Şimdi Ara

ARKADAŞLAR RİTALİN CONCERTA İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yapay,sentetik şeyleri kullanıp gerçekten derece yapan var mı şehir efsanesi mi

ekşide de yazanlar var ordan dikkatimi çekti

• Var hocam abim KPSS için kullandı .
    Normalde abim asla ders çalışmayı sevmeyen biriydi bu ilaçları kullanarak tüm odağını derslerine vererek kpss de derece yaptı .
  • Hocam doktora danışmadan etmeden böyle şeyleri kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Ben çok duydum kullandığı için pişman olan kişileri.

Dediğim gibi bi doktora gidin eğer dikkat eksikliğiniz veya odak sorununuz varsa ona göre bi çözüm üretirler size
  • justlemmego J kullanıcısına yanıt

Hocam ben ekşide gördüm böyle bir efsane var öyüzden açtım başlığı dikkat eksikliğim olduğunu düşünmüyorum bunlar enerji içeceği gibi diyorlar ekşide

• Anladım hocam da siz yine de doktora veya profesyonel birine görünmeden sakın ilaç falan kullanmayın. Bilen insanlara danışmanız çok daha iyi olur gelecek sağlığınız için
  • justlemmego J kullanıcısına yanıt

Hocam ben kullanacam demedim çok övmüşler imternette ben inanmadım foruma sormak istedim efsanemi gerçek mi

• Arkadaşlar ben concerta kullandım ve bir süre kalp ritim bozukluğu yaşadım, inanılmaz rahatsız edici bir şey kalbinizi çok net hissediyorsunuz, sınavda da bunu yaşarsam diye ödüm kopmuştu neyse ki geçti 3-4 gün kullanmıştım çünkü. Onun dışında başım dönüyordu falan. ağır bi ilaç yani. çok kullanamadım. Kullandığında çalıştın mı dersen, normalde de ortalama çalıştığım süre kadar çalıştım hemen hemen, ben dersten çok sıkıldığım bir sürede kullanmıştım o yüzden böyle olmuştu belki. Bıraktıktan sonra bir cümleyi anlamak için bile çok zorlandım, bir süre ağır dikkat dağınıklığı bıraktı bende. Bana sorarsanız önermiyorum. Benim gibi pişman olan çok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Concerta mı Ritalin mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın ama sakın doktorunuz tavsiye etmeden kullanmayın kafanıza göre. Sınavda derece yapıcam diye sağlınızdan olmayın.

kalp ritim bozukluğu olayını ben medikinette yaşadım ritalinde bi sıkıntı olmadı kişiden kişiye değişiyor etkileri.

• Oğlum iki yıldır ekşideyim binbir türlü psikopat var orda yazılanlara bakıp aldanma adamın amınakoyar o ilaçlar
  • Daha önce başka bir konuda da söylemiştim. Bu ilaçlar metilfenidat bazlı oldukça güçlü merkezi sinir sistemi uyarıcılarıdır. ADHD gibi hastalıklar harici keyfi kullanımı, kullanım sonu yoksunluğu ve bağımlılık gibi ciddi problemlere yol açabilir. İyi bir psikiyatrist tavsiyesi harici kesinlikle kullanmayın. Sınav sağlığınızdan önemli değil.
  • son hafta kullandim sinavda da attim. kisaca tytde msudeki odaklanamamazlik yoktu her sey tikirinda gitti ta ki mata gelene kadar
  • Bu hafta psikiyatra gideceğim dehb'den şüpheleniyorum. Umarım ilaç/terapi işe yarar.
    Bu arada ilaç kullanmak yaratıcılığı öldürüyor mu kullananlardan bilgi alabilir miyim?
  • Manwe.Sulimo kullanıcısına yanıt

Hocam selectra kullanıyorum takıntılarım için ..

Hep salak gibi mutluyum o kadar mutluluk bazen beni rahatsız ediyor . Bunun dışında unutkanlık yaptı bende ama Allah var derslerime çok odaklanmaya basladim

• Hocam abime iyi geldi bu ilaç ama tanıdığım tusa hazırlanan bir doktora kötü etki etmişti sağlık olarak bu yüzden doktora danışmadan sakın almayın

• etkili ama gereksiz yere mutluluk veriyor ve bağımlılık yapıyor

• İçmeyin şunları, hasta değilseniz

• Hayatıniduzenesok H kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlamazsanız bende selectra kullanıyorum kaç mg kullanıyorsunuz çünkü bende kullanıyorum öyle çok salak gibi gülme olmuyor sadece bazen oluyor (75 mg kullanıyorum.)

Bence öldürmüyor tabi değişebilir kullanan kişiye göre doktorunuza danışın hocam

Kullandığın ilaca bağlı. Uyuşturucu kullanırsan yaratıcılığın artar bile
  • doktoruna danışmadan kullanmanı tavsiye etmem sınavdan bir hafta önce kullanmıştım daha da kötü etti tansiyonum yükseldi 3-4 gün hasteneyle uğraşmak zorunda kaldım tytyi kalp çaprtınsıyla çözdüm böyle şeyler tehlikeli olabiliyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.