Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m-99

çok pahalı .. alınası bi fiyatı yok

En iyisi şu an hepsiburada sitesinden almak, zaten bir çok karta peşin fiyatına taksit yapan bir tek orası var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-haf-912-plus-20cm-kirmizi-led-fanli-mid-tower-siyah-kasa-cm-rc-912p-kkn1/ProductDetails.aspx?productId=bd17062&categoryId=1013

• axess karta teknobiyotik kampanya yapmış,
    ben büyük ihtimal oradan rc 692 alacağım (3-5tl ucuza geliyor)

fan konusunda da ben uzun süredir resimdeki gibi 7v kullanıyorum; 5 fanı birden ard arda takıp tek moleks çıkışına bağlıyorum
    ama şu aerocool f6xt kontrolcüde dikkatimi çekiyor, ucuz ve kullanımı basit
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 17 Nisan 2011; 16:00:41 >
  • bence fan kontrolcüye hiç gerek yok,bu yöntem gayet iyi ve masrafsız
  • @OBLIVION007

Benden önce davranmışsın. HAkikaten kablo toplama olayı müthişmiş, güle güle kullan. Nice ferah günlere
  • sağol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

@m-99 kankam sana xıgmatek elysıum yakısır

eyvallah abi , daha iyileri senin olsun sistemle oldugu gibi devam edeceğim bi süre .. bakalım 1-2 yıla güzel bileşenler ortaya çıkar.. kasa konusunda ülkemiz çok eksik bence.. çeşit çok az
  • Bir Tavsiyem var arkadaşlar,

Bugün koçtaştan markası sanırım Easy Protect olan, yumuşak plastik zemin koruma padleri aldım. 8 adeti 1.5 tl, yuvarlak. kasanın sert plastik olan ayakları altına yapıstırdım titresim kaynaklı uğultu büyük oranda azaldı. Daha stabil bir duruma geldi kasa ya da bana öyle geldi . Sert yüzeyde kullanıyorsanız tavsiye ederim ben memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphynx -- 18 Nisan 2011; 0:41:19 >
  • hmm onlardan bitanede ben alayım.
  • dün fan sipariş ettim üste takmak için 20 cm megaflow ,20 nisanda stoklarda yazıyorrdu,bugün 30 nisana çekmişler,iptal ettim siparişi,bunlara güven olmaz kerizbiyotik
  • @OBLIVION007

Bende anlamıyorum bu Teknobiyotiği. Haf 912 150 TL iken sipariş verdik. Siparişin geleceği gün bizi arayıp, kasanızın önü kırılmış. Bu elimizdeki son kasydı. Yeni kasalar 18 nisan' da gelecek dediler.

Bizde 2 hafta beklemek zorunda kaldık. Bu siteden başka yerde yoktu çünkü bu kasa. Sonra bi baktık 18 nisandan 1 hafta önce gelmiş. Fiyatı da 189 TL olmuş. Dedik herhalde firma bizle dalga geçiyor..

Aradık konuştuk meseleyi, bize yine 150 Tl ye gönderdiler kasayı. Neyse olur böyle şeyler. Sonuçta Yurt dışından Türkiyede ki sitelerde olmayan güzel parçalar getiriyorlar.
  • kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen kasanın boyu bulunduğu ZEMİNDEN kaç cm yükseklikte üst fan çıkışının yüksekliği önemli..

kullandığım masanın rafı 49,2cm yüksekliğinde.. ve ben kasayı masa üstünde kullanmak istiyorum.. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen kasanın boyu bulunduğu ZEMİNDEN kaç cm yükseklikte üst fan çıkışının yüksekliği önemli..

kullandığım masanın rafı 49,2cm yüksekliğinde.. ve ben kasayı masa üstünde kullanmak istiyorum.. şimdiden teşekkürler

480 mm yazıyor sitesinde ancak 492mm yukseklikteki raf kasanın üst fanının hava almasını engeller sanırım eğer ki burayu kullanacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen kasanın boyu bulunduğu ZEMİNDEN kaç cm yükseklikte üst fan çıkışının yüksekliği önemli..

