Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
41.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR, BUGÜN TEKNOSAYA UGRADIM, RAM İN DDR 400MHZ OLDUĞUNU ÖGRENDİM, BU ÜRÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT ETSİN .............BEN ALMAYI ÖNERMEM
  • dell 1501 serisi almak daha mantıklı görünüyor. Ben bu üründen vazgeçtim arkadaşlar bilginize, şu an dell üzerinde araştırmalarımı yapıyorum .

http://forum.donanimhaber.com/m_13248592/mpage_1/key_//tm.htm
  • ARKADAŞLAR BEN BU BİLGİSAYARI ÇOK BEĞENDİM VE 24.03.2007 TARİHİNDE ALDIM. YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA ÇOK İYİ BİLGİLERE ULAŞTIM.BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ KONUSUNDA DEĞİŞİK YAZILAR OKUYORUM VE NACİZANE SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTİYORUM.ÖZELLİKLE EKRAN KARTI VE RAM KONUSUNDA BİR KARARSIZLIK VAR ARKADAŞLARDA.SİZE AŞAĞIDA BİR LİNK YOLLUYORUM, BURADA HP COMPAQ PRESARİO F500 EA SERİSİNİN RESMİ SERVİS KİTAPÇIĞI VAR.TAM 120 SAYFA.BURADA A'DAN Z'YE BU BİLGİSAYARLA İLGİLİ HERŞEYE ULAŞABİLİRSİNİZ.NVİDİA GEFORCE GO 6150 MODELİDE AMD İŞLEMCİLİ LAPTOPLAR İÇİN ÜRETİLEN ÖZEL VE ÖDÜLLÜ BİR MODEL. SAYININ BÜYÜK OLMASI MODELİN DAHA İYİ OLDUĞU ANLAMINA GELMİYOR. MESELA GEFORCE 7400, 7300 DEN DAHA İİ GİBİ.

Memory ● Two SODIMM slots
    ● Customer-accessible/upgradable
    ● DDRII PC2-5300 (667 MHz)
    Memory configurations:
    ● 1024-MB total system memory (512 MB × 2)

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00853893.pdf

• quote:

Orjinalden alıntı: commandos07

HEDİYE ÇEKİNDEN ALDIĞIM ÜRÜNLER GELDİ SORUN YOK......
    Arkadaşlar bu üründe hediye çeki kullanılamaz dediği bu ürünü alırken hediye çeki kullanamıyorsun.Ben ürünü satın aldım ve ürün onaylandı.Daha sonra mail adresime bir numara geldi bu numara hediye çekimin numarasıydı.Ve bende bu 100 YTL lik hediye çekini harcadım istediğim ürünle geldi ve kullanıyorum ve hatta 2+1 creative hoparlör aldım.ürünün performansı çok iyi müthiş ses veriyor.Çok net ve kaliteli.
    Teknosada 1000 -1500 YTL Alışveriş yapana 100 YTL Hediye çeki veriliyor. HERKESİN HABERİ OLA DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN....Hediye çeki gelmeyen arkadaşlar hemen başvuruda bulunsun çünkü ; ALDIĞINIZ ÜRÜNDEN SONRA GELEN HEDİYE ÇEKLERİNİ HARCAMA SÜRESİ 1 HAFTA İLE KISITLANMIŞ.VE ALDIĞINIZ ÜRÜNLERE İYİCE KARAR VERİN ÇÜNKÜ ALINAN ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRME ŞANSINIZ YOK DEĞİŞİM YAPILIRSA HEDİYE ÇEKİ İPTAL OLUYORMUŞ.....
    ÜRÜN ONAYLANDIĞI ANDA HEDİYE ÇEKİ VERİLİYOR HABERİNİZ OLDUN EN AZINDAN BENDE BÖYLE OLDU VE BEN SORUNSUZCA ALDIM HEDİYELERİMİ......2,5 YTL DE KARGO PARASINI DÜŞÜYORLAR YANİ HARCANAN PARA 97,5 YTL.....

BU BİLGİSAYARDA HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI OLMADIĞINI SÖYLEDİ TEKNOSA.BANA HANGİ TEKNOSADAN LAPTOPU ALDINIĞI SÖYLEYEBİLİRMİSİN?

