Şimdi Ara

Compiler Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C++ öğrenmek istiyorum. Kitaplar ile ilgili bir sürü kaynak bulabildim ama bana bir adet compiler ismi lazım. Lisanssız çalışması tercih sebebidir tabi ki.

** İnternette araştırdım birkaç compiler ama bir kısmını kuramadım bir kısmınıda indiremedim.
    Ayrıca tavsiye sebebinizi de yazarsanız çok sevinirim.

• http://www.microsoft.com/visualstudio/tur/downloads#d-express-windows-desktop
    express sürümü ücretsiz işini fazlasıyla görür .
  • 3 defa yükledim, her seferinde "one file is missing pls re install" tadında bir hata aldım malesef. Repair falan da denedim olmadı.
    Acaba nedendir? İşletim sistemim (malesef) vista
  • quote:

Orijinalden alıntı: PYRITE

3 defa yükledim, her seferinde "one file is missing pls re install" tadında bir hata aldım malesef. Repair falan da denedim olmadı.

Studio programını kurarken hata alıyorsan işiniz gerçekten çok zor. Ben de her seferinde format atmak zorunda kalıyorum ki, kayıt defterini bile temizliyorum. Bir kaç program ile programa ait ne varsa siliyorum; ama çalışmıyor.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

3 defa yükledim, her seferinde "one file is missing pls re install" tadında bir hata aldım malesef. Repair falan da denedim olmadı.

Studio programını kurarken hata alıyorsan işiniz gerçekten çok zor. Ben de her seferinde format atmak zorunda kalıyorum ki, kayıt defterini bile temizliyorum. Bir kaç program ile programa ait ne varsa siliyorum; ama çalışmıyor.

Kolay gelsin.

Format atmak istemem ama atınca düzelir mi ki acaba?
  • Başka bir sürümünü indir. 2008 kullanıyorum ben mesela. Express'le falan uğraşmadım çaktım crack'i.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

Kolay gelsin.

Format atmak istemem ama atınca düzelir mi ki acaba?

Ben her şeyi denedim. Hem de defalarca. Yani diyelim ki şuan çalışmıyor Studio, format atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

2012 express Vista'da çalışmaz.
    programcı olacam diyorsun ama kuracağın programın system requirements kısmına bakmayı öğrenememişsin daha...

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama uslubun pek hos değil.

Lafı sokunca boyun uzamıştır senin şimdi. http://www.microsoft.com/visualstudio/tur/downloads#d-readme sayfanın altında readme kısmı var, tıkla bak bakalım, system requirementsta herhangi bir işletim sistemi ismi yazmışlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

Başka bir sürümünü indir. 2008 kullanıyorum ben mesela. Express'le falan uğraşmadım çaktım crack'i.

Bende deneyeyim bakalım nasıl olacak. Birde crack bulduk mu tamamdır
  • gcc dururken şu çektiğiniz çileye bak. Format, crack, uyumluluk...
  • mingw kur , text editor olarak da sublime text 2 indir (notepad++ kullananlar da var gerçi ama sub çok daha iyi). gcc ile çalıştır programını , microsoft saçmalıklarıyla uğraşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.