480 mm yazıyor sitesinde ancak 492mm yukseklikteki raf kasanın üst fanının hava almasını engeller sanırım eğer ki burayu kullanacaksan.

raf yatay L şeklinde dostum..yukarı doğru 2 - 3 cm daha boşluk var öndeki çıkıntıdan sonra düz raf değil yani.. ayrıca üst fan hava çıkışı olarak kullanılır.. teşekkür ederim ilgin için

• kasanın iç hacmi olabilir 480mm önde yaklaşık 2 cm yüksekliğinde plastik bir parca daha var. onu da hesaba katmak lazım sanırım.
  • bana üst fan çıkışının zeminden yüksekliği lazım ön taraf zaten rafın çok çok dışında kalacak arka kısım rafın altına girecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

önündeki ızgarada ses yaptırıo,havaya çekerken oralara değiyo ses oluşturuyor,lanet olsun kasadan soğudum

Dediğiniz sorun bizim kasalada da var. Geçen ismaille bulduk çözümünü.

Ön panel 12/14cm fan destekli ancak adam akıllı olarak rüzgar akışını kesmeyecek şekilde kullanacağım diyorsanız 12cm biçilmiş kaftan.
    14cm için 12cmnin yuvası kadar bir alandan hava çekmeye çalışıyor gelen hava yapraklardan geçme sırasında kasanın saç kısmına çarpıp horultu şeklinde bir ses yapıyor.

Sizin de öndeki fanın durumu benzer sorundan dolayı ses yapıyor olsa gerek. Zira Leon-X`in HAFX kasasını bizzat inceledim maşallahı var kasanın çıtı yok kasa saçlarının dizaynı havalandırmada olduğu kadar ses için de önemli.

Öndeki fanı çıkarıp 12lik takabilirsiniz. Yan kapağı da önden çıkan 20 cmlik fana uygun olarak pleksi veya fan yuvası kestirip kullanın derim

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

önündeki ızgarada ses yaptırıo,havaya çekerken oralara değiyo ses oluşturuyor,lanet olsun kasadan soğudum

Dediğiniz sorun bizim kasalada da var. Geçen ismaille bulduk çözümünü.

Ön panel 12/14cm fan destekli ancak adam akıllı olarak rüzgar akışını kesmeyecek şekilde kullanacağım diyorsanız 12cm biçilmiş kaftan.
    14cm için 12cmnin yuvası kadar bir alandan hava çekmeye çalışıyor gelen hava yapraklardan geçme sırasında kasanın saç kısmına çarpıp horultu şeklinde bir ses yapıyor.

Sizin de öndeki fanın durumu benzer sorundan dolayı ses yapıyor olsa gerek. Zira Leon-X`in HAFX kasasını bizzat inceledim maşallahı var kasanın çıtı yok kasa saçlarının dizaynı havalandırmada olduğu kadar ses için de önemli.

Öndeki fanı çıkarıp 12lik takabilirsiniz. Yan kapağı da önden çıkan 20 cmlik fana uygun olarak pleksi veya fan yuvası kestirip kullanın derim

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

İyi güzel çözüm de benim 912 neden ses yapmıyor öndeki fanda?? Aynı kasa aynı tasarım aynı fan. Anakarta bağlı benim fan molexden belki devir yüksek oldugu için ses yapıyordur. Çalıştığı bile belli değil fanın (Gıcık vermek gibi olmasın da).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphynx -- 20 Nisan 2011; 14:22:55 >

• kasanın zeminden yüksekliğini ölçen yokmu ?
  • quote:

kasanın zeminden yüksekliğini ölçen yokmu ?

480mm ön plastik parca ile beraber.
  • Haf 912'nin ön fanının hava üflediği bölümde çerçeve var, kesilebilir mi bilmiyorum bakılması lazım, bundan dolayı da ses seviyesinin yükselmesine neden olabilir;

Sonuçta o 20cm'lik fan harici alınan mega flow serisi fanlardan bende extra yan taraf için almıştım direk bağlantı yapıp molexli kullanıyorum gayette sessiz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.