Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım sadece 1 adet var sepete 1 adetten daha fazla eklenmiyo
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa.html
    yaw bi sayfada 89$= 160 tl
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html
    kasanın kendi sayfasında 106$ =190tl

160tl olsa şu anda alacam ama bunun sebebini öğrenmeden almam

bilgi ya da fikri olan var mı acaba?
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: Bassplayerr

beyler kötü haber Haf 912 4 gün gecikmeli gelicek :S kasa açıkda bekliyo
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Kasaya montajlarken sistemi, soğutucuyu ters çevirerek takın, üflemeyi kasanın arkasına egzost fana doğru yapsın, bu şekilde yaparsan eğer soğutucu kasa içine üfler tüm havayı.

sağolun hocam kasa geldiğinde sizin dediğinz şekilde yaparım

• teknobiyotikte fiyat uçmuş , bikaç gün önce 150 tl civarı idi , şimdi tek çekim 181 tl gözüküyor 6 taksit 189 demişler talep olunca böyle işte .

acele etmemek gerek .. inventus ve eksen bilgisayar stoklarına girmesini bekleyeceğim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

teknobiyotikte fiyat uçmuş , bikaç gün önce 150 tl civarı idi , şimdi tek çekim 181 tl gözüküyor 6 taksit 189 demişler talep olunca böyle işte .

acele etmemek gerek .. inventus ve eksen bilgisayar stoklarına girmesini bekleyeceğim ..

geri kalan fanları da çıkarıp satsınlar olmazsa daha önce yaptıkları gibi.

edit : düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 9 Nisan 2011; 0:43:32 >

• yani böle .... olmazki abi talep var diye fiyatı yükseltmişler resmen hiç yakıştıramadım o siteye !
  • Teknobiyotiğin yaptığı etik değil.

Dolar düşüyor ama bunlar aksine fiyatı yükseltiyorlar.
  • bu nedir ya adam fiytatı 180 tl ye çıkarmışlar dalgamı geçiolar anlamadım gitti fiyatı 150 liraya çekinceye kadar almıcam kerizbiyotik
  • quote:

Merhaba
    Çin'de artan işçi maliyetleri ve yine artan materyal fiyatları nedeniyle ürünlerin yurtdışı fiyatları %15'e varan oranlarda artmıştır. Sadece bu üründe değil önümüzdeki bir kaç günde birçok üründe buna benzer fiyat artışları olacaktır.

teknobiyotikden gelen cevap
  • bakın dış ticaret bölümünde okuyorum verdiğiniz cevab çok saçma buluyorum siz bu ürünleri getirken belli bir anlaşlma yapılır fiyatta anlaşma yapılır vce onun üzerinden gelir 2 gün de işçi maliyetleri ve hammadde fiyatı %15 e artmaz malesef insanları kandırmayın
    quote:

Merhaba
    Ticaret ile kitaplardakiler farklıdır. Size bu açıklamayı yapmak zorunda olmamamıza rağmen yaptık. Bunu isterseniz kabul edebilirsiniz istemezseniz etmezsiniz. Teoride dış ticaret okuyarak çok şey öğrenmiş olabilirsiniz ancak bilmediğiniz konularda bu şekilde yorum yapmamanızı rica ediyoruz.
    Bu konunun artık destek talebi niteliği olmadığından kapatılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bassplayerr

quote:

Merhaba
    Çin'de artan işçi maliyetleri ve yine artan materyal fiyatları nedeniyle ürünlerin yurtdışı fiyatları %15'e varan oranlarda artmıştır. Sadece bu üründe değil önümüzdeki bir kaç günde birçok üründe buna benzer fiyat artışları olacaktır.

teknobiyotikden gelen cevap

ohh maşallah suyundan da koysunlar. ekseni beklemek gerek , eksen inventus gibi firmalar da 180 190dan satarsa mecbur alacaz .. ağır konuşmuşlar bassplayer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 9 Nisan 2011; 12:47:12 >
  • Yapılan bir anlaşma vardır, alımda fiyat zırt pırt değişmez.Hatırlarsanız kasa popüler olduğunda Ínventus da 2 fiyat vardı, fanlı ve fansız.O tarihte Teknobiyotik fansız olanı fanlı fiyattan sattı.Alan arkadaşlar, fan nerede díyerek serzenişte bulununca fiyatı geri çekmişlerdi.Maalesef Ülkemizde bir ürüne talep olunca ilk yapılan şey fiyatını yükseltmek, bakalım Ínventus nasıl tavır belirleyecek.
  • inventusa ne zaman gelir acaba,teknobiyok adlı aptal siteyi defterden sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

inventusa ne zaman gelir acaba,teknobiyok adlı aptal siteyi defterden sildim

inventusa mail atmıştım , önümüzdeki ay gelecek demişlerdi .
  • bana verdikleri cevapta böyle;

Buğra bey
    Bu ürünün stoklarımıza geleceği uzun zamandır belliydi ve ürün ön siparişte eski fiyatından satılmaya devam etmişti. Ön sipariş alan müşterilerimize ürünleri eski fiyattan gönderilecektir. Üründeki fiyat artışı artan talepten değil Cooler Master'ın açıkladığı yeni fiyatlardan dolayı oluşmuştur.

bu doğruysa inventus ve eksendede fiyatlar aynı olur
  • merhaba arkadaşlar bende dün siparişi verdim 2 saat sonra baktığımda fiyat artmıştı kıl payı yırtmışım
  • HAF 912 yerine bunu alsam nasıl olur ?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2973
  • hepsiburada sitesinde de fiyat artmış,
    heralde artık pahalı tarifeden satacaklar
    bu arada
    @linkteki kasa da çok güzel ve iri yarı bir kasa, ama diğeri daha işlevsel gibi geliyor bana, bu link verdiğiniz kasa eskidi artık; ama kasa içinde çok yere ihtiyacınız varsa uygundur
    saygılar
  • quote:

HAF 912 yerine bunu alsam nasıl olur ?

HAF 912 nin yanına bile koymam o kasayı. (En azından görünüm itibarı ile..
  • quote:

HAF 912 yerine bunu alsam nasıl olur ?

fanları bir süre sonrası çok rahatsız edici oluyormuş. artı sanırım bunda kablo toplma kanlaları yok. ve bu saatten sonra da artık kablo toplama kanalı olmayan kasaya para verilmez. bunu alacağınıza gidin sharkoon rebel alın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.