Şimdi Ara

Compex Fuarı Fena Değildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Compex fuarı gerçekten iyiydi denilebilir vaziyetteydi.
    Fuara gidenlerimiz olmuştur elbette ama Ben gittim, gördüm ve oyun bölümlerinde gördüklerimi sizinle paylaşayım.
    Öncelikle, ps3 te, çokta iyi olmayan bir direksiyon platformunda oyun oynama imkanımız oldu.
    Guitar Hero'nun standı görülmeye değerdi ki sormayın, en renkli stand diyebilirim ve prostreet,nba08,Istanbul kıyamet vakti gibi birçok oyunun standları vardı, Pes08 de canlı spiker eşliğinde futbol da kapışabildik.
    XBOX360,PS3,Wİİ ve başka media oynatıcalarıda herkes yakından görüp,inceleyebildi.

• Bu seneki fuara gidemedim zaten gitmediğim de iyi oldu aslında çünkü geçen seneden çok iyi biliyorum organizasyon olayı koca bir sıfırdan ibaretti. Kimin ne yaptığı belli değil yetkilerin kendinden haberi yok. Birde en çok komiğime giden geçen sene Crysis'in demo tanıtımında oyunun hata verip masaüstüne dönmesi muhteşemdi hala unutamıyorum o anı ne komediydi ya...

Asıl komik olan Fuar dün bitti ama bana dün akşam üzeri mail yollamışlar fuara bekleriz diye. Şaka gibi.
  • Fuarda giden arkadaşlarım bucak bucak kaçmışlar ne diyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Fuarda giden arkadaşlarım bucak bucak kaçmışlar ne diyim.

Evet doğru 2400 de crysis süper çalışıyormuş...
  • Geçen sene fuarda @Cyrax ile birlikteydik. Evet dediği gibi vasat bir fuardı. Özellikle online turnuvalar berbattı hiçbir düzen tertip yoktu ve Crysis oyunundaki bomba süperdi Bu sene katılamadım ama çok şey kaçırdığımı da sanmıyorum. Adam gibi bir fuar yapamadılarki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 17 Aralık 2007; 9:00:03 >
  • Hehehe valla öyle. Bu arada pek gözükmüyorsun nette özlettin kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Fuarda giden arkadaşlarım bucak bucak kaçmışlar ne diyim.

Evet doğru 2400 de crysis süper çalışıyormuş...

Zotac Standına gelselerdi ben onlara Zotac 8800GT AMP ve GTX'de Crysis oynatırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbox 360 resmi olarak varmıydı? 2008 de Türkiye ye geleceğine dair bir işaret?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Hehehe valla öyle. Bu arada pek gözükmüyorsun nette özlettin kendini.

Neredeyse hiç girmiyorum msn'e. Genelde COD4 takılıyoruz o kadar Neyse konuyu dağıtmayalım hafta içi bi akşam konuşuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barış1

xbox 360 resmi olarak varmıydı? 2008 de Türkiye ye geleceğine dair bir işaret?

x360 wardi ama standi falan yoktu.zaten iki dallama koymuslar.adamlar hicbiseyden anlamiyo.nba i 2 kisilik bile yapamiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

quote:

x360 wardi ama standi falan yoktu.zaten iki dallama koymuslar.adamlar hicbiseyden anlamiyo.nba i 2 kisilik bile yapamiyorlar

• fuar nerdeydi? bide fuara kimler gidebilio? davetiye fln..üüüü biz bi milletvekilinin yeğeniyiz diye girebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

quote:

Öyle cihaza öyle adam, normal
  • Gelmediğiniz iyi olmuş.Dandik bi fuar gerçekten.Ne turnuva ne başka bir şey vardı.Paso cep tlf,tv,notebook vb...
  • quote:

XBOX360 vardı ama bu şekilde bir bilgi alamadık, Türkiye de resmi olarak satışı olmadığını biliyorum, ama Türkiye de Vista tanılırken aynı Fuar da XBOX360 da tanıtılıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.