Şimdi Ara

çook acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben telefonuma root atmıştım bizamanlar ve baktım google play açılmıo sildim rootu belki açılır die ancak yinede açılmadı ve mobogenie yardımıyla clash of clansı yükledim , oynamaya başladım şuan 85 levelim ancak yeni telefon almayı düşünüorum dediğim gibi google play açılmıor ve giriş te yapılmıyor başka türlü hesabımı taşıma yolu var mıdır ? Acil yardımcı olurmusunuz?

• beyler yardım edebilecek kimse yok m ?
  • Oyunu goole+ bağladıysanız ve google play sifrenizi biliyorsanız sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Oyunu goole+ bağladıysanız ve google play sifrenizi biliyorsanız sorun olmaz

bağlanmadım işte o sorun dediğim gibi google playin giremedeiğim bağlanamadığım zamanlarda oyunu indirdim ve oynadım çok acil bluestackse de aktarabilirim yardım acill
  • koskoca donanım haberde yokmu yardımcı olabilecek
  • bilgisayarına bluestack kur oradan google play bağlanarak istediğin google hesaba aktarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

bilgisayarına bluestack kur oradan google play bağlanarak istediğin google hesaba aktarabilirsin.

ya okuyan var mı yazdıklarımı google hesabıyla bağlanmadım hocam hesabım var 86 level teli değiştirecem başka bi yöntem varmı hesabımı aktarmanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinebilr.....
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman Hesabınıza bağlanamıyorsanız şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.
  • quote:

O zaman Hesabınıza bağlanamıyorsanız şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.

kardeş diom ki bağlanılan herhangi bir hesap yokkk hesap yokk onu bi unut ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy boy 32

quote:

koskoca donanım haberde yok
  • quote:

quote:

quote:

koskoca donanım haberde yok

O zaman o hesabı unutun :) Birdaha giremezsiniz bağlamadıysanız.
  • hocam olay şu şimdi ben telefona root atmıştım ve baktım google play açılmıyoor ve rootu sildim ancak yine açılmadı çözüm şu imiş etc hosts dosyası silinecekmiş ancak benim şimdi root yook nasıl silecem silinmiyor nasıl açacam bu google playi
  • oyunu ve oyunun önbelleğini sakın silme/kaybetme köyün yok olur bunu zaten biliyorsundur telefondan gmail girişi yapmaktan başka çaren yok gibi olmadı supercell e mesaj at belki bir çözüm bulabilirler pek sanmıyorum uğraşacaklarını... dosya yöneticisi indirip o host dosyasını silebilirsin detaylı bilgim yok videolu veya sözlü anlatım ile konular var netten bak olmadı link veriyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

oyunu ve oyunun önbelleğini sakın silme/kaybetme köyün yok olur bunu zaten biliyorsundur telefondan gmail girişi yapmaktan başka çaren yok gibi olmadı supercell e mesaj at belki bir çözüm bulabilirler pek sanmıyorum uğraşacaklarını... dosya yöneticisi indirip o host dosyasını silebilirsin detaylı bilgim yok videolu veya sözlü anlatım ile konular var netten bak olmadı link veriyim?

hocam çok saolun en ilgili siz çıktınız ancak rootu sildiğim için onu da silemiyorum onu silmek için root gerekior
  • acaba bu sd cardımı başka cihaza takarsam köyümü algılar veya hatırlar mı?
  • oyunu komple telefondan karta kopyala telefondada olsun karttada olsun kartı başka tele tak aç belki olur denemekten zarar gelmez
  • önceden play hesabına birkere bağlandıysan, sonradan bağlanamasanda sıkıntı yok, oyundaki ilerlemeler herhangi bir zamanda, başka bir cihazda play a bağlandığında o bağlanmayan cihazda enson nerede kaldıysan ordan devam eder. çünkü oyunun kendi serveri var, sen oynadıkça ilerleme orda depolanır, play hesabına bağlandığında da aynen yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^navi^^ -- 17 Haziran 2015; 1:21:48 >
  • Ayarlara gel köyü bağla de bu eski köy de yenı koye bağlıcam de kod vercek 3 dakkalık sanırım kod. Bluesatcksa gel bu yenı koy de kodu gır ondan sonra koyun yuklencek bluestacks daki play store çalıştıgı için bağlayabılırsın. Nasıl bağlıcana gelecek okursak zaten bluestacksı ındıeınce sana bı google hedabı kaydetmenı ıstıcek bı hesap gir yada aç sonra oyunda koyu kod ile yuklemiştinya google+ bağla de başta acıtıgın hesaba koyun kaydedilecek
  • yok ben mi anlatamıyom siz mi anlamıonuz kesinlikle google playle bağlanmadım ok?????? yeter artık kaçıncıya yazıorum
  • quote:

yok ben mi anlatamıyom siz mi anlamıonuz kesinlikle google playle bağlanmadım ok?????? yeter artık kaçıncıya yazıorum

Adam ol lan gelip bilgi dileniyosun koca forumda bir kişi yok mu diye gerzek gerzek konuşuyosun gelip bide atar gider yapıyosun adam ol kimse triplerini çekemez bu forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.