• RAM İLE İLGİLİ VERDİĞİN LİNKTEN ULAŞILAN MANULDA ,DDR 2 OLDUĞU BELİRTİLMİŞ,AMA TEKNOSA BU ÜRÜNÜ 6000 TANE SİPARİŞ VERMİŞ SANIRIM DAHA UCUZA MAL EDİP,KARINI ARTTIRMAK ADINADA RAM İ DDR TERCİH ETMİŞ, TEKNOSA MAGZASINDA ÖZELLİKLE RAM DDR 2 DEĞİLMİ DİYE SORARSANIZ ,O ZAMAN DDR 400 MHZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.
  • fiyatına göre güzel bi notebook'muş... alınası duruyor...

- ramlerle ilgili bi sorun olacağını zannetmem... o yönden kuşkunuz olmasın...
    - bazılar go6150'nin iyi olduğunu düşünüyor... intelin gma945'inden biraz daha performasnlıdır,
    pek fazla bişey beklemeyin, ama her işinizi de görür, oyun dışında tabiki...
    - laptopun dizaynı falan çok hoş duruyor ama aklımı karıştıran bi nokta var...
    hp'nin "imprint finish" dediğini yüzey kaplaması bu modelde yok kanımca... eksi bi unsur...
    - sanırım firewire portu falan yok... biraz kısmışlar özelliklerini haliyle...

Sonuç itibariyle;

işimi görsün, şık, nisbeten kaliteli ve ucuz olsun diyenler için biçilmiş kaftan...
    gidip msi,acer alacağınıza bu modeli alın, daha iyi bir seçim olur kanımca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2126

RAM İLE İLGİLİ VERDİĞİN LİNKTEN ULAŞILAN MANULDA ,DDR 2 OLDUĞU BELİRTİLMİŞ,AMA TEKNOSA BU ÜRÜNÜ 6000 TANE SİPARİŞ VERMİŞ SANIRIM DAHA UCUZA MAL EDİP,KARINI ARTTIRMAK ADINADA RAM İ DDR TERCİH ETMİŞ, TEKNOSA MAGZASINDA ÖZELLİKLE RAM DDR 2 DEĞİLMİ DİYE SORARSANIZ ,O ZAMAN DDR 400 MHZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.

hurafe bunlar,

bi kere TurionX2 işlemcilerin chipseti (bu laptopdaki Nvidia'nın chipseti) DDR2 ram kullanır...
    HP'nin sitesine girin bakın bütün Compaq presario modeller DDR2 dir...

adamlar sırf bu modele özel anakart mı tasarlıyacak yaw...
    unutun bu ram meselesini... kesinlikle DDR2'dir ramler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

quote:

Orjinalden alıntı: kartal2126

RAM İLE İLGİLİ VERDİĞİN LİNKTEN ULAŞILAN MANULDA ,DDR 2 OLDUĞU BELİRTİLMİŞ,AMA TEKNOSA BU ÜRÜNÜ 6000 TANE SİPARİŞ VERMİŞ SANIRIM DAHA UCUZA MAL EDİP,KARINI ARTTIRMAK ADINADA RAM İ DDR TERCİH ETMİŞ, TEKNOSA MAGZASINDA ÖZELLİKLE RAM DDR 2 DEĞİLMİ DİYE SORARSANIZ ,O ZAMAN DDR 400 MHZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.

hurafe bunlar,

bi kere TurionX2 işlemcilerin chipseti (bu laptopdaki Nvidia'nın chipseti) DDR2 ram kullanır...
    HP'nin sitesine girin bakın bütün Compaq presario modeller DDR2 dir...

adamlar sırf bu modele özel anakart mı tasarlıyacak yaw...
    unutun bu ram meselesini... kesinlikle DDR2'dir ramler...

