Şimdi Ara

Computest Raporu ve Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün peugeot 307 gördüm ve adamla görüştüm araç siyah renkti boyası altlarda biraz var dedi ama araç tamam siyah alımlı duruyor ama sanki alalı belelimi desem tuhafmı desem şöyle pasparlak bi siyah değildi sanki tanıdık olmadığından adamla onun götüreceği computeste gidelim dedik tuhaf ama adam ile computestteki bi adamı çok benzettim kardeş yada akraba gibi :) neyse motor %92 çıktı tavan hariç komple boyalı çıktı otomatik vites 2003 model değişen yokmuş rapora göre resimleride atıyorum buraya bi bakarsanız sevinirim. birde computestin hileli rapor vermesi mümkünmü acaba :) içimde tuhaflık oluştu arabadan vazgeçtim tabiki ama almış olsaydım sizde nasıl fiyatı 19.250 16 motor otomatik vites

Ek olarak birde sahibinden şunu buldum hoşuma gitti adam al satçıyım dedi kantinciymiş arabam iyi diyo değişen yokmuş 2 parça boya varmış istediğin yere götürebiliriz test için diyor sizce nasıl iyimi ? linki veriyorum

link için tıklayın

Ek olarak tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim. Bütçe 19,500 TL haricinde sigara paketi alacak nakitim yok :))
     Computest Raporu ve Araç Tavsiyesi Computest Raporu ve Araç Tavsiyesi Computest Raporu ve Araç Tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.