Şimdi Ara

Cooler Master Haf 912 kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2011 yılında bilgisayar toplamaya koyulmuştum fakat bazı aksaklıklar nedeniyle bilgisayar toplama macerama sadece aldığım bir kaç parçayla kalmıştım. Bu parçalardan biride Cooler Master Haf 912 ydi. Kasayı o zamanlar büyük bir hevesle almıştım fakat şuan çevrede toplanan bilgisayarları gördükçe acaba kasayıda daha yeni bir kasayla değiştirmeli miyim diye düşünüyorum. Estetik açıdan bilgisayarımın iyi görünmesinden yanayım. Anakart boyutu olarak ATX düşünüyorum. Renk tercihim siyah ve kırmızı ağırlıklı olarak düşünüyorum ama sizlerinde vericeği önerileri bekliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanılır neden kullanılmasın.
  • Bende de var. 2011de kurduğum sistemde kulanıyorum. Güncelleme yapacağım zaman da kullanmaya devam ederim. Gayet şık ve işlevsel bir kasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    Şıklığı ve malzeme kalitesi olarak bende çok beğeniyorum fakat benim aldığım modelde usb 3 desteği yok fakat onlar için ayrı soketler bulunabiliyor mu?

• Çok popülerdi zamanında. Efsanedir bence devam edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıfırı tabiki alınmaz, bu tarz 5.25 yuvası olan kasalar 2012 öncesinde kaldı fakat sadece fonksiyonel açıdan bakarsak kullanılır yani yeni parçaları kasaya takabilirsin. Estetik açıdan bilgisayarının iyi görünmesinden yanaysan fakat o iş HAF 912 ile olmaz. Define s-c, p400s, s340, 400c gibi yeni nesil kasa almak zorundasın.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Aslında bende yeni kasaları biraz inceledimde gözüme çarpan 2 model oldu. Onlarda biri Corsair Carbide Spec-Alpha Mid diğeri ise nxzt s340 elite bu kasalar hakkında bilginiz varsa haf 912 ile kıyaslayarak bir yorum yapabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

Aslında bende yeni kasaları biraz inceledimde gözüme çarpan 2 model oldu. Onlarda biri Corsair Carbide Spec-Alpha Mid diğeri ise nxzt s340 elite bu kasalar hakkında bilginiz varsa haf 912 ile kıyaslayarak bir yorum yapabilir misiniz?

Dostum HAF 912 ile kıyaslama yapabilirmisin diye birşey yok, haf932 oldschool 5.25 yuvası olan içinde hdd kafesleri olan içi boyasız, dış plastik malzemesi dandik, görüntüsü bilerek fabrikasyon tarzı tasarlanmış bir modeli, 2. eli 50 TL etmeyen bir kasa, buna haf 922 932'de dahil.

Corsair Carbide Spec-Alpha'da çöp kasa.

S340 TG alınabilir, modern yeni nesil bir kasa.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    S340 TG modelini göremedimde elite modelimi oluyor?

• Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

Dostum HAF 912 ile kıyaslama yapabilirmisin diye birşey yok, haf932 oldschool 5.25 yuvası olan içinde hdd kafesleri olan içi boyasız, dış plastik malzemesi dandik, görüntüsü bilerek fabrikasyon tarzı tasarlanmış bir modeli, 2. eli 50 TL etmeyen bir kasa, buna haf 922 932'de dahil.

Corsair Carbide Spec-Alpha'da çöp kasa.

S340 TG alınabilir, modern yeni nesil bir kasa.

içi boyasız derken? Bu kasa uzun bir süre üretildi farklı modeller olabilir direk içi boyasız demek saçma gibi.

Bu arada kasayı değiştirmek saçma gibi zaten alacağınız kasa kalite olarak çokta farklı olmayacaktır. HAF 912 Gayet kaliteli bir kasa.Hala yeterli.
    USB 3.0 içi ise hangi modeline olduğunu bilmiyorum fakat bi modelde 3.5" yuvasinda 2 tane usb 3.0 çıkışı vardı o parça temin edilebir veya alternatif birşey bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KeReMM -- 3 Ekim 2017; 3:10:37 >

• Niye kullanılmasın soğutma performansı gayet yerinde ve içi de boyalı boyası diyen kim. İkinci eli de gayet 50tlden fazla yapar

• 2011 yılında sistem toplamıştım. Şu an yeni parçalar var ve HAF 912 kullanıyorum halen.

• Kasanızın resmini atabilir misiniz? Kablo saklaması felan rahatlıkla yapılabiliyor değil mi?

• Zamanının efsanesi :) şimdilerde daha estetik kasalar var ama gözünüze halen güzel gözüküyorsa kullanılır..

• Akşama atarım şu an işteyim. Kablo saklamadan pek anlamam ama kendimce bir şekil verdim tabi. Diğer tarafta kablolar birikince yan kapağı biraz kastırıyor ama çok da mühim değil.

• Açıkçası benim asıl amacım bütçemden 400-500 lira ayırıp kasaya değilde ssd,soğutucu gibi parçalara bütçe ayırmak. Heralde yoluma haf 912 ile devam ediceğim gibi görünüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.