Şimdi Ara

Kızlar hakkında önemli bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eski sevgilim zamanında çok büyük konuşmuştu. Ben evlenmeden cinsellik yapmam demişti 2022 subat tarihinde cinsellik yaşamıştık (analdan). Belli bir zaman zaman sonra ayrılık oldu şimdi buradan şuraya bağlamak istiyorum hiç bir kız büyük konuşmasın üstelik benim eski sevgilim kim bilir çıkacağı , birlikte olacağı kişiye asla biriyle olmadım. Sevişmedim de diyecek gerçekleri asla söylemez insanlar kime nasıl güvenecek bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Az sabredin. Organik seks robotu çıkınca bakire arayışlarınız sona erecek. Fabrikasından alırsın temiz temiz. Kadınlar da nefes alır artık.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Benim öyle bir arayışım yok buradaki konu toplumsal sorun

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Hocam şu da var toplumsal sorun olmasında bakire olmayan kadına 2. el muamelesi yapılıyor. Mal, objeymiş gibi görülüyor hâl böyle olunca da bu konuda yalan söyleyen kadın sayısı az değildir diye tahmin ediyorum

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Hep devam edecek o hâlde

• (analdan)

• Anal sayılmaz tüm dinlerde böyledir en çok katolik rahibeler anal yapar ikinciyede müslümler oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Ekim 2022; 16:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • analdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.