Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cooler Master 700w arızalı psu Satın Al 25 Aralık 2022 10:31 1 1 Cooler Master 700w arızalı psu Yurt dışında almıştım. boşta çalıştırınca voltajlar normal fakat sisteme takınca fanlar dönüyor fakat boot etmiyor, içini açtım baktım her hangi bir koku yanık yok. oldukça kaliteli bir üründür kutusu vs mevcutFiyat 100tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] AMD RYZEN 5 3600X ve GIGABYTE B450M S2H anakart + Cooler master soğutucu [SATILDI] iphone Se 2 128gb xiaomi redmi buds 3 pro Cooler Master 700w arızalı psu
SAtılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] AMD RYZEN 5 3600X ve GIGABYTE B450M S2H anakart + Cooler master soğutucu [SATILDI] iphone Se 2 128gb xiaomi redmi buds 3 pro Cooler Master 700w arızalı psu