ARKADAŞIMIZA KATILIYORUM TURION X2 İŞLEMCİLERİN BAĞLI OLDUĞU ANAKARTLAR DDR2 RAM KULLANIYORLAR.ZATEN 1,5-2 SENE ÖNCE TÜM MARKALAR ÜRÜNLERİNDE DDR2 KULLANMAYA BAŞLADILAR.DDR MI YOKSA DDR2 Mİ TARTIŞMASI YAPMAK BU ZAMANDA SAÇMA BENCE.HP GLOBAL BİR ŞİRKET ÜRÜNÜN KENDİ SİTELERİNDEKİ VERİLERİNİ YANLIŞ VERMEZ.DAHA OCAK AYINDA PİAYASAYA ÇIKMIŞ BU MODEL.ESKİDE DEĞİL YANİ....

• AZ ÖNCE ARENA BİLGİSAYARIN SİTESİNİ ZİYARET ETTİM VE BU BİLGİSAYARIN YAKINDA ELLERİNE GELECEĞİNİ YAZMIŞLAR.FİYATIDA 936USD + KDV....
  • Bunlar da kasanın fotoğrafları.. gayet şık duruyor...
    dikkat edin "imprint finish" ve hoparlörün üstünde ses + - kısayol tuşları yok...

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz

• arkadaşlar şimdi bu cihaz alınırmı yani.ben bu fiyata hep celeron gibi eski laptopları görürdüm.bende şuan asus f3f var.bir tane daha alıp babam kullancak.yani sırf ona yüklenmicez.benimkinden iyi midir.
    ayrıca amd'nin intelden ne gibi + ve- leri vardır.tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire
    teknosanın orjinal kataloğundaki resme baktın mı? ben kataloktaki resmi iyice inceledim ve kasa daha çok datronların kasasına benziyor. tuş takımının etrafı metalik olan ve benimde en beğendiğim kasa tasarımlarından olan pavilion kasalarıyla alakası yok

Evet iyice baktım sen benim yukarıda verdiğim 3-D linkine hiç baktınmı? Ve verediğim HP sitesindeki demoya hiç baktınmı 3D yazanın yanında demo var. o demoyu iyice bir incele. HP Pavilion'lar ve bu Compaq var kasa aynı! Teknosa'non orjinal kataloğunu ilk gördüğüm günden beri ben bu notebook'u araştırıyorum. Ve diyorumki kasalar aynı! Bazı farklılıklar var tabiki ama Pavilion'lar biraz daha oval gibi geldi bana. Birde ses girişleri Compaq'ta biraz sağda. Ama dizayn aynı. Al sana linkleride vereyim:

DEMO
    3-D

Kardes verdigin linkler V6000 icin. Verdigin linkteki tanitimda sd/mmc vs. kart yuvasi var. Bu sizin bahsettiginiz notebookta kart yuvasi yok. Dikkatinizi cekerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: leylimleylim

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire
    teknosanın orjinal kataloğundaki resme baktın mı? ben kataloktaki resmi iyice inceledim ve kasa daha çok datronların kasasına benziyor. tuş takımının etrafı metalik olan ve benimde en beğendiğim kasa tasarımlarından olan pavilion kasalarıyla alakası yok

Evet iyice baktım sen benim yukarıda verdiğim 3-D linkine hiç baktınmı? Ve verediğim HP sitesindeki demoya hiç baktınmı 3D yazanın yanında demo var. o demoyu iyice bir incele. HP Pavilion'lar ve bu Compaq var kasa aynı! Teknosa'non orjinal kataloğunu ilk gördüğüm günden beri ben bu notebook'u araştırıyorum. Ve diyorumki kasalar aynı! Bazı farklılıklar var tabiki ama Pavilion'lar biraz daha oval gibi geldi bana. Birde ses girişleri Compaq'ta biraz sağda. Ama dizayn aynı. Al sana linkleride vereyim:

DEMO
    3-D

Kardes verdigin linkler V6000 icin. Verdigin linkteki tanitimda sd/mmc vs. kart yuvasi var. Bu sizin bahsettiginiz notebookta kart yuvasi yok. Dikkatinizi cekerim.

dış kasa aynı... herşeyin yeri aynı, sadece olmayan özelliklerin yeri boş...

olmayanlar:

