Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gayet güzel ürün 14cm fan olması ürünü sessiz kılıyor ve 30a 30a 12v kanalları toplamda 648w güç veriyor 12v kanalından bana yetiyor
  • Hiç bir yerde yok.Silver yada gold versiyonu gelse ondanda haber yok, ithalatçısı da ses vermiyor ilginç!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

rc690 ii de cougar kablo yetiyor arkadan yetiştirmeye haf 912 ye de yeticektir

m-99 örtmenim alma sen

almayım ben ya haklısın bu psu ile bi cacık olmaz kablolar falan yetişmez . koçtaş , praktiker gibi yapı marketlerde kablo toplama kelepçeleri oluyor.. en iyisi her şeyi söküp yeniden bi düzgünce toparlamak . ben kelepçe alayım

kasanın son hali bu ayrıca arapsaçına döndüm çöz beni arapsaçı
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

• m-99
    kankam geyige bir bak soru war
  • arkadaşlar hepsiburada da yine fiyat düşmüş?
    şansımı denesem mi acaba yaw?
    ne dersiniz?
  • kasayı böyle yapıcam

http://www.youtube.com/watch?v=p-vMl0QMlcA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserTR -- 12 Nisan 2011; 1:26:17 >
  • arkadaşlar birsey danısmak istiyorum. phenom 965 be aldım. athlon2 x4 620 130 tl ye satılık.

Cooler Master V8 düşünüyorum ama bazı yerlerde performansı kötü vs.. yorumlar okudum. Kullanan yada inceleme fırsatı olan varmı ve bu konuda tavsilerinize ihtiyacım var. 912 kasada güzel duracagını düşünüyorum v8 in. hem sessiz hem kendi fan kontrolcüsü var. ikinci olarak en uygun fiyata nerede bulabilirim 134 tl bulabildiğim en uygun fiyat. Çok fazla overclock yapmıyorum. 965i 4Ghz stabil 45-48 derece civarında tutsun yeter.

Bunun dışında varsa çok sessiz ve performanslı fan tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphynx -- 12 Nisan 2011; 18:26:03 >
  • Arkadaşlar bende yeni sistem topluyorum.Bu kasa'yı alacagım Cooler Master HAF RC-912 Plus Silverstone 600W 80+ Güç Kaynaklı .Bu ekran kartı
    VTX Radeon HD6950, 1GB, GDDR5, 256 Bit bu kasaya sığar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgenc

Arkadaşlar bende yeni sistem topluyorum.Bu kasa'yı alacagım Cooler Master HAF RC-912 Plus Silverstone 600W 80+ Güç Kaynaklı .Bu ekran kartı
    VTX Radeon HD6950, 1GB, GDDR5, 256 Bit bu kasaya sığar mı ?

sığar bende sormuştum 2. sayfada. Sonra da aldım kasayı şuan gayet memnunum.
  • Hocam cf için yer varmı, kasanın durumu nasıl? Sízin kasanın fotolarını görsek!!
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html burda kasanın içini siyah gösteriyor ama burdaki resimlerde değil hangisi doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html burda kasanın içini siyah gösteriyor ama burdaki resimlerde değil hangisi doğru?

Kasanın içi siyah, bazı arkadaslar temsilen netten resimler koymuslar sanırım o yüzden yanılgı oluşuyor. 912 Plus kasaların içi siyahtır.

benim fan konuma da cevap veren olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Hocam cf için yer varmı, kasanın durumu nasıl? Sízin kasanın fotolarını görsek!!

cf için yer var, fotoğrafı makine olmadığından çekemiyorum, biyerden temin edersem eklerim buraya fotoğraf.
    Şu an tek kartla kullanıyorum 8-9 ay sonra 1 adet daha eklemeyi planlıyorum.
  • kasam bugün geldi>gelmiş ben evde yoktum valide almış açmamış tabi,saat 5 te gelmişler kasayı geri almışlar sebep yanlış gönderim içine başka kasa koymuşlar artık bunu nasıl becerdiler bilemiyorum daha sonra telefonla aradılar özürdilediler yarın gelicekmiş kasa .gerçekten şaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

kasam bugün geldi>gelmiş ben evde yoktum valide almış açmamış tabi,saat 5 te gelmişler kasayı geri almışlar sebep yanlış gönderim içine başka kasa koymuşlar artık bunu nasıl becerdiler bilemiyorum daha sonra telefonla aradılar özürdilediler yarın gelicekmiş kasa .gerçekten şaştım

HAF X falan olmasın yanlışık onların yanlışlığı alır kullanırdın ne güzel

• tüh ulan keşke evde olsaydım belkide haf X olabilridi o zaman sesimi çıkarmazdım zaten
  • Kısmet belki bu sefer haf x gelir

Bu arada V8 siparişini gectim hepsiburada dan indirim de vardı iyi oldu. gelince kasanın yeni fotoları ve fanın yorumlarını koyarım. Lamptron FC5v2 ve 200mm mega flow kırmızı tepe fanı kaldı. Onlarıda alabilirsem takım tamam olacak sanırım.

CF soran arkadaş vardı sanırım vdtkc, resimleri koymustum önceki sayfalarda bana yeterince yer var gibi geldi CF için,ekran kartı da Gigabyte 6850 O.C kıyaslama yaparsın belki . İri bir anakartım var özellikleri kasanın içinin görüntüsü fotolarla beraber bi kac sayfa önce var oradan bakıp karar verebilirsin.
  • beyler kasa eksen bilgisayar stoklarına girmiş :http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37689_COOLER_MASTER_HAF_912_Plus___Power_Yok__eSata__Siyah_Kasa__CM-RC-912P-KKN1_.html

170 tl kapıda ödeme. Ben vazgeçtim almıyorum , alacakların bilgisi olsun kazıklanmayan şu an en ucuz burda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

kasam bugün geldi>gelmiş ben evde yoktum valide almış açmamış tabi,saat 5 te gelmişler kasayı geri almışlar sebep yanlış gönderim içine başka kasa koymuşlar artık bunu nasıl becerdiler bilemiyorum daha sonra telefonla aradılar özürdilediler yarın gelicekmiş kasa .gerçekten şaştım

• kargo kağıdına paketi hemen geri alın yazmışlar kesin içinde HAF X vardı ya kafam fena takıldı buna
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.