Şimdi Ara

Concerta ritalin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bugün uzatiyo bize "ben arada atiyom odak kalıyom full aciktirmiyo da dedi" birkaç kişi aldı o süper falan diyor bunu arada nadir kullanmak zararlı mıdır. Kırmızı reçete yan etki falan var biliyom ama mesela 5 ayda bir 1 hafta günde 1 tane atmak aşırı yan etki verir mi ki bana uzatti almadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sıfır Bir'den sahne mi kardeşim bu

Alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu almak için 5 farklı psikiyatri uzmanına gittim hiçbiri yazmadı. Gereksiz yere antidepresana başladım o da hayatımı sevdi.

Neyse alma bence. Zaten belli bi başarın var, dehb hastalığın da yoktur.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Psuhssjjshshss hiç aciktirmiyo diyorlar o iyiymiş ya reis kalori acigi oluşturmam lazım

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Odaklanma sorunum çok yok 1 saat odaklı kalabiliyom ama 1 saatten sonra baya verim düşüyor bu tok tutma özelliği aklımı çeldi bu final dönemi atsam mı diye arkadaş stok yapmış veriyor bize

• 911lightsout 9 kullanıcısına yanıt

Gerek yok olm alt tarafı hazırlık okuyorsun yav. Zorla kendini bu tarz ilaçlar ciddi sorunlar yaratıyor, boşa kırmızı reçeteli değil. Ben de Who Am I? Filminden özenip alacaktım 

• Sınav haftaları arveles + kola + kahve + sigara ile 2 3 gün uyumadığım oluyor ama bu dönem finallerde zaten uykusuz haldeyken sınavdan çıkıp üstüne 12 saat malzeme çalışınca sabah 4e doğru resmen beynim kendini kapattı. 2 saat uyuyup 6da kalkıp 1.5 saat civarı daha çalışıp okula gidcecektim. Gece bilincim az buçuk geldi bir anlık ve telefona baktım orada 08.10'u görünce rüya görüyorum sandım ama gerçekmiş ve resmen yarı baygın şekilde yataktan fırladım yürürken dengem bozuluyordu. Hemen duş alıp okula gidip 1 saat civarı son çalışmamı yapıp sınava girdim hepsini çözdüm. O gün bugündür bende uyanamama korkusu başladı artık art arda bir sürü alarm kurup uyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D9F067BD -- 2 Ocak 2025; 16:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cipralex mide bulantısı
    15 yıl önce açıldı
    Antidepresan?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakın dehb tanin yoksa alma, bu ilaçlar sakaya gelmez.

• dehbli arkadaş var ritalin almayınca deliriyor. davranışlar falan çok değişiyor. öylesine alınacak ilaçlar değil

• yan etkiyi o gun icinde gorursun ben her attigimda anksiyete yasiyorum fakat eskiye gore daha az. simdiki yan etkisi midemi bozmasi. bi de aman aman bi etkisi yok dehb olmayan icin.

• 911lightsout 9 kullanıcısına yanıt

ben concerta ve ritalini kombineli kullandigim zaman kilo verdim evet ilac istah kesiyo o dogru. biraktigimda ise muthis bi istahim vardi ve kilo aldim eski kilomu astim.

• Concerta ve ritalin bagimlilik yapmaz uzun süre kullanımda 1-2 gün modun düşer sadece bırakınca , yeşil reçeteli ilaçlar bagimlilik yapar xanax vs. Denenebilir sakıncası yok

• Elo2627 E kullanıcısına yanıt

Böyle mesajlar kanunen suç biri cimere yazsa başına iş alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.