- "imprint finish", mikrofon , quickplay
    - kart okuyucu
    - firewire

• kotiledon arkadaşım bilgisayarın güzel resimlerini bulmuşsun ellerine sağlık ama o siteyi biraz inceledim resimlerini verdiğin model F553 ve amd sempron tek çekirdekli.amd turion çift işlemcili aynı kasa modellere bakarsan imprint finish özelliği ve ses açma kapama düğmelerini olduğunu görürsün.ayrıca bu F 500 serisi V6000 serisi ile aynı kasayı kullanıor.donanımlar farklı sadece.kısaca bu laptop türkiyeye geldiğinde bütün soru nişaretleri yok olacak
  • HP'nin bu dizüstü bilgisayarı da PAVILLION serisi gibi tüketici ürünü, yani teknik desteği "HP kurumsal seri" ürünlerden farklı.

Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm. Kurumsal seri dizüstü bilgisayar için yarım günde ücret iadesi kararı veren HP, Pavillion serisini 1 ay uğraştırıyor (diyen birçok konu & mesaj var)

Ayrıca, Pavillion ve Presario serisinin ürün kalitesinin de kurumsal seriye göre düşük olduğunu düşünüyorum.

Son olarak, genelde Compaq cihazları daha sağlam oluyor ama, neden bu sefer Compaq Presario deyip, Pavillion serisi kullanmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Nisan 2007; 9:46:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogocuk

kotiledon arkadaşım bilgisayarın güzel resimlerini bulmuşsun ellerine sağlık ama o siteyi biraz inceledim resimlerini verdiğin model F553 ve amd sempron tek çekirdekli.amd turion çift işlemcili aynı kasa modellere bakarsan imprint finish özelliği ve ses açma kapama düğmelerini olduğunu görürsün.ayrıca bu F 500 serisi V6000 serisi ile aynı kasayı kullanıor.donanımlar farklı sadece.kısaca bu laptop türkiyeye geldiğinde bütün soru nişaretleri yok olacak

keşke dediğin gibi olsa imprint finish özelliği... ama zannetmiyom açıkcası...
    şu sıralar V6000 serisinde artık "imprint finish" standart...
    ama bu F500 serisi.. bu molde olacağını zannetmiyorum...
    hele hele bu fiyata satılan bi notebookda olacağını hiç zannetmiyom...

• YAW HP COMPAQ ŞU BİLGİSAYARA ÖYLE Bİ REKLAM YAPTIKİ HERKES ONU KONUŞUYO WALLA:D 20 NİSANDA ŞAKA YAPTIK BÖYLE Bİ MODELİMİZ YOK ALIN PARANIZI DERLERMİŞ BİDE:D HADİ HAYIRLISI

quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

quote:

Orjinalden alıntı: gogocuk

kotiledon arkadaşım bilgisayarın güzel resimlerini bulmuşsun ellerine sağlık ama o siteyi biraz inceledim resimlerini verdiğin model F553 ve amd sempron tek çekirdekli.amd turion çift işlemcili aynı kasa modellere bakarsan imprint finish özelliği ve ses açma kapama düğmelerini olduğunu görürsün.ayrıca bu F 500 serisi V6000 serisi ile aynı kasayı kullanıor.donanımlar farklı sadece.kısaca bu laptop türkiyeye geldiğinde bütün soru nişaretleri yok olacak

keşke dediğin gibi olsa imprint finish özelliği... ama zannetmiyom açıkcası...
    şu sıralar V6000 serisinde artık "imprint finish" standart...
    ama bu F500 serisi.. bu molde olacağını zannetmiyorum...
    hele hele bu fiyata satılan bi notebookda olacağını hiç zannetmiyom...

• Arkadaşlar bende bugunlerde bu notebook tan almayı düşünüyorum.. Yanlız Vista olayı beni huzursuz etti.. Acaba vistayı kaldırıp Xp kursak garanti ile ilgili bir problem olurmu??
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama PCMCI kart girişini göremedim yok gibi geldi. Ben TV kartı bağlamayı düşünüyorum sizce yapılabilirmi bu alete dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Arkadaşlar bende bugunlerde bu notebook tan almayı düşünüyorum.. Yanlız Vista olayı beni huzursuz etti.. Acaba vistayı kaldırıp Xp kursak garanti ile ilgili bir problem olurmu??

olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.