Şimdi Ara

Cooler Master AMMO 533 KDV Dahil 83 Ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa oldukça hoş.. Fiyatı da fena değil. CM sonuçta
  • Şiparişi verdim ama ben hala bu fiyata inanamıyorum.

Vatanda 106usd+kdv yaklaşık 156 ytl
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29586

Teknofiyat'ta karşılaştırmalı en ucuz Yeterkiiste 131.5 ytl
    Nova 160 ytl

Cooler Master AMMO 533  KDV Dahil 83 Ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasalhague -- 27 Eylül 2007; 2:56:26 >

• Dayımın kasası Güzel kasadır, bence 2 eksik vardır kısa incelemem sonucunda; biri ön taraftadaki 12lik fanın hava akım yönü, hard disk bölümünün sağ tarafıca engellemiş, diğeri ise, yan tarafında fan yeri yok, aslında sert tel kullanılmış, hava geçebiliyor ama fanın sağladı sirkülasyon malesef yok.Fotolarda belli değil ama öndeki 12lik fanın mavi ledli olması lazımdı.
    Power ile gelse çok iyi olurdu. neyse güle güle kullanın.
  • Harika fiyat!

Böyle bir kasaya ihtiyacı olanlar kaçırmasın...
  • Nerede bu fiyat?
  • Kasayı gördüğümde ki ilk Tepkim:
    Vay Anasını Bunun Düğmeleri Bordo Mavi Hemen Alalım
    Neyseki Yanımda ki Arkadaş Ebatları konusuna dikkat çekib vaz geçirdi
    Ama düğmeleri hala aklımda
    Uygun Fiyatlı Kaliteli bir kasa için tercih edilebilir.
  • Hakikaten bende dusunuyorum bu kasayı. Nerde bu fiyata?
  • kargo ücreti ne kadar tutuyor
  • bu fiyata kaçırılmaması gereken bir ürün
  • Arkadaşlar HizliAl MetroElektronik & GOLD Pc nin Online Alış Veriş Sistemidir...

Metro Elektronik Çalışanı Olarak Belirtmek İstedim..
  • bende bundan almayı düşünüyodum ama yavaş yavaş soğudum.yan tarafta şeffaf kapak olsa biraz da ışık falan çok güzel olurdu.coolermaster dan ammo plus modelini çıkarmasını bekliyorum.şunların yöneticilerine falan mail atılabiliniyo mu ya inmgilizce bilen birisi atabilir mi.ucuz fiyatlı şeffaf yan kapaklı ammo istiyoz dese olmaz mı.yan kapağı full şeffaf yapabilrim ama şu kasanın alt ve üst yanlarındaki gri çubukların altta olanı kapakta kalıyo ve çıkarınca pek iyi olmuyo.
  • kasayı kullandım, genel anlamda idare eder ama yan tarftaki usb girişleri kırılabiliyor, ki benimki kırıldı.onun dışında çok fazla hdd falan takılamıyor ben o sebeple stacker a geçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Dayımın kasası Güzel kasadır, bence 2 eksik vardır kısa incelemem sonucunda; biri ön taraftadaki 12lik fanın hava akım yönü, hard disk bölümünün sağ tarafıca engellemiş, diğeri ise, yan tarafında fan yeri yok, aslında sert tel kullanılmış, hava geçebiliyor ama fanın sağladı sirkülasyon malesef yok.Fotolarda belli değil ama öndeki 12lik fanın mavi ledli olması lazımdı.
    Power ile gelse çok iyi olurdu. neyse güle güle kullanın.

