Şimdi Ara

Conroe için hangi anakart daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS P5B (965) 169 $
    Gigabyte DS3 (965) 175 $
    Abit A9PRO (965) 169$
    MSI 975X Platinium (975) 189$

fiyatına göre en iyi seçenek P5B gibi duruyo ama Intel için de iyi yorumlar duydum; ne dersiniz?? yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler...

• ben şahsen abit alacam.
  • bunların arasında abit ama genel olarak dq6
  • yani Asus P5B den ii bi kart abit; öyleyse öyledir..
  • gigabyte fiyatına göre gerçekten çok ii..hem stabil hemde yüksek performans sağlıyo
  • dostum senin yerinde olsam biraz daha beklerdim.çünkü core 2 duo alanların çoğunun başı anakartla dertle
  • Bence ds3 6$ fiyat farkina deger. Cunku voltak konusunda daha stabil deniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için hangi işlemci?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imzamdaki sistemi kullanıyorum.RAM problemimi aştıktan sonra şuan stabil ve performans aldığım bir sistem oldu.
    Yalnız gigabyte s3-ds3 ve hatta dq6 serisi olsun abit pro9 olsun hala bir takım sorunlardan bahsediliyor.
    Ben yaşamadım ama bios güncellemeleriyle önümüzdeki haftalarda sorunlar çözülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enormous

Intel DP965LT (965) 120 $
    ASUS P5B (965) 169 $
    Gigabyte DS3 (965) 175 $
    Abit A9PRO (965) 169$

fiyatına göre en iyi seçenek P5B gibi duruyo ama Intel için de iyi yorumlar duydum; ne dersiniz?? yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler...

- - - - - - - - overclock yapmayacaksan fena değil....

ASUS P5B (965) 169 $
    - - - - - - - - bence özelliklerine göre o parayı etmez.....raid teorikte var pratikte yok(e-SATA çıkışını kullanman lazım..dışardan kablo çekcen yani).... ADI marka ses çipi sorun çıkarır (özellikle de linuz altında)

Gigabyte DS3 (965) 175 $
    - - - - - - - - Şu an kullanıyorum bizzat... fiyatına göre kalitesi ve bileşen seçimleri güzel... ama BIOS'u halen sorunlu..bi düzeltemediler gitti...

Abit A9PRO (965) 169$
    - - - - - - - - her p965 chipsetli ankart gibi sorunlara açıkk... arkada parelel ve com portu yok... dizaynı berbat..
    bi soğutması iyi heralde... bi de ICH8R var...(2'den fazla diskle raid yapacaksan işine yarar)

- - - - - - - - pek bilgim yok ama p965 chipsetli olmadığı için sanırım daha az sorun çıkarır...

BU KADAR YORUM YETER GALİBA...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

quote:

ASUS P5B (965) 169 $
    Gigabyte DS3 (965) 175 $
    Abit A9PRO (965) 169$

ASUS P5B (965) 169 $
    - - - - - - - - bence özelliklerine göre o parayı etmez.....raid teorikte var pratikte yok(e-SATA çıkışını kullanman lazım..dışardan kablo çekcen yani).... ADI marka ses çipi sorun çıkarır (özellikle de linuz altında)

Gigabyte DS3 (965) 175 $
    - - - - - - - - Şu an kullanıyorum bizzat... fiyatına göre kalitesi ve bileşen seçimleri güzel... ama BIOS'u halen sorunlu..bi düzeltemediler gitti...

Abit A9PRO (965) 169$
    - - - - - - - - her p965 chipsetli ankart gibi sorunlara açıkk... arkada parelel ve com portu yok... dizaynı berbat..
    bi soğutması iyi heralde... bi de ICH8R var...(2'den fazla diskle raid yapacaksan işine yarar)

- - - - - - - - pek bilgim yok ama p965 chipsetli olmadığı için sanırım daha az sorun çıkarır...

paralel ve com portu ne?

