Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amanchanamun

şey mi yapsam cm 200mm yukarıya, yan tarafa da air penetrator kırmızı 120mm

mm leziz

Tepe 20 liği kasanın üzeri acıksa ve içerde kablo yoksa ekzos gibi kullanabilirsin,önden alır üstten atar, cok fan cok ses. ses alerjin yoksa benim gibi bulduğun yere tak :) Fan kontolcü bulursam güzelinden bu kasaya olacak bende ekleme yapacam fanlara ama kapatma özelliği olan kontrolcü lazım bana. hayırlısı olsun :)
  • @ocean mist , merhaba başkan , 3 sayfayı da okudum gerçekten güzel bir fiyat-performans kasası . üzerinde değişiklik yapılmasa bile beni uzun süre idare edecektir diye düşünüyorum . şu an teknobiyotik diye bir internet satış sitesi 14nisan stoklarda olacağını belirtmiş. Bir tek ordan satın alabilirim sanırım
    (http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html )

Almayı düşünüyorum ama bikaç çekincem var soru işaretlerini giderebilirsen sevinirim. Sistemimden memnunum ancak asus marka mid-tower kasam çok kötü. eski tip , kablolar arkaya saklanamıyor öylece her şey açıkta duruyor karmakarışık . Bu sıcaklıklar açısından çok sıkıntıya soktu beni . Sırf bu yüzden bu kasayı almak istedim .

sistemde 5850 crossfire var bildiğin gibi , bunları sığdırmakta sorun yaşar mıyım acaba ? ikincisi psu modüler değil malesef .. kabloları saklamakta sıkıntı çekersem , mevcut kasamdan farkı olmaz diye düşünüyorum . Ekran kartlarından biri zaten molexten güç gönüştürücüleri ile bağlı .

elimdeki psu şu :http://www.hardwaresecrets.com/article/OCZ-StealthXStream-2-600-W-Power-Supply-Review/1058/1 ebatları : 150x140x86mm . 912 plusta kasanın altına yerleştiriyoruz psuyu , ebat olarak sığdırmada sorun yaşar mıyım ? (en alttaki ekran kartımın altında pci yuvasında bir ses kartı takılı ayrıca o sorun yaratır mı bilmiyorum , fotoğrafta gözükmüyor ... )

çok soru sordum ama durum böyle

şu an kasamın halinden bir fotograf ekleyim , ne kadar sıkıntıda oldugumu anlarsın . hem sorularım açısından bir fikir verir .. çok kötü ya kablo çöplüğü gibi
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

@ocean mist , merhaba başkan , 3 sayfayı da okudum gerçekten güzel bir fiyat-performans kasası . üzerinde değişiklik yapılmasa bile beni uzun süre idare edecektir diye düşünüyorum . şu an teknobiyotik diye bir internet satış sitesi 14nisan stoklarda olacağını belirtmiş. Bir tek ordan satın alabilirim sanırım
    (http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html )

Almayı düşünüyorum ama bikaç çekincem var soru işaretlerini giderebilirsen sevinirim. Sistemimden memnunum ancak asus marka mid-tower kasam çok kötü. eski tip , kablolar arkaya saklanamıyor öylece her şey açıkta duruyor karmakarışık . Bu sıcaklıklar açısından çok sıkıntıya soktu beni . Sırf bu yüzden bu kasayı almak istedim .

sistemde 5850 crossfire var bildiğin gibi , bunları sığdırmakta sorun yaşar mıyım acaba ? ikincisi psu modüler değil malesef .. kabloları saklamakta sıkıntı çekersem , mevcut kasamdan farkı olmaz diye düşünüyorum . Ekran kartlarından biri zaten molexten güç gönüştürücüleri ile bağlı .

elimdeki psu şu :http://www.hardwaresecrets.com/article/OCZ-StealthXStream-2-600-W-Power-Supply-Review/1058/1 ebatları : 150x140x86mm . 912 plusta kasanın altına yerleştiriyoruz psuyu , ebat olarak sığdırmada sorun yaşar mıyım ? (en alttaki ekran kartımın altında pci yuvasında bir ses kartı takılı ayrıca o sorun yaratır mı bilmiyorum , fotoğrafta gözükmüyor ... )

