Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün elime geçti. Açıkçası bu fiyata böyle bir kalite görünce baya bir şaşırdım.

150 TL' ye aldım. Gelir gelmez kafamdaki planları uygıladım. Üstteki HDD kafesini çıkartıp alttakini kullandım. SSD kullanmadığım içinde onuda çıkardım. Bu sayede öndeki 20 cm fan daha iyi hava üfleyebilecek.

Üst tarafa 20 CM Xigmatek fan aldım. Yan kapağada yine Xigmatek 14 CM fan aldım. Ancak şuan parçalar tam hazır olmadığı için daha montaj yapmadım. İşlemciyi OC yapmayacağım için stok fan ile kullanıcam.

Montaj yaptığım zaman ısı değerleri hakkındada bilgi vereceğim. Coming Soon.

• beyaz fan kötü bence üstede öndekinden aynısını alıcam,yana plaexi yaptırıcam,bide kırmızı uv lamba alıcam süper olucak :)hayalimde canlandırıyorum şuan inşallah uygulamam fırsatım olur :D
  • hocam kasanın fotolarını çekip bi atsan ne güzel olur. bende almayı düşünüyorum. herkezi aydınlatmış olursun.

bide büyük bir işlemci soğutucusu alınca üstteki 200cm fana çarpma ypabiliyormu?
  • Bu haftasonu montaj yapıyorum. Kabloları felanda saklıycam videodaki gibi. Resimleri atarım.
  • peki şu an kasa elinizdemi? yani soğutucuyu takınca tavandaki fan pasif duruma düşer mi? cpu cooler onu kapatıcak. modüler olmayan bir psuda çok kablo olur mu? kablo saklma yuvaları nasıl?
  • @esettt

Evet, kasa elimde. Kutusunda. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor. Şaka bir yana şu videoları izlemenizi tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=L8Z5Wzkc9uE

http://www.youtube.com/watch?v=n40lWikDCvY

Ben cpu soğutucu kullanmayacağım için üst fanın durumunu bilemiyorum.

Benim aldığım PSU' da modüler değil. Fazla kabloları bi şekilde arkaya saklıyacaksın kardeşim. Pek zor bişey değil yarım saatini alır en fazla.

• peki psun kaç watt ben aynı fiyata 2 adet psu buldum:

Seasonic 850W Bronze 80+ : 220 TL Silverstone Strider 750W (Modüler) : 240 TL

silverstone modüler seasonicte 850w şimdi ben hangisini seçecem msi hd6950 twinfrozr 2gb cf yapıcağım için çok olmasını istiyorum güçkaynağının seniin güç kaynağı kaçlık? ekran kartı fln ne yani 750 w yeterli olur mu? yoksa saklıyımmı arkaya seasonic alıp. bide videodaki kasanın önündeki fan kontrolcü galiba çok şık duruyor

bi sorumdaha var ben şimdi ürünleri teknobiyotikten alsam diyelim bozuldu nereye götürcem. o sitenin bi dükkanı varmı? yoksa almıyacağım. garantili olsun istiyorum..

galiba o.c yapmayı düşünmüyosun. bende düşünmüyorum. uzun süre kullanıcam çünkü işlemciyi kasmaya gerek yok adiye düşünüyorum.

iyi geceler.. ayrıca kasan hayırlı olsun

• yalnız şöyle bir hikaye.o sogutmasıyla çok övünülen haf 912 pc laps incelemede default hali ile dökülmüş.vs-9 ile denk sonuçlar almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

beyler kasa eksen bilgisayar stoklarına girmiş :http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37689_COOLER_MASTER_HAF_912_Plus___Power_Yok__eSata__Siyah_Kasa__CM-RC-912P-KKN1_.html

170 tl kapıda ödeme. Ben vazgeçtim almıyorum , alacakların bilgisi olsun kazıklanmayan şu an en ucuz burda .

fiyata tekrar bi bakın 199 tl oluvermiş bi anda

• beyler bu teknobiyotikin elden alabileceğim bi firması yokmu? bi tek internettenmi alınıyo? parçaları bozulursa nasıl garantili olucak lütfen bilen varsa söylesin. istediğim anakart ve ekran kartı sadece orda bulunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

beyler bu teknobiyotikin elden alabileceğim bi firması yokmu? bi tek internettenmi alınıyo? parçaları bozulursa nasıl garantili olucak lütfen bilen varsa söylesin. istediğim anakart ve ekran kartı sadece orda bulunuyo

sanırım bu sayfa senin işini görür...
    http://www.teknobiyotik.com/ariza-garanti

Kasayı almak isteyenlere alternatif link:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-haf-912-plus-20cm-kirmizi-led-fanli-mid-tower-siyah-kasa-cm-rc-912p-kkn1/ProductDetails.aspx?productId=bd17062&categoryId=1013

• hocam yok yani dimi firması mesela kadiköydeki eksen bilg. gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

hocam yok yani dimi firması mesela kadiköydeki eksen bilg. gibi

hepsi yazıyor sitesinde en kötü telefonları vardır olmadı mail atıp sorabilirsin.

Akortekin firmasıymış zaten. Bu adresten satışları yokmuş ama görünen adresleri bu:
    PerpaTicaret Merkezi B-Blok 11.Kat No:1720
    34384 Okmeydanı / İstanbul / TÜRKİYE
  • peki saolun.. bide haf 912 resimlerini yollayabilirmisin kardeş işlemci soğutucusuyla beraber tavandaki fana çarpma ihtimali var mı? yani kapatırsa devre dışı kalır fan..
  • Arkadaşlar bende bu kasadan aldım fakat,ben montaj yapmayı bilmediğimden dolayı arkadaşım yapacak montajını.Arkadaşıma yardımcı olmak amacıyla CM HAF 912 Plus montaj videosu linki yazabilirmisiniz.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgenc

Arkadaşlar bende bu kasadan aldım fakat,ben montaj yapmayı bilmediğimden dolayı arkadaşım yapacak montajını.Arkadaşıma yardımcı olmak amacıyla CM HAF 912 Plus montaj videosu linki yazabilirmisiniz.Teşekkürler.

özel mesajını aldım , şu videolar montaj değil ama bir bakın. konuyu açan arkadaşıma mesaj atıp söyleyeceğim durumu, varsa öyle bi video yazarım buraya ..

http://www.youtube.com/watch?v=L8Z5Wzkc9uE

http://www.youtube.com/watch?v=n40lWikDCvY

• kasam geldi kurulumu yaptım kabloları fena topladım valla ben bile şaştım fotğraf makinem olmadığı için telefonla çektim idare edin

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

öndeki fan çok sesli çalışıyor rahatsız oluyorum önündeki toz filtresini kaldırdım ses biraz azaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

öndeki fan çok sesli çalışıyor rahatsız oluyorum önündeki toz filtresini kaldırdım ses biraz azaldı

fanın vidaları gevşet biraz fan rahatlasın az önce bende muzdaripdim o sesten çözümü böyle buldum
  • Benim ön fan çok sessiz çalışıyor sanki çalışmıyor gibi bir sorun olmasın ...Yoksa bende mi sorun var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

kasam geldi kurulumu yaptım kabloları fena topladım valla ben bile şaştım fotğraf makinem olmadığı için telefonla çektim idare edin

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu arada çok iyi kablo toplamıssınız bu resme bakımca bian duraksadım kablolar takılımı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 14 Nisan 2011; 23:13:13 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.