Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

bende yarın sipariş vericem sanırım,tavana 20 cm mavi fanı alsam nasıl olur?önde kırmızı üstte mavi

Öyle birşey yapmak kötü, adi bir görüntü oluyor. İleride çok pişman olursun.
  • Arkadaşlar kasa içi kablo düzenlemesini biraz mesai harcayarak halledebilirsiniz;

http://www.pclabs.com.tr/2009/03/23/kasa-ici-kablo-duzenleme-rehberi/

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Arkadaşlar kasa içi kablo düzenlemesini biraz mesai harcayarak halledebilirsiniz;

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

kablo gizleme özelliği olmayan kasalarda da uygulayabilir miyiz ? bilgi için teşekkürler hemen inceleyim konuyu .

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Arkadaşlar kasa içi kablo düzenlemesini biraz mesai harcayarak halledebilirsiniz;

kablo gizleme özelliği olmayan kasalarda da uygulayabilir miyiz ? bilgi için teşekkürler hemen inceleyim konuyu .

Zaten resimdeki kasada yok, fakat resimdeki kasa fultower, midtower kasanız ile o kadar başarılı olmayabilir.

• evet haklısın , şimdi inceledim o konuyu. kasa müsait orda , benim kasanın içinde kablo gizlemeyi bırak kıpırdayacak yer yok. yapışkanlı kroşeyi kullanacak alan yok , güzel uygulama aslında masraf yapmaktansa fakat orda kullanılan kasanın yapısı o işe müsait . standart bi midtower kasada imkansız .

haf 912 plus almak kaçınılmaz bir noktaya geldi ..
  • quote:

evet haklısın , şimdi inceledim o konuyu. kasa müsait orda , benim kasanın içinde kablo gizlemeyi bırak kıpırdayacak yer yok. yapışkanlı kroşeyi kullanacak alan yok , güzel uygulama aslında masraf yapmaktansa fakat orda kullanılan kasanın yapısı o işe müsait . standart bi midtower kasada imkansız .

haf 912 plus almak kaçınılmaz bir noktaya geldi ..

öyle demeyin hocam
    resimleri koymayı becerebilirim umarım;
    ben cm ammo 533 kasamda çok güzel saklamıştım kabloları bence zamanında
    o yüzden hdd dik takılan kasalara sempatim var
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

PC Labs incelemesi yayınlanmış.

http://www.pclabs.com.tr/2011/04/11/cooler-master-haf-rc-912-plus-kasa-incelemesi

harika bi inceleme olmuş gerçekten , yalnız hd 5850 gibi bir kartta sıkıntı olabilir sanırım çünkü güç girişleri kartın arkasında oldugu için , orası da hard disk yuvasına denk gelmiş onu sökmek zorunda kalabiliriz ee bu durumda hard disk nereye konuluyor onu anlayamadım .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

PC Labs incelemesi yayınlanmış.

http://www.pclabs.com.tr/2011/04/11/cooler-master-haf-rc-912-plus-kasa-incelemesi

harika bi inceleme olmuş gerçekten , yalnız hd 5850 gibi bir kartta sıkıntı olabilir sanırım çünkü güç girişleri kartın arkasında oldugu için , orası da hard disk yuvasına denk gelmiş onu sökmek zorunda kalabiliriz ee bu durumda hard disk nereye konuluyor onu anlayamadım .

Çıkarttığımız parçanın altında harddisk yuvaları var dostum, çıkarmak hem vga için, hemde fanın önünü açmak adına faydalı....

• dayanamadım gidip aldım giren yine bize giriyo sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

dayanamadım gidip aldım giren yine bize giriyo sorun yok

hayırlı olsun valla , ben de alma noktasındayım direniyorum bakalım , bu gece sürpriz bi sipariş benden de gelebilir

• saol hocam, senide beklerim
  • Güç kablosu yetişmiyor mu?
  •  Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

beyler şu fotografta işaretlediğim yere takılan kablo , haf 912deki arka kısımdan dolanıp takılabilecek kadar uzun durmuyor .. diğer kablolar da kısa gibi
  • psu kablom 40 cm kasa 48 cm arkadan dolarsam yetişmez diye uzatmada aldım
  • quote:

beyler şu fotografta işaretlediğim yere takılan kablo , haf 912deki arka kısımdan dolanıp takılabilecek kadar uzun durmuyor .. diğer kablolar da kısa gibi

ne olur ne olmaz diye uzatma almak en iyisi..

• rc690 ii de cougar kablo yetiyor arkadan yetiştirmeye haf 912 ye de yeticektir

m-99 örtmenim alma sen
  • Couger cm700'den memnun musunuz, Bulabileceğimiz güvenilir bir yer var mı? selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.