çok soru sordum ama durum böyle

şu an kasamın halinden bir fotograf ekleyim , ne kadar sıkıntıda oldugumu anlarsın . hem sorularım açısından bir fikir verir .. çok kötü ya kablo çöplüğü gibi
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

m-99, kardeşim kasa şuan TR' de yok ama dediğin tarihte birçok firmada bulunabilir olacaktır, inventus tavsiye ederim, kasada çok güzel kesinlikle tavsiye ederim...

1- Çift kart sığar ama psu' ya yakın olabilir alttaki kartın, sistemini üstten fotoğrafladığın için mesafeleri net olarak göremiyorum, benim kasanın resmi var önceki sayfada alta bir psu daha eklediğinde kalan mesafeyi tahminen görebilirsin, ses kartı ile birlikte sığması zor ihtimal..

2- Aynı şekilde benim psu da modüler değildi, yine benim resime bakarsan, ben çok güzel temiz bir şekilde topladım kabloları, acele etmeden güzelce toplarsan tertemiz olur. Led'i çıkardım tabi artık...
    Kablo saklama kanalları var, psu' nun hemen yanında büyük bir delik var, ordan bütün psu kablolarını arkaya dolandır, kabloları tek tek hedefe ulaştır, tabi ulaştırırken kelepçelerle sıkıca bağla..
    Kabloların temizlenmesi sıcaklıklarda 10 dereceye yakın farkettiriyor..

Benden istediğin fotoğraf ve açı varsa ekleyebilirim pazartesi akşamı...

Kasanın yabancı incelemelerine bakarsan çok iyi fotoğraflar var...

Benim tavsiyem HAF X' e yönelmen olur, çok ferah iç hacmi var, ömür boyu kullanabilirsin...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 3 Nisan 2011; 18:02:15 >

• Arkadaşlar bende ku kasadan almak istiyorum.

Lütfen buna ve sistemime uygun, uygun da fiyatlı bi PSU önerir misiniz ?

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm
    ASUS M4A79XTD EVO, Amd 790X, Soket AM3, DDR3-1800
    A-Data 4 GB Dual Kit (2x2) DDR3 1600 Mhz, CL9
    SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB, GDDR5, 256Bit
    SEAGATE Barracuda (ST3500413AS), 3.5inç, 500GB, SATA, 6GB/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Arkadaşlar bende ku kasadan almak istiyorum.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-520w-guc-kaynagi.html bu modüler değil ama

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/sapphire-pure-625w-guc-kaynagi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html bunlar modüler.

bütçenize göre seçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Arkadaşlar bende ku kasadan almak istiyorum.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-520w-guc-kaynagi.html bu modüler değil ama

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/sapphire-pure-625w-guc-kaynagi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html bunlar modüler.

bütçenize göre seçebilirsiniz.

Teşekkürler. Başka model alıcam. Bütçem yeterli değil. Onun yerine daha iyi bi ekran kartı alıcam.

• @ocean mist , hocam vala haf-x alamam . o kadar param yok ayrıca bir kasaya o kadar para ödemenin lüzumsuz oldugunu düşünüyorum her ne kadar iyi olsa da. maksimum 150-160 tl verebilirim kasa için . şimdi crossfire ve ses kartı için sıkıntı olur diyorsunuz anladıgım kadarıyla . deneme yanılmadan başka şansım yok sanırım .

bu kasada anakartı yerleştirdiğimiz taraftaki kapak açılabiliyor mu ? ( kabloların gizlendiği kısma ulaşabiliyor muyuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 3 Nisan 2011; 20:54:08 >
  • arkadaslar bakıorum bazı 912 lerın ıc kısmı tamamn sıyah bazılar grı sıyah cok daha asıl duruyo bnce bu durum bır secenekmı yoksa ıkı farklı modelımı var
  • quote:

