Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
41.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coolfire
    teknosanın orjinal kataloğundaki resme baktın mı? ben kataloktaki resmi iyice inceledim ve kasa daha çok datronların kasasına benziyor. tuş takımının etrafı metalik olan ve benimde en beğendiğim kasa tasarımlarından olan pavilion kasalarıyla alakası yok

Evet iyice baktım sen benim yukarıda verdiğim 3-D linkine hiç baktınmı? Ve verediğim HP sitesindeki demoya hiç baktınmı 3D yazanın yanında demo var. o demoyu iyice bir incele. HP Pavilion'lar ve bu Compaq var kasa aynı! Teknosa'non orjinal kataloğunu ilk gördüğüm günden beri ben bu notebook'u araştırıyorum. Ve diyorumki kasalar aynı! Bazı farklılıklar var tabiki ama Pavilion'lar biraz daha oval gibi geldi bana. Birde ses girişleri Compaq'ta biraz sağda. Ama dizayn aynı. Al sana linkleride vereyim:

DEMO
    3-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 19 Mart 2007; 22:14:04 >

• omer1990 tek dezavantajımız bu ürünün kimsede olmayışı, yoksa beklenmeden alıncak ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekojan

omer1990 tek dezavantajımız bu ürünün kimsede olmayışı, yoksa beklenmeden alıncak ürün

Malesef ama 20 Nisan'da incelememi yapıp sizlerle paylaşacağım İnşallah...
  • Şimdi merak ediyorum, bu ürünü alalim desem, 20 nisanda intel işlemci fiyatlarını düşürecekmiş diye haber var. Tamam bunla alakası yok diyelim hadi. İlk sayfadaki acer modeli sorunlu bilgisayar ekranında sorun varmış. Bunu da alınca oyle bi sorunu cıkar diye teradutteyim. Kullanan kimse de yok ilk biz oluruz. Bide 5101 le kıyaslayıp nasıl 5101 in daha iyi oldugunu felan soyluyorlar anlamadım. işlemçi X2, Ram iki katı, Hdd iki katı, ekralar aynı sayılır, ekran kartı da aynı gibi sadece 5101 de 256 seceneği cıktı o kadar. Hala daha iyi deniyor ya onu anlamıyorum.

neyse acaba bu ürün geldikden sonra gorup alsak oolurmu illaki şimdi almamız mı lazım 20 nisanda alabilmemiz için. Eğer geldikden sonra görüp alabilirsek beklemek istiyorum, gormediğim şeyin onceden parasını veremem.
    bekli kalmaz denebilir ama yinede piyasada az bulunan bişeyi daha onceki tecrüberime dayanarak almak istemem. Bir tv alalım dedik 1-2 haftada bulunup gelmesini bekledik, sonra sorunlu cıkınca 1-2 hata daha değişim için tvgelmesini bekledik. 1 ay dir uğraştık buda boyle olsun istemiyorum. Bekleyecem mecbur..

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Şimdi merak ediyorum, bu ürünü alalim desem, 20 nisanda intel işlemci fiyatlarını düşürecekmiş diye haber var. Tamam bunla alakası yok diyelim hadi. İlk sayfadaki acer modeli sorunlu bilgisayar ekranında sorun varmış. Bunu da alınca oyle bi sorunu cıkar diye teradutteyim. Kullanan kimse de yok ilk biz oluruz. Bide 5101 le kıyaslayıp nasıl 5101 in daha iyi oldugunu felan soyluyorlar anlamadım. işlemçi X2, Ram iki katı, Hdd iki katı, ekralar aynı sayılır, ekran kartı da aynı gibi sadece 5101 de 256 seceneği cıktı o kadar. Hala daha iyi deniyor ya onu anlamıyorum.

neyse acaba bu ürün geldikden sonra gorup alsak oolurmu illaki şimdi almamız mı lazım 20 nisanda alabilmemiz için. Eğer geldikden sonra görüp alabilirsek beklemek istiyorum, gormediğim şeyin onceden parasını veremem.
    bekli kalmaz denebilir ama yinede piyasada az bulunan bişeyi daha onceki tecrüberime dayanarak almak istemem. Bir tv alalım dedik 1-2 haftada bulunup gelmesini bekledik, sonra sorunlu cıkınca 1-2 hata daha değişim için tvgelmesini bekledik. 1 ay dir uğraştık buda boyle olsun istemiyorum. Bekleyecem mecbur..

