Şimdi Ara

Componentler hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

320 Watt Max. belastbar
    160 Watt RMS
    50 mm Schwingspule
    XXL-Breitsicke
    stabile Polymembran
    Alu-Mylar Neodymhochtöner
    4 Ohm
    Frequenzweiche mit Pegeleinstellung
    16,5 cm Tieftöner
    Einbautiefe: 71 mm

Fiyat : 150 Euro
    ------------------------------------------------------------------------------

Frequency: 65-20KHz
    Sensitivity 90dB/W/M
    Max Power 1100 WATT
    Magnet 13 Oz
    VoiceCoil 30mm
    Woofer Injektion Cone
    Midrange Tweeter 25 mm Silk Dome Tweeter

Fiyat : 60 Euro

---------------------------------------------------------------------------------

Bu resimde görünenler hakkında yorum istiyorum arkadaşlar. sizce nasıl bişeye benziyolar??

• drags. yi dinlemiştim güzel ses veriyor bana tatmin edici geldi ama kulaktan kulağa değişir tabi 2. si ise 1100w 60 euro? biraz garip geldi daha öncede hiç görmemiştim
    eğer dinlemek gibi bir şansın varsa dinlemeni tavsiye ederim hngisini seversen onu alırsın
  • 1100 watt maximum yazıo zaten RMS değeri olarak verilmemiş. Kenwood un üzerinde bile yazıo öyle şeyler :) Dragstarın wooferi çok hoş duruyo subwoofer gibi bi havası var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 1 Şubat 2009; 20:15:47 >
  • dragster muhteşem gözüküyor, ben seçimimim dragsterden yapardım
  • uzun zamandır bu componentlere bakıoyrumda Focal 165 KRX3 modelinde böyle bi görüntü var ama tabi bu modeli 2 milyara yakın bi fiyatla bulunabiliyo. diğer bi çok markanın bi çok componentini inceledim dragster gibi bi görünüme sahip göremedim. genelde 3 yollu olan modellerde 20cmlik woofer larda bu tarz körüklere rastladım. Audio System in audi jetta gibi araçlar için üretmiş olduğu yine 3 yollu componentler var onlardada bu tarz körüğe rastlamıştım. fazla duyulmamış markalarda daha çok rastlanıyo bu tür wooferlara. performansınıda dinlemek lazım aslında. ama RMS değeride oldukça yüksek. subwoofer olmadanda tatmin edici bi bass sesi sunabilir belki
  • Dragster süper duruyo fiyatıda iyiymiş arabanın kapıya takmak için baya bi genişletmek lazım.
  • Güzel durması önemli ama sesi daha önemli bence. Bütçen nedir? kaç cm istiyorsun bunları yazarsan yardımcı olabiliriz...
  • tabiki ses daha önemli.. Dragster markasını yeni keşfettim ama dediğim gibi bu tür esneme payına sahip bass seslerini woofer kadar tok ve derinden verebilecek başka bi componente rastlamadım Focal in 2 modeli hariç. onlardan 1.5 milyar dan aşağısı yok. ikinci eli bile 1 milyarın üzerinde. bütçeyi bi kenara bırakalım. Capiton kardeş, Dragster gibi koniye sahip böyle esneme payi olabilen bir kaç model varmı 2 yada 3 yollu farketmez. fiyatlarınıda paylaşabilirsen iyi olurdu.

Buda yukardaki Dragsterin 13cmlik olan modeli

Özellikleri:
    320 Watt Max. belastbar DSK 572
    13 cm 2-Wege-Komponenten-System
    120/240 Watt RMS, 4 Ohm, Einbautiefe 71 mm
    12 dB Frequenzweiche mit Pegeleinstellung

• Of of of bunlar neymiş ya alıp masaya koycan izlemek yeter bana bunlardan biri bende olsa koruma kapağını kapatmam
  • Bu arada bende Infinity Referans serisinden 6520 SCS var-, ses kalitesi süperde subwoofer olmadan tatmin edici bass sunamıyor. zaten özelliklerine bakıncada 53 Hz - 21 Khz. arasındaki sesleri verebildiğini görüyoruz.
    Diğer Bazı Componentleri Teknik verilerine göre inceleyelim

Focal K2 Power Serisi : 165 KRX2 Modeli -> 70Hz - 20Khz 2Yollu
    Focal K2 Power Serisi : 165 KRX3 Modeli -> 45Hz - 20Khz 3 Yollu

