Şimdi Ara

çook mağdurum......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kızı sevıyorum oda beni sevıyo ama askerde sevgilisi var... bırakamam onu dıyo.. kızla hergunumuz cok guzel gecıyo hayatımda biriyle bu kadar iyi vakıt gecırdıgımı hatırlamıyorum oda bunu soyluyo... sevglısı zamanında buna cok cektırmıs herseyını anlattı.. ama yınede bırakamam diyo :(( ne yapmalıyım arkadaslar tam 12de vuruldum :(

• Ne insafsız adamlarsınız be. Askerde sevgilisi olan kıza nasıl yaklaşabiliyosun ? O kız nasıl askerde sevgilisi varken seninle nasıl çıkabiliyo ? Sen bütün bunları bilerek nasıl devam edebiliyosun ? Hiç mi onur,şeref yok sizde? O askerdeki çocuğa hiç mi acımıyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsis -- 28 Mart 2011; 9:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

bir kızı sevıyorum oda beni sevıyo ama askerde sevgilisi var... bırakamam onu dıyo.. kızla hergunumuz cok guzel gecıyo hayatımda biriyle bu kadar iyi vakıt gecırdıgımı hatırlamıyorum oda bunu soyluyo... sevglısı zamanında buna cok cektırmıs herseyını anlattı.. ama yınede bırakamam diyo :(( ne yapmalıyım arkadaslar tam 12de vuruldum :(

Boynunu Kır Çöpe At
  • Senin gibilere bizim orda yavşak derler ama sen üstüne alınma.
  • Mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Senin gibilere bizim orda yavşak derler ama sen üstüne alınma.
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yoruldumm çook
    3 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ooo neler yapan var askere gideceğin zaman Türk kızınada güvenmeyecen bizim erkeğede sen askerdeyken anal oral yapar,sen gelince aa zarım halşen var patlak değilim der evlenirsin alırısn hanımın yaparsın,kız gerekli mesafeyi verirse hiç bi erkek bişey yapamaz anlamadığım bizim kızlarda ne kadar öyle coşmayı seviyorlar sevdğin askerde ulan kır dizini otur 1 yılda gezme anana yardım et yemek yap.
  • Muhtemelen askerliğini yapmadın ve bu kızla çıkmaya başladın sen askerliğe gidince gene birinin kucağına atlamasın bu hatun? Bu bence senle gönül eğlendiriyor, oğlan yokken baktı canı sıkılıyor bir tane çocuk bulup onla takılayım diye düşünmüştür gelme bu oyunlara.
  • kendini askerdeki çocuğun yerine koy ve kararını ver.
  • Kendini kızın yerine koy ve intihar et. Kaşarı erimez o kızın kolay kolay.
  • sevgılısı oldugunu bilmıyodm platonıktım... açılınca kıza muabbetımız basladı oda bana boş degılmıs yoksa bilsem yaklasmam beyler o kadarda değil ;)
  • quote:

• ayrıca çıkmıyoruz
  • Konusma lan o asker cocugu yerinde olsam 2 nizide ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.