Şimdi Ara

Çook Öneml Acil! Samsung g600 mü? e 840mı? Blackberry 8100 pearlmü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar bi telefon alma düşüncem var hatta hemen almak istiyorum
    bir çok araştırma yaptım ve bunların sonucunda 3 modelde karar kıldım.
    Öncelikle benim için telefonun ince küçük ve ağır olmaması gerekmekte.
    Düşündüğüm modelleri aşagıda sıralıyorum ve önerilerini bekliyorum

1. Samsung SGH G600
    2. Samsung SGH E840
    3. Blackberry 8100 pearl

fiyat konusunda yogunlaşmazsanız sevinirim çünkü yurtdışında yaşadıgım için telefonu hatla beraber beleş alacağım.

Güzel bir tartışma ve paylaşım ortamı olması ve bir çok kişiye bu başlıgın faydalı olması dileklerimle önerilerinizi ve nedenlerinizi bekliyorum..

• Belirttiğiniz modeller tamamen farklı sınıflarda yer alıyor.

Samsung G600 henüz TR'ye girmedi.

İş özelliklerine önem veriyorsanız Blackberry 8100, kameraya önem veriyorsanız G600 modelini öneririm.
  • e840 gercekten orta ozelliklerde basarılı,bunun yanında cok ama cok sık bir telefon...

kamerası buyuk ekranda cekilen fotoları cok guzel gosteriyor,telefon mukemmel boyutlarda tam ele oturuyor...kızak guven veriyor saglam...

yazılım,ciddi arıza,kasada problem sorununa burada nerdeyse kimsede rastlamadık...

fakat bazı arkadaslar secim tusunda problem yasadıklarını solediler,sonra bazı ayarlardan halletik dediler...

ben aldırmadan biraz kullanmaya calıstım,daha o sorunu mu belli diil gerçi ama özellikle tanısamadan dokunmatik tusların kendisi beni yordu...

goruntusunde ne kadar aklım kalsada vazgecttimm hala aklım ondamıı ewettt!!!

secimm sizinn,diger telefonlar tr'de yaygın olmadıgından ne gordum kullandım,nede duydum yorum yapamıcamm...
  • dediğiniz gibi farklı klasmanlarda bu telefonlar ama yinede insan karar veremiyor hangisi daha mantıklı.
    mesela blackberry diğerlerinden fazlasına sahip mesela wirelessı var. ama kamerası çok kötü. sanırım 2.0 kamerası olsaydı düşünmez onu alırdım.
    bilmiyorum cok kararsız kaldım. önerilere hala açıgım
  • cevabı kendin vermişsin zaten..

Öncelikle benim için telefonun ince küçük ve ağır olmaması gerekmekte.

samgsung e840..

• aslında haklısın ama ne bileyim g600 de fena durmuyor ama bataryalar cok sakat
    aslında işte buuu! dediğim tel yeni geldi samsungdan ama daha yayılmadı avrupada

buyrun burdan bakınız symbianlı ve 1200 mAh pili var

http://www.gsmarena.com/samsung_i550-2115.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackidom -- 1 Ekim 2007; 0:57:42 >
  • alakasız biliyorum ama i600 almaya karar verdim ehehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokilere bak samsungta se de adamı pişman eder aldığına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.