Tamda 20 nisan yani işe bak. Valla bilmiyorum şansımı deniycem ben. Düşse düşse yine ne kadar düşecek? Hem düşse Core Duo'lar düşer. Bu işlemci Core Duo'dan daha iyi. Bir sorun çıkarsada Teknosa'da arkadaşlarım var hemen değiştittiririm. Ya iade ederim yada değiştiririm. Ama inşallah böyle bir şey olmaz. Ama Core 2 Duo'lar düşerse çok pis kor valla...

• arkadaşlar.. tek korkum hp X teknosa = ? ürünün üstünde kart okuyucu ve kamera yok bunlarda önemli

az kaldı kafayı yiyecem
  • http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2006/09/29/HP-Compaq-Presario-V6000/p3

burda ramler için 333 Mhz demişler. yani ddr ram demek oluyo. ancak kimisi de ddr2 diyor. acaba hangisi doğru? bu model tabii ki bir seri tipi içindekiler değişebilir ancak bizim teknosadan alacağımız bu compaq taki ram hızı nedir kesin olarak acaba?
  • kamera kart okuyucu eklenebilecek seyler onlari bir kenara koyalim...
    en buyuk sorun gorerek almadigimizdan olu piksel olup olmadigini bilemememiz.
    5 olu piksele kadar degistirme yapmayiz diyor teknosa:(
  • ARKADASLAR YEMEYİN AMD Yİ

POHPOHLAYIP DURUYOLAR

Bİ ARASTIRIN BAKALIM ARADAKİ FARKLARI
  • arkadaşlar bakın bende araştırıyorum bu modeli birkaç gündür. bazı arkadaşlar v6000 linki falan vermişler bu ürün v6000 değil kesinlikle.. özellikleri çok benzer olabilir ama değil.
    bu ürün F505EA modelidir. linkini de aşağıda veriyorum:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=3411066&lc=en&cc=us&dlc=ru&extcat=calendars

quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

ARKADASLAR YEMEYİN AMD Yİ

POHPOHLAYIP DURUYOLAR

Bİ ARASTIRIN BAKALIM ARADAKİ FARKLARI

biraz makul ve okuyanın işine yarayacak yorum yapalım ya.. amd iyimidir kötümüdür tartışması yapılmıyorki burda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gligaMesH -- 22 Mart 2007; 20:56:47 >

• ya bu laptopta çok soru işaretleri var piyasaya girsede bi öğrensek herşeyini
  • quote:

Orjinalden alıntı: commandos07

Arkadaşlar kim ne düşünürse düşünsün BEN SİPARİŞİMİ VERDİM.......Şimdi olayın aslı astarı şudur.Teknosa HP ile yaptığı bir anlaşma gereği COMPAQ markasınınınyeni nesil ürünlerinin ilki olan bu modeli Ülkemize sokmak için talep topluyor.Bu model gerçekten oldukça gelişmiş bir model...Bu modeli ilk talep toplayan 1000 kişiye bu fiyata verecek daha sonra bu ürünü 200 $ yada yakın bir fiyatta arttırarak satmaya devam edecek.Ürünü görenler bu ürünü almak için 200$ fazla para vermek zorunda kalacak.Ben şahsen satın aldım benim siparişim onaylandı ve de 100 YTL Hediye çeki kazandım.Ve bu çeki harcadım bugün yarın alırım ürünleri.Böylelikle 1200 YTL ye fiyatına nazaran süper bir LAPTOP almış oldum.BANA KALIRSA VAKİT KAYBETMEYİN ARKADAŞLAR MİLLETİN DEDİKLERİNİ BOŞVERİN VE GÖZÜNÜZÜ AÇIN ....ÇÜNKÜ GEÇ KALANLAR PİŞMAN OLACAKLAR....

HEDİYE ÇEKİ Mİ O NE YAA BN DE SİPARİŞİMİ GEÇEN HAFTA VERDM AMA HEDİYE ÇEKİNDEN HİÇ HABERİM OLMADI BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİN HEDİYE ÇEKİ HAKKINDA

• hediye çeki : teknosa.com adresinde yazıyor 1000 ytl üzeri 100 ytl hediye çeki alırsın fakat bu üründe böyle birşey mümkün değil adamlar not düşmüşler ...
    Bu konuya açıklık getirir mis arkadaşım ?