• quote:

quote:

ASUS P5B (965) 169 $
    Gigabyte DS3 (965) 175 $
    Abit A9PRO (965) 169$

ASUS P5B (965) 169 $

Gigabyte DS3 (965) 175 $

Abit A9PRO (965) 169$

teşekkürler;

yani kısacası o/c yapılmayacaksa intel iyi bi seçenek lakin ds3 hala aklımı çeliyor; bunun sonrunları hep biostan mı kaynaklı acaba...?? ve o da o/c suz yeteri kadar stabil mi? (yani sorun çıkarır mı??)

• quote:

quote:

quote:

ASUS P5B (965) 169 $
    Gigabyte DS3 (965) 175 $
    Abit A9PRO (965) 169$

ASUS P5B (965) 169 $

Gigabyte DS3 (965) 175 $

Abit A9PRO (965) 169$

teşekkürler;

yani kısacası o/c yapılmayacaksa intel iyi bi seçenek lakin ds3 hala aklımı çeliyor; bunun sonrunları hep biostan mı kaynaklı acaba...?? ve o da o/c suz yeteri kadar stabil mi? (yani sorun çıkarır mı??)

oc'siz stabil... ben kullanıyorum bi sorun görmedim...
    ama oc yapcaksan sorunlarla karşılaşabilirsin...

• benim sana tavsiyem ABIT AW8D, I975X, Socket-775, SATAII, Silent Otes,2xGbLAN,DDR2,ATX,2xPCI-Ex16 bu kart gercekten iyi googlede bir arastir istersen 65 lere gore daha sitabil.. arkadasim yeni topladi makinasini oldukca menmun
  • ASROCK 775DUAL VSTA PT880P
  • quote:

Orjinalden alıntı: trakianboy

imzamdaki sistemi kullanıyorum.RAM problemimi aştıktan sonra şuan stabil ve performans aldığım bir sistem oldu.
    Yalnız gigabyte s3-ds3 ve hatta dq6 serisi olsun abit pro9 olsun hala bir takım sorunlardan bahsediliyor.
    Ben yaşamadım ama bios güncellemeleriyle önümüzdeki haftalarda sorunlar çözülecektir.

hsyırlı olsun yeni sistem bu arada
  • E6300 bi makina toplıycağım ama anakart olayında bende çok kararsız kaldım genel olarak forumda söylenenler ve alınanlara göre şu anakartlar biraz öne çıktı;
    GIGABYTE 8I965PS3 CORE2 DUO 1066FSB SATA G.LAN
    ASUS P5B P965 COR2 DUAL LGA775 PCIE16X FSB1066
    MSI - P965 NEO-F
    msi ucuz olduğundan tercih etmeyi düşünüyorum fakat msi'ın twinmos ramler ile uyumlu olmadığıda söyleniyor o/c yapmıycağım sizce ne alayın tavsiyeniz ne olur ?
  • arkadaşlar ds3 te şu anda hiç bir sorun yok şahsen kullanan arkadaşlara sorun forumda en son f5 biosu ile sorunlar giderildi bizzat ben şahidim odirn arkadaşımızda ram sorunu vardı f5 ile sorun kalmadı,
    şunu diyebilirim bu benim kendi yorumum şayet ds4-dq6-p5bdeluxe almayı düşünmezseniz yani 170-190$ arası alınabilecek en iyi anakart hem o.c. olsun hemde stabilite ds3 derim bu forumda şu anda ds3 kullanıpta sorunu olan yok varsa yardımcı olurum ama bios güncellemeleri ile zaten sorunlar giderildi
  • o/c yapmıycaklar için daha uygun fiyatlı ne anakart önerebilirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtolga

o/c yapmıycaklar için daha uygun fiyatlı ne anakart önerebilirsiniz?

intel den daha uygun fiyatlı anakart olacağını zannetmiyorum.
  • msi al 108+kdv gibi bişeydi şu anda en uygunu tabi bide asrock var ama onu alma bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.