kablo gizleme özelliği olmayan kasalarda da uygulayabilir miyiz ? bilgi için teşekkürler hemen inceleyim konuyu .
Zaten resimdeki kasada yok, fakat resimdeki kasa fultower, midtower kasanız ile o kadar başarılı olmayabilir.
evet haklısın , şimdi inceledim o konuyu. kasa müsait orda , benim kasanın içinde kablo gizlemeyi bırak kıpırdayacak yer yok. yapışkanlı kroşeyi kullanacak alan yok , güzel uygulama aslında masraf yapmaktansa fakat orda kullanılan kasanın yapısı o işe müsait . standart bi midtower kasada imkansız .
haf 912 plus almak kaçınılmaz bir noktaya geldi ..
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
evet haklısın , şimdi inceledim o konuyu. kasa müsait orda , benim kasanın içinde kablo gizlemeyi bırak kıpırdayacak yer yok. yapışkanlı kroşeyi kullanacak alan yok , güzel uygulama aslında masraf yapmaktansa fakat orda kullanılan kasanın yapısı o işe müsait . standart bi midtower kasada imkansız .
haf 912 plus almak kaçınılmaz bir noktaya geldi ..
öyle demeyin hocam resimleri koymayı becerebilirim umarım; ben cm ammo 533 kasamda çok güzel saklamıştım kabloları bence zamanında o yüzden hdd dik takılan kasalara sempatim var saygılar
harika bi inceleme olmuş gerçekten , yalnız hd 5850 gibi bir kartta sıkıntı olabilir sanırım çünkü güç girişleri kartın arkasında oldugu için , orası da hard disk yuvasına denk gelmiş onu sökmek zorunda kalabiliriz ee bu durumda hard disk nereye konuluyor onu anlayamadım .
harika bi inceleme olmuş gerçekten , yalnız hd 5850 gibi bir kartta sıkıntı olabilir sanırım çünkü güç girişleri kartın arkasında oldugu için , orası da hard disk yuvasına denk gelmiş onu sökmek zorunda kalabiliriz ee bu durumda hard disk nereye konuluyor onu anlayamadım .
Çıkarttığımız parçanın altında harddisk yuvaları var dostum, çıkarmak hem vga için, hemde fanın önünü açmak adına faydalı....
dayanamadım gidip aldım giren yine bize giriyo sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: OBLIVION007
dayanamadım gidip aldım giren yine bize giriyo sorun yok
hayırlı olsun valla , ben de alma noktasındayım direniyorum bakalım , bu gece sürpriz bi sipariş benden de gelebilir
saol hocam, senide beklerim
Güç kablosu yetişmiyor mu?
beyler şu fotografta işaretlediğim yere takılan kablo , haf 912deki arka kısımdan dolanıp takılabilecek kadar uzun durmuyor .. diğer kablolar da kısa gibi
psu kablom 40 cm kasa 48 cm arkadan dolarsam yetişmez diye uzatmada aldım
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
beyler şu fotografta işaretlediğim yere takılan kablo , haf 912deki arka kısımdan dolanıp takılabilecek kadar uzun durmuyor .. diğer kablolar da kısa gibi
ne olur ne olmaz diye uzatma almak en iyisi..
rc690 ii de cougar kablo yetiyor arkadan yetiştirmeye haf 912 ye de yeticektir
m-99 örtmenim alma sen
Couger cm700'den memnun musunuz, Bulabileceğimiz güvenilir bir yer var mı? selamlar