Şimdi Ara

Computest bugu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşın 90ps connectinin computest raporlarını inceliyordum aracın motoru için %84 yazmışlar.

Ancaaaaak güç verileri olarak 3100 devirde 106bg ve 2800 devirde 345nm tork yazıyor.

aracı 110luk diye düşünseler bile imkansız bu durum çünkü 110luklarda bile 280nm tork var.

Duruma açıklık getirebilecek var mı ?

yani aracın fabrika gücünden daha fazla güç çıkıyor üstüne birde kayıp olarak %16 var demek araba 140bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everford -- 22 Mart 2015; 0:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

Geçenlerde arkadaşın 90ps connectinin computest raporlarını inceliyordum aracın motoru için %84 yazmışlar.

Ancaaaaak güç verileri olarak 3100 devirde 106bg ve 2800 devirde 345nm tork yazıyor.

aracı 110luk diye düşünseler bile imkansız bu durum çünkü 110luklarda bile 280nm tork var.

Duruma açıklık getirebilecek var mı ?

Yanlış ölçmüştür. (yanlış vites, zamansız gaz kesme, zamansız fren yapma ya da bozuk bilye, kendi kendine sıkan fren v.s.)
    Dyno kağıdının resmini koyarsanız net açıklama yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 22 Mart 2015; 0:14:40 >
  • Normal şeyler hocam bunlar takılmayın fazla.Testlerde 180 beygir arabanın 60 beygir çıkması mı dersiniz 75lik arabanın 180 beygir çıkması mı dersiniz.

En son forumdan biri vardı arabayı testte 3500-4000 devir civarına getirip test yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam araç fsi passattı epeyi gülmüştüm o raporu görünce konu sahibine abi bu arabanın motoru ölü veya turbosunda sorun var demişlerdi
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    mahkemeye verip süründürsek mi, kaba kuvvete mi başvursak bilemedik vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Normal şeyler hocam bunlar takılmayın fazla.Testlerde 180 beygir arabanın 60 beygir çıkması mı dersiniz 75lik arabanın 180 beygir çıkması mı dersiniz.

En son forumdan biri vardı arabayı testte 3500-4000 devir civarına getirip test yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam araç fsi passattı epeyi gülmüştüm o raporu görünce konu sahibine abi bu arabanın motoru ölü veya turbosunda sorun var demişlerdi

Kesin turbosunda sorun vardir fsi passatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buğu yapmış okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGER DEGİŞİMİ HK.
    16 yıl önce açıldı
    Korna Montaji Hk.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.