Hertz HSK Serisi : HSK 165 Modeli -> 50Hz - 22Khz 2 Yollu
    Hertz HSK Serisi : HSK 163 Modeli -> 40Hz - 22Khz 3 Yollu
    Hertz ESK Serisi : ESK 165 Modeli -> 60Hz - 23Khz 2 Yollu
    Hertz ESK Serisi : ESK 163L Modeli -> 50Hz - 23Khz 3 Yollu

JBL GTO Serisi : GTO 6507 Modeli -> 70Hz - 21Khz 2 Yollu

Dragster DSK Serisi : DSK 572.1 13cm -> 55Hz - 24Khz 2 Yollu
    Dragster DSK Serisi : DSK 672.1 17cm -> 55Hz - 24Khz 2 Yollu

Şimdi bide Subwooferları inceleyelim

Focal 27KX modeli : 35Hz - 1500Hz
    JBl CS1204 modeli : 23Hz - 450Hz
    Pioneer TS-W307D : 18HZ - 500Hz
    Kicker Comp15 : 24Hz - 500Hz
    Kicker CompVX 15": 18Hz - 500Hz

Bass seslerini daha derinden verebilecek componentleri frekans bantlarına bakarakta seçebilmek mümkündür heralde. bide esneme paylarını hesaba katmak gerek.

Focalin 165KRX3 modelinin resmini koyayim sanırım para gücüyle alınabilecek en iyi componentlerden biri bu :) 2 milyara yakın fiyatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 2 Şubat 2009; 16:37:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Millaj

Of of of bunlar neymiş ya alıp masaya koycan izlemek yeter bana bunlardan biri bende olsa koruma kapağını kapatmam

RMS değerleride yüksek yani verecen coşkuyu :) görnüşleri benimde çok hoşuma gitti bunlardan 2 takım alıp aracın ön kapılarına takıcan :) iki hoparlör bi kapıya ikide öbür kapıya hatta bir örneği var resmini ekliyim :)

--

Biraz yukarı doğru baksalar çok daha güzel gözükürdü bence :)

• Konilerin o kadar esnemesi çokda önemli değil pioneer'in bir subwooferı vardı konisi normal subwoofer'larda olanlar gibi değildi ancak felaket bassı vardı. Pioneer'in diğer modellerine taş çıkartırdı. Herşey koni demek değil. Midlerin plastik mi kartondan mı kalitesi nasıl bobinleri nasıl yapıldı? malzemesini nasıl kullandılar yapıştırması iyi mi ve daha yazmadığım bir sürü şeyden kaynaklıdır. O componentlerin konisi büyük olabilir ama bobini iyi değilse audison amfiyle bile beslesen iyi ses alamazsın. Marka çok önemlidir bu işlerde. Ben kicker aldım ama dinlemeden tavsiye üstüne aldım. Memnunumda. Bütçem el verse hertz alırdım. Eğerki temiz berrak ses istiyorsan. İnfinity, hertz, morel, helix gibi markalara bak...
  • Infinity var bende zaten sesinden son derece menunum özelliklede tweeter ları harkulade :) italyan malı bu marka. italya forumlarda geçiyo baya bi ismi.. tabi dinlemeden iyimi kötümü olduğuna karar vermek olmaz.. aynı sitedeki Hertz HSK 165 in fiyatı 200 euro kadar. ESK 165 inde 123 euro dolaylarında olduğuna baktım. fiyat olarak ESK nın önünde olduğunu görüyoruz. Bu arada nerde bakarsam bakayim bu audison un anfilerini makul bi fiyata bulamadım :) Hi End olarak sanırım kulvarı en başta götüren marka bu audison
  • Audison srx4 en ucuz 4 kanal amfisi sanırım bende aramışdım bir ara birde 4x60watt rms 14.4v da az gibi fiyatına göre kaliteli olabilir ama tam besleme yapmadıkdan sonra
  • almanyadaki satış sitelerinde bile araştırdım 1 milyar dolaylarında hep.. 2 milyara kadar bile var.. ikinci elini kolluyorum :D düşürürsem kaçırmam alırım hemen :)

Dragsterın bu DSK serisi yarışma serisiymiş kullanan birini bulup sormak lazım aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 2 Şubat 2009; 19:54:35 >
  • orta seslerden hoşlanan biri olarak aslında benim aradığım takım alttakiydi
    ama şu andada kurduğum sitem fena değil. en azından yaptığım ufak tefek ayarlarla iyileşti diyebilirim.

Focal K2 Power Serisi : 165 KRX3 Modeli -> 45Hz - 20Khz 3 Yollu
    Focal 27KX modeli : 35Hz - 1500Hz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.