Şimdi Ara

compeq slim alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırmama rağmen pek bir bilgi bulamadım COMPEQ SLİM hakkında kullanan varsa ve yardımcı olursa sevinirim

• bende uzun süredir compeq telefonları araştırıyorum henüz almadım ama yaptığım araştırmalar ve konuştuğum kişilerden öğrendiğim şu ki slim i,multitouch ı filan boşver compeq in en iyi en kullanışlı ve i-phone en çok benzeyen modeli capacitive bi sitede peşin fiyatına bonus card a 11 taksit yapıyorlar fiyat da 368 lira.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:16:20 >
  • A L I N M A Z....O PARAYA ADAM GİBİ 3G Lİ TELEFON ALINIR..ZATEN ALANLARDA FORUMDA HEP SORUN YAZIYORLAR DİKKATLİ OL ALMA....SOKAĞA ATACAK PARAN VARSA GİT AL...
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:16:24 >
  • bahsettiğim site de compeq capacitive satıyor bi yanlışlık olmaz aynı garantiyle. anında teslim diye bi yer. bi bak istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

A L I N M A Z....O PARAYA ADAM GİBİ 3G Lİ TELEFON ALINIR..ZATEN ALANLARDA FORUMDA HEP SORUN YAZIYORLAR DİKKATLİ OL ALMA....SOKAĞA ATACAK PARAN VARSA GİT AL...

Birkaç Hafta Sonra Elinde Kalır Telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

A L I N M A Z....O PARAYA ADAM GİBİ 3G Lİ TELEFON ALINIR..ZATEN ALANLARDA FORUMDA HEP SORUN YAZIYORLAR DİKKATLİ OL ALMA....SOKAĞA ATACAK PARAN VARSA GİT AL...

Birkaç Hafta Sonra Elinde Kalır Telefon

merak etmeyin 1 ay önce teknosadan nokia 5800 xm aldım o da patladı elimde :) sayayım mı daha samsun u 600 le motorolla v 3 te var patlayanlar arasında... LÜTFEN BEN BU KONUYU AÇARKEN CEVAP OLARAK ELİNDE PATLAR ALMAK İÇİN AÇMADIM... BİLGİSİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM PARA BENİM TERCİH BENİM... (hım yeri gelmişken nedir bu çin düşmanlığı ? şu anda bunu yazdığım laptop ve eminim hepinizin okuduğu bilgisayardan monitöre çin malı... kaldı mı elinizde bu güne kadar?)

adam gibi cevap verenlere şimdiden teşekkürler.. ANCAK ÇALIŞTIĞIM KONUM İTİBARİYLE ÇİFT HATLI OLMASI gerekiyor.. ve sanırım capasitive de bu yok. çok baktım ona ama malesef hatta aradım bile... SLİM MODELİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? KULLANAN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 6 Ağustos 2010; 18:49:05 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:15:46 >
  • BurakDoyan

teşekkür ederim bilgilerin için slim modeli almayı düşünüyorum..

bir de ekleme BU GİTTİGİDİYORDAKİ ANINDATESLİM de sanırım kendi satış yerleri değilmi? telefon vs herşey aynı telefon açtığımda da gittigidiyor da mesajıma cevap veren kişi aynen yazdıklarımı söyledi..
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:13:01 >
  • o zaman bir de yine compeq in multitouch ına bak derim. Slim den bir üst model ve çift hatlı yine sanırım daha iyi olur...
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:12:36 >
  • ben de biraz önce gördüm ve çok beğendim. slim ve capacitive arasında kaldım. slimde tırnak ve kalem de kullanabiiliyoruz fakat kulaklık girişi 3.5 değil. tüm modellerinde kalem kullanıluyorsa slim daha kibar duruyor. ben de şu an araştırıyorum.
  • ben compeq slim modelini aldım 2 hafta oldum internet falan süper hiç bir problem yok tavsiye ederim arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.