DH de kasalar bölümündeki kullanıcı yorumlarında bu kasayla ilgili yorum yapan Enchanter ben oluyorum

1 seneden fazladır kullanıyorum. çok rahat incelemelerini bulabilirsiniz nette. Ben de bu yüzden bir inceleme yapmayı mantıklı bulmadım ama Artılarını eksilerini tek tek yazayım:

+ Büyük bir kasa ama çok büyük değil. Genişliği çoğu kasadan iyi
    + Görünüm itibariyle beğenerek almıştım hala da beğenirim bana göre görünüşü güzel(bazılarına itici gelmiş)
    + power ve reset düğmeleri baş parmak kadar büyük ve şeffaf bir kayar kapakla kapalı(kazara basma derdi yok)
    + Sol tarafı neredeyse tamamen ızgara.
    + Önde 12 cmlik orjinal cm led fanla geliyor(Oldukça sessiz bir fan ve 12 dolar piyasada)
    + ön iç iskelet aluminyum(dışı plastik o eksilerden)
    + Üst tarafta hava çıkışı için ızgara var, önde toz filtresi mevcut ve çıkarılabiliyor.
    + Kasanın üstündeki tutacak çok işlevsel ve çok sağlam(kasasını devamlı çekip çıkaranlar için bulunmaz nimet ve çanta gibi
    de işe yarıyor)
    + Vidasız tasarım, HDD tak çıkar çocuk oyuncağı.(gerçi şimdi neredeyse tüm kasalar böyle ama bu gene de bir artı)
    + İşçilik çok iyi. Kasayı süsleyen metalik bantlar aluminyum.
    + Kutulu ambalajlı gayet düzgün bir şekilde geliyor, gerekli vidalar(fazlası bile) bir kutu içinde derli toplu halde.

Gelelim kusurlara

- Ön dış panel tamamen plastik ve zamanla oynamaya başlıyor(normalde çıkartılabilir bir parça ama 5,10 çıkarmadan sonra yerine
    tam oturmamaya başlıyor.)
    - Usb, firewire vs girişler kasanın sağ alt tarafında(bu benim için bir handikap başkaları için engel olmayabilir.) ve tak çıkarlardan bir
    süre sonra onlarda oynamaya başlıyor.
    - Sadece iki adet fan için yer var(Izgaranın oraya iyi bir işçilikle 12 cmlik bir kaç fan yerleşebilir ama)
    - Fiyata dahil sadece önde 12 cm lik fan var, egzost yok.
    - Baya ağır

Memnun muyum aldığıma?
    Memnunum
    Çok mu memnunum?
    Abartmayalım

Son söz: Ben 84 dolar+kdv ye almıştım. Şu an itibariyle fiyat ve şıklık konusunda alternatifleri olan bir kasa ama 84 milyona bundan iyisi Şam' da kayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuz ruhu -- 28 Eylül 2007; 6:39:52 >

• Dhul-Fakar

Yeni bir konu başlığında yazını resimlerle süslersen harika bir kullanıcı incelemesi olacağından eminim.
  • Memnuniyetle Ama bir kaç günü alacak. Malum Ramazandayız, git gel akarabalar, davetler. Ancak p.tesi günü Fotoğrafları halleder bu saatler foruma koyarım
  • Yeni konu başlığında açarsan incelemen, kullanıcı incelemelerine kopyalanır. Kolay gelsin.
  • Evde bir badana işimiz var bitsin hemen koyacayğım bir kaç güne
  • Arkadaşlar kasa çok iyi fiyattaymış hakkaten ama ben genede 2 kasa arası karar veremedim.
    Normalde bu kasayı alacaktım;

Thermaltake Mambo VC2000BNS

Ama sonra CM Ammo nun ucuz olduğunu gürünce kararsız kaldım.Fiyat olarak ikisi aynı,genişlik olarakta hemen hemen aynı,Gördüğüm bir fark cooler master ammo aliminyum.Aliminyum olmasının ne gibi yararı var.Mesela gelen sesi azaltırmı?Yada nebiliym,ısı ile alakalı bir farkı olur mu?Ne dersiniz,sizce hangsini alıyım?

• ben aldım, bugün geldi. karşılaştığım sorun anakarta tek ide olduğundan altaki hardisk yuvasını çıkarttım. dvd yi en alta almak zorunda kaldım. gerçi, böylece öndeki fandan daha verimli yararlandım. şuanda kasada ses duyulmuyacak kadar az.iyiki almışım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.