Şimdi Ara

connection failure error code 10049 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu hatayı alıyorum l2sandora da oynuyodum ilk girişte sorunsuz girdim sonra böyle bir hata vermeye başladı bu arada l2 ye yeni başladım ve pvp de mi başlasam offical sw de mi bi yardımcı olun

connection failure error code 10049 hatası

• 5 dersten sınav oldum çıktım soruna kafa yoramıcam ama yeni başlıyorsan pvp serverında başlamanı tavsiye ederim. Off'da 1 charda geçirceğin zamanı fun serverda her charda geçir hiç değilse kendine göre char seçer onun üzerinde yoğunlaşırsın. Raid boss, siege ve benzer etkinliklerden de eksik kalmassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

5 dersten sınav oldum çıktım soruna kafa yoramıcam ama yeni başlıyorsan pvp serverında başlamanı tavsiye ederim. Off'da 1 charda geçirceğin zamanı fun serverda her charda geçir hiç değilse kendine göre char seçer onun üzerinde yoğunlaşırsın. Raid boss, siege ve benzer etkinliklerden de eksik kalmassın.

çok teşşekkürler inş sorun için bi çözüm bulursun pvp de başladım fakat türklerin olduğu bi sw yok ki oyunda yardım olabileceğim bi sw gösterir misin türklerin olduğu
  • Bende şu an açıköğretim sınavları nedeniyle 2-3 haftadır giremiyorum oyuna. Daha öncesinde l2sandora.com'da oynuyorduk 30'a yakın türk vardı. Şu an kim nerde ne yapıyor bilmiyorum kardeşim :)
  • Serverla olan iletişimin kesildi yaziyor orda..Nedeni ise siteki bu aciklama ...

We found a solution against DDoS attacks. We'll buy a really powerful DDoS protection, server will be online with a new big update, so just be patient until we open again! Thank you.

Server gecici olarak kapatilmis güvenlik aciklari sebebiyle yakın zamanda daha güclü bir koruma ile acilcakmis :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.