wlmi 999$+ KDV

Acer 5112wlmi 999$+ KDV nerde bu fiyata hem paylaşımsız x1600 ekran kartı var. fena gözükmüyor.

bu bilgisayarda x1600 değil x1300 ekran kartı var

• Ben pek incelemedim orada oyle yazınca fena gozukmemişti. x1300 se biraz dha dusunmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Ben pek incelemedim orada oyle yazınca fena gozukmemişti. x1300 se biraz dha dusunmek lazım.

http://www.notebookcheck.com/ATI-Mobility-Radeon-X1300.929.0.html

burada gördüğüm kadarıyla X1300 çok iyi puanlar alamamış yani 200 dolar farka değmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdeb -- 18 Mart 2007; 15:41:31 >
  • Oyun için ve bir iki sene idare etsin denecekse x1600 den assağısı kurtarmaz. zaten x1600 ortalamanın biraz üzerinde oradaki sitede ama laptoplarla gelen ekran kartlarını düşünürsek en iyilerinde sayılabilir. 1000$ ve biraz daha pahaliya benq p 52 var. x1600 kulanıyo ve guzel bi laptop diye duydum. Oyun için fena sayılmaz o fiyata, baska o fiyatlarda varmi araştırmak lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.