Ayrıca arkadaşlar geçen gün teknosadaydım bence bu ürün ön sipariş vermeden en fazla 50 - 100 dolar fazlasına satılır ki ben aynı fiyata satılır diyorum ...
    bekleyin bence görmeden kullanan olmadan almayın riske girmeyin boşuna..

biraz fazla verin ama beklein derim nolur nolmaz sonuçta bayaa para ödüyorsunuz üzlmek istemezsiniz.
  • ölü piksel.. ve saire çıkarsa teknosa kapısı size gözükecek unutmayın
  • Acele etmeye gerek yok.Piyasaya bi çıksın makina biraz kullanılsın ozaman akla kara belli olur pavillion larda bir çok problem olduğunu gördüm bu modellerdede olma ihtimali vardır illaki.Birde AMD X2 1.6 işlemci nekadar performanslı ekran kartı 128 mb go 6100.Walla ne bilim ben hiç zannetmiom catia gibi ağır çizim programlarını sadece internet office cart curt işler bide düşük konfigürasyonlu oyuunları ve online knight gibi oyunları kaldırır benim aklıma yattı bilgisayar ama ben catia autocad gibi programlar kullanacağım için çelişkiler içindeyim.Olmadı paraya kıyıp toshiba A100-599 alcaz. Bu ürünün hiç yabancı forum sayfalarında açıklaması yokmudur ya ben aradım ama bulamadım.
  • quote:

HP Compaq Presario F505EA Notebook PC

Ürünün sevkiyatı 20.04.2007 tarihinde başlayacaktır. Siparişleriniz için Bonus ve Card Finans ile peşin fiyatına 6 ve 9 taksit kampanyaları, ayrıca Maximum ile peşin fiyatına 6 taksit kampanyası geçerlidir. Hediye çeki kampanyası bu ürün için geçerli değildir.
    Tam taşınabilirliğin sağladığı avantajlar ile tüm bilgi işlem ihtiyaçlarınızı karşılayan, işinize olağanüstü değer katan dizüstü bilgisayarı.

Windows Vista™ Home Basic İşletim Sistemi
    AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-50 İşlemci
    1,6 GHz işlemci hızı
    Düzey 2 önbellek 256 KB + 256 KB, AC/DC Modunda

Hediye çeki kampyası bunda geçerli değil diyoorrr...
  • arkadaslar öncelikle model amerika da satilan v6000z modelinin isteginize gore uyarlanmasi olarak bulunabiliyor. ben asagisa teknosadaki bilgilere gore kendim topladim ve fiyat olarak $974.99 cikti fakat tabi amerikadaki kampanyalar falan oldugundan hediye ceki gibi falan 850 dolara kadar dusebilir ama gercek fiyati 975 dolar. garanti suresi sadece 1 yıl standart 2. yıl paralıdr amerikada. (çantada yok )

Operating System Genuine Windows Vista Home Basic (32-bit)
    Processor AMD Turion(TM) 64 X2 Dual-Core TL-50(1.6GHz/512KB)
    Display 15.4" WXGA BrightView Widescreen (1280x800)
    Graphics Card NVIDIA(R) GeForce(R) Go 6150
    Personalization Standard Finish
    Memory 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
    Hard Drive 120GB 5400RPM SATA Hard Drive
    Primary CD/DVD Drive Super Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support
    Networking 802.11b/g WLAN
    TV & Entertainment Experience No TV Tuner w/remote control
    Primary Battery 6 Cell Lithium Ion Battery

catia falan diosaniz benim su an kullandigim notebook "pentium 4 m 1.9 ghz" islemcili "512 mb" ram ve "ati mobility radeon 7500 64 mb" harici ekran kartli
    bu bilgisayarla ben ansys, catia, abaqus , fluent, nastran, photoshop ... kullandim cok asiri derecede kasma olmadi ama benim harddiskten kaynaklanan yavaslamalar oldu
    ama kısacası bu bilgisayar beni mezun etti :) yani tum programlari kullandim sadece paylasmak istedim...

• alınanbilir fiyat ta uygun
  • Arkadaşlar bunda dvd yazıcı yok gözüküyor. Özelliklerinde "DVD Super Multidrive" yazıyor. Benmi yanlış yorumluyorum. Saygılar
  • http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3621 bu bilgisayari bonus cardla 6 ay vadeli aldiginiz takdirde 120 ytl civari bi fark oduyorsunuz fakat, 1 mb cache li islemci farki ve 256 mb ekran karti cin bu para odenir ve presario degil msi alinir.Ekran karti kafasina takilanlara duyurulur..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.