@ocean mist , hocam vala haf-x alamam . o kadar param yok ayrıca bir kasaya o kadar para ödemenin lüzumsuz oldugunu düşünüyorum her ne kadar iyi olsa da. maksimum 150-160 tl verebilirim kasa için . şimdi crossfire ve ses kartı için sıkıntı olur diyorsunuz anladıgım kadarıyla . deneme yanılmadan başka şansım yok sanırım .

bu kasada anakartı yerleştirdiğimiz taraftaki kapak açılabiliyor mu ? ( kabloların gizlendiği kısma ulaşabiliyor muyuz)

Benim anakartım da gigabyte MA790x-Ud3P. En alt PCI da yeterli yer olacaktır sanırım ses kartı için, High Power 650 var psu olarak. Boyutlarına netten bakıp kıyaslama yapabilirsin. Ekran kartı da Gigabyte 6850 çift slot kaplıyor. Kablo karmaşasını ortadan kaldırdım, daha önce high powerın kabloları kısa diye yazmıştım ancak yeterliymiş biraz değişiklik ile güzelce yetişti yerine. Yeni ve düzenli halinin resimlerini de ekliyorum. Kabloların gizlendiği yeri de çekecektim ama vidalamışım gece gece açamadım kusura bakma, sorunun cevabı olarak tabiki açılabiliyor. Bende eski asus kasa vardı sattım bunu aldım iyi ki de almışım.

quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

arkadaslar bakıorum bazı 912 lerın ıc kısmı tamamn sıyah bazılar grı sıyah cok daha asıl duruyo bnce bu durum bır secenekmı yoksa ıkı farklı modelımı var

İç kısmı gri boyalı olanı görmedim ben öyle bir model olduğunu da bilmiyorum belki modlanmıştır. Boyasız düz gri olanları diyorsan türkiyede satılmayan modeller.

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

@ocean mist , hocam vala haf-x alamam . o kadar param yok ayrıca bir kasaya o kadar para ödemenin lüzumsuz oldugunu düşünüyorum her ne kadar iyi olsa da. maksimum 150-160 tl verebilirim kasa için . şimdi crossfire ve ses kartı için sıkıntı olur diyorsunuz anladıgım kadarıyla . deneme yanılmadan başka şansım yok sanırım .

Benim anakartım da gigabyte MA790x-Ud3P. En alt PCI da yeterli yer olacaktır sanırım ses kartı için, High Power 650 var psu olarak. Boyutlarına netten bakıp kıyaslama yapabilirsin. Ekran kartı da Gigabyte 6850 çift slot kaplıyor. Kablo karmaşasını ortadan kaldırdım, daha önce high powerın kabloları kısa diye yazmıştım ancak yeterliymiş biraz değişiklik ile güzelce yetişti yerine. Yeni ve düzenli halinin resimlerini de ekliyorum. Kabloların gizlendiği yeri de çekecektim ama vidalamışım gece gece açamadım kusura bakma, sorunun cevabı olarak tabiki açılabiliyor. Bende eski asus kasa vardı sattım bunu aldım iyi ki de almışım.

quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

arkadaslar bakıorum bazı 912 lerın ıc kısmı tamamn sıyah bazılar grı sıyah cok daha asıl duruyo bnce bu durum bır secenekmı yoksa ıkı farklı modelımı var

İç kısmı gri boyalı olanı görmedim ben öyle bir model olduğunu da bilmiyorum belki modlanmıştır. Boyasız düz gri olanları diyorsan türkiyede satılmayan modeller.

teşekkürler fotograflar bilgilendirici oldu gerçekten . crossfire düzen de ses kartı da rahatlıkla sığar bence , anakartlarımız birbirine çok benziyor gigabyte benimki de. o dev gibi psu oraya sığdıysa benimki de sığar ama yine karşılaştırma yaparım ebatlarını . kablolarım kısa kalırsa eğer , asıl sorunum o olur ..

teşekkürler tekrar

• @m-99 Bu powerdan önce xilence 750 aldım denedim kabloları buna göre daha uzun, bunun kabloları biraz daha kısa ama yetişti. Xilence ın fanı biraz daha sesli çalışıyordu ve high power daha fazla güven verdi bunu aldım. sanırım seninkilerde yetişir fazla kaloları da alttaki 2.5 yuvaya yada hdd bölmesinin altına gizlersin. hic olmadı biraz ugrastırır ama anakartın arkasında kapagın arasına düzgünce sabitlersen fazla kablolar sorun olmaz rahatlıkla düzenleyebileceğini tahmin ediyorum.
  • m-99 her iki kapakta açılabiliyor...
  • Bende HighPower A12S 500W modeli var, full tower kullanmama rağmen kabloları arkada toplayarak her yere sorunsuz yetişmişti. Acaba modüler kablolar daha mı kısa oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

. Acaba modüler kablolar daha mı kısa oluyor?

ben de senin gibi düşünerek seasonic i alırken hem 24 pnlik hem de 8 pinlik uzatma almıştım. şu anki xilence ın 4 pinlik güç kablosu önden olmasına rağmen ucu ucuna yetiyor. yarın öbür gün full tower bir kasaya geçersem de yarı yolda kalmam.
  • Bu nasıl arkadaşlar, yurt dışında 19,95 EURO
    http://www.coolermaster.nl/shop/popup_image.php?pID=742
  • Bu site harika, bizde neden yok, haksız mıyım?
    http://www.coolermaster.nl/shop/index.php?cPath=88&sort=2a&page=3
  • haklısın da şunu unutmayın, tamam harika ürünler var ama bunlar gelse bile yüzde 18 kdv eklenecek üzerine öyle olunca zaten burda yaptırabileceğiniz pencere fiyatına gelecek. artı almaya kalksanız zaten bi kamyon kargo parası vereceksiniz, gümrükte takılıp takılmayacağı da muamma. burdan yapabilen değerli abilerimiz onlar pencere sorununuza çözüm üretiyorlar.
  • quote:

ben de senin gibi düşünerek seasonic i alırken hem 24 pnlik hem de 8 pinlik uzatma almıştım. şu anki xilence ın 4 pinlik güç kablosu önden olmasına rağmen ucu ucuna yetiyor. yarın öbür gün full tower bir kasaya geçersem de yarı yolda kalmam.

Aynen öyle, xpredator sipariş ederken bende uzatma kablosu almıştım ama psu kabloları yetince şimdi kaldırdım belki yine lazım olur diye. Bugün teknobiyotikten telefon için 16gb class 10 hafıza kartı alıyordum dedim şimdi ilerde yine kasayı modlarım fanları ekleyince yine pwm çoğaltıcı lazım olur diye bir tane sepete ekledim, olunca bari iki tane alayım n'olur n'olmaz diye ikinciyide ekledim, tabi şeytan dürtüyor bir tanede CM Megaflow mavi fanıda eklemiştimki dedim bunun sorunu yok bari bu kadarla yetineyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Aynen öyle, xpredator sipariş ederken bende uzatma kablosu almıştım ama psu kabloları yetince şimdi kaldırdım belki yine lazım olur diye. Bugün teknobiyotikten telefon için 16gb class 10 hafıza kartı alıyordum dedim şimdi ilerde yine kasayı modlarım fanları ekleyince yine pwm çoğaltıcı lazım olur diye bir tane sepete ekledim, olunca bari iki tane alayım n'olur n'olmaz diye ikinciyide ekledim, tabi şeytan dürtüyor bir tanede CM Megaflow mavi fanıda eklemiştimki dedim bunun sorunu yok bari bu kadarla yetineyim.

alışveriş alışveriştir... sepet dolmalı... bu da bizim alışveriş keyfimiz sonuçta...

• quote:

alışveriş alışveriştir... sepet dolmalı... bu da bizim alışveriş keyfimiz sonuçta...

Aynen hocam ama işte bayanlar anlamıyor, nişanlım yakında ben uyurken kasayı yüklenip üzerime fırlatacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.