Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haf 912 kasa aldım.Sistemi montaj yaptım, ancak kasanın arka tarafındaki (psu'nun üst tarafındaki) fanı takmayı unutmuşum.Sizce bir sorun olur mu?Yoksa fanı takayımmı ? Teşekkürler.
  • .Beni de kullanıcı kulübüne dahil edebilirsiniz, selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgenc

Arkadaşlar haf 912 kasa aldım.Sistemi montaj yaptım, ancak kasanın arka tarafındaki (psu'nun üst tarafındaki) fanı takmayı unutmuşum.Sizce bir sorun olur mu?Yoksa fanı takayımmı ? Teşekkürler.

Hayırlı olsun öncelikle
    Arka fanı ben kullanmıyorum biraz ses yaptıgı icin bir sorunda yasamadım yasayacagımı sanmıyorum da. CPU sıcaklık degerlerine bak yüksek gelirse takarsın arka fanı. CPU fanın iyiyse overclock yoksa gerek yok arka fana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphynx -- 22 Nisan 2011; 15:58:21 >
  • Egzost fanı takın arkadaşlar gerekirse direnç kullanıp devirini düşürün; alltaki ürünü tüm fanlara takabilirsiniz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900100112
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

Arkadaşlar haf 912 kasa aldım.Sistemi montaj yaptım, ancak kasanın arka tarafındaki (psu'nun üst tarafındaki) fanı takmayı unutmuşum.Sizce bir sorun olur mu?Yoksa fanı takayımmı ? Teşekkürler.

Hayırlı olsun öncelikle
    Arka fanı ben kullanmıyorum biraz ses yaptıgı icin bir sorunda yasamadım yasayacagımı sanmıyorum da. CPU sıcaklık degerlerine bak yüksek gelirse takarsın arka fanı. CPU fanın iyiyