Şimdi Ara

Cool Master GX 750 watt psu 2X Nvidia GTX 760 SLI çalıştırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftasonu vatan dan orta seviyede bir kasa topladım.

İ5 4670K 3.4 ghz işlemci
    Asus z87 plus 3000 mhz usb 3 sata3 anakart
    8 gb ddr3 1866 mhz ram
    120 gb kingston hyperix SSD
    Nvidia GTX 760 asus DCUII (OC) ekran kartı
    Cool Master HAF912 Kasa ve işlemci soğutucusu
    Birkaç sene içerisinde ekran kartım yetersiz kalırsa SLI yapmam gerekecek. Cool Master GX serisi 750 watt psu Nvidia GTX 760 SLI kaldırır mı? PSU nun Şu haliyle 8 pinli bir kablosu boşta. Diğerleri dolu.

Cool Master GX 750 watt psu 2X Nvidia GTX 760 SLI çalıştırır mı?

• kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o psu ile gtx480 slı kullanan vardı. 760 slı ya yeterli olur merak etmeyin
  • battalgazi4423 B kullanıcısına yanıt
    kaldırır hatta canavar olur sistem
  • Kasa içi kablo düzenlemesine biraz özen gösterirsen daha iyi hava akımı sağlarsın, zira çift kartta sistem sıcaklıkları da artış gösterir, kasanın üst kısmında fan yoksa eğer oraya da 20cm egsoz fan takman iyi olur, ısınan hava yükselir bu sayede sıcak havayı daha hızlı tahliye edersin, psu yeterli gelir.
  • Kasanın üst, arka ve ön taraflarında 3 adet fan mevcut. Üst fan sanırsam 200 mm. Aynı şekilde öndeki fan da 200 mm. Sadece arkadaki biraz küçük. Fakat anlamadığım havayı hepsi içeri üflüyor . Arka fanın havayı dışarı atması gerekmiyor mu? Birde işlemci fanı doğru yöne mi bakıyor. Fanının ekran kartına doğru olması doğru olur mu?
  • Arka ve üst fan dışarıya üfleyecek şekilde egzoz olmalıdır, yan ve ön fan içeriye üfleeycek şekilde olmalı, işlemci soğutucusunun fanı doğru yönde, sorun yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    650 watt corsair veya high power
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntısız kaldırır
    Sisteminiz hayırlı olsun.

Mütevazi olmamanız gerekirse; sisteminiz pekte orta seviye değil. İşlemciniz ve diğer bileşenleriniz gayet güzel, ileride ekran kartınızı da çiftlediniz mi, 1080P için gayet üst seviye bir sistem olacaktır.

PSU konusunda da; işlemci ve ekran kartlarına (ileride SLI yapacağınızı düşünürsek), çok çok ekstrem OC yapmayacaksanız bir sorun teşkil etmez.İşlemci ve SLI sisteme, normal seviye OC' lerde bile, PSU' nuz öyle aman aman sıkıntı çıkarmayacaktır.Zaten; bileşenleri STOK konumlarında kullanacaksanız, hiçbir sıkıntı olmaz (SLI için).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 2 Ekim 2013; 14:22:30 >
  • Açıkçası sadece BF3 ve 4 oynamak için topladım. Para sıkıntım yoktu fakat fazla çıkmak istemedim. İleride 8 gb 1866 mhz ram daha ekleyip SLI da yaparsam 5 yıl beni götürür diye düşünüyorum. Tek kartla BF3 ü 3D oynayabilir miyim acaba. Gtx 760 buna yeterli olur mu? Birde vatandaki çocuk GTX760 ın 2 versiyonu olduğunu birinin 500 küsür diğerinin 770 tl olduğunu söylemişti sanırım OC den dolayı. Ben pahalı olanı aldım.
    Öncelikle; 5 yıl çok çok uçuk bir rakam olur, doğru düzgün oyun oynamak için.Yoksa, sistemim oyunu açsın yeter derseniz; 4 - 5 yıl gidebilir.Diğer türlü; tek bir GTX 760' la şu an bile birkaç bilinen oyun; full + full bir şekilde oynanamamaktadır.Ama, tabiki; SLI yapıldığında gayet iyi değerler alınmaktadır.SLI yaptığınız zaman; en azından 1.5 - 2 yıl sorunsuz gidecektir (iki kartıda 4GB düşünürsek).

3D içinde; GTX 780 ve TITAN bile, tek kart olarak, akıcı oyun hissi verememektedir.3D' de adam akıllı oyun oynamak için; en aşağı kurulması gereken konfigürasyon bana göre, şu an için; GTX 770 2GB SLI, ileriyi de düşünürsek; GTX 770 4GB SLI' dır.Yani; SLI veya CF olmadan, 3D oyunlardan tat almak zor, tabi bu dediklerim sağlam grafiklere sahip oyunlar için.Yoksa; tek kart ile de, 3D' de, tatmin edici bir şekilde oynanabilecek oyunlar mevcuttur.

• Sistem harika

Hocam gtx 760 sli i 700 watt 80 plus kaldirir mi peki?

• zaferaa Z kullanıcısına yanıt
    Psu'nun marka modelini yazarsaniz cevap verilebilir aksi halde 12v kanalindan kac amper verdigini bilmeden cevap vermek yanlis olacaktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Sisteminiz hayırlı olsun.

Mütevazi olmamanız gerekirse; sisteminiz pekte orta seviye değil.

aynen katılıyorum bileşenleri 2 defa okudum neresi orta seviye diye

hayırlı olsun bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.