Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyat artışı kötü oldu gerçekten nerdeyse 200tl ye dayandı .. bu fiyata almam çok zor. vazgeçicem sanırım .
  • aynen bende vazgeçmek üzereyim,alternatif arıyorum ama HAF aklımdan çıkmıyor
  • Fiyat artışı gerçekten tatsız olmuş, sanırım 120TL, 160 segmentini yine Sharkoon Rebel 9 ve Dark Knight alacak.

Akasa Freedom Xone 2 modeli var fakat onunda psu olmayan modeli yok. Dark Knight modeli çok güzel fakat onunda toz filtresi yönünden sıkıntısı var diye önermek içime sinmez sanki. Haf 912 yine alt üst ettin piyasayı ama bu sefer kötü yönde.
  • diğerleri kaça satacak bakalım , ekseni merak ediyorum özellikle .. vatana gelmez bu kasa sanırım..(gelse de 190tlden aşağı satmaz bence ) eksen veya inventusa gidip pazarlıkla almaya çalışmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 10 Nisan 2011; 3:36:31 >
  • Seytan diyo yurtdisondan 50 $, getir diyo gorsun kerizbiyotik
  • 150 TL seviyesinde;

THERMALTAKE V6 BlacX 'te güzel seçim olur;http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3188

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Mevcut kasa fanları:

- Yukarıda 1 adet 200mm Mavi ışıklı ve
    - Arkada 1 adet 120mm

İlave edilebilir kasa fanları:

- Öne 1 adet 120mm ve
    - Yukarıya 1 adet 120mm ve
    - Sola 1 adet 120mm ve (Yan taraf için mod'lu pleksi yapılabilir)
    - İç bölüme 1 adet 120mm

• TT. kasa konusunda CM kadar olmasa da iddialı. THERMALTAKE V6 BlacX bu kasayı beğendim, hel dock station özelliği çok hoşuma gitti. Fiyatı ve görünüm itibarı ile alınabilitesi yüksek bir kasa.
  • O kasada kablo saklama yuvaları yok hiçbir işe yaramaz.
  • aynen kablo toplama olmayan kasalar artık hoşuma gitmiyor,galiba haf ı alıcam başka çarem yok
  • Ben aerocool xpredator aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bassplayerr

Ben aerocool xpredator aldim

iyi yapmışın hocam hayırlı olsun
  • Sagol hocam
  • Kabloları saklama özelliği olmayan kasalar direkt çöp bence. Şu an kullandığım asus marka kasa böyle , kablolar adeta arapsaçı durumda .masaüstü 37-38 derece civarı gezinmesi gereken ekran kartım bilgisayarı açıştan 10 dk sonra 42 dereceye çıkıyor . Haf 912 plustan daha bir seçenek de göremiyorum . Fiyat artışına rağmen almak durumundayım sanırım, alış sürem uzayacak sadece
  • Merhaba haf 912 plus benide cezbetti. Benim için önemli olan sessizlik ve iyi soğutmadır. Fakat Cooler Master RC 692 Advance soğutma performansının iyi olduğu söyleniyor. Haf 912 plus kullanıcıları olarak kasanın soğutma performansı sizce nasıl ?
  • bende yarın sipariş vericem sanırım,tavana 20 cm mavi fanı alsam nasıl olur?önde kırmızı üstte mavi
  • Zevkine kalmış
  • Bence kırmızı, muhteşem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

bende yarın sipariş vericem sanırım,tavana 20 cm mavi fanı alsam nasıl olur?önde kırmızı üstte mavi

teknobiyotikten mi alacaksın ? bi tek orda var sanırım
  • evetde herkez kırmızı fanı al diyor oda ayın 20 sinde gelicek,çok kararsız kaldım,ben en iyisi 20 sine kadar bekleyeyim belki şok indirim felanda olur aceleye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

evetde herkez kırmızı fanı al diyor oda ayın 20 sinde gelicek,çok kararsız kaldım,ben en iyisi 20 sine kadar bekleyeyim belki şok indirim felanda olur aceleye gerek yok

Beklemeyi düşünüyorum ay sonuna kadar bi indirim olabilir , teknobiyotik tek seçenek olmamalı.. bu fiyattan alıcısı çok olursa inmez fiyatı zaten hata etmiş oluruz.. almazsak indirme gidebilirler tabi kimin alıp kimin almayacağı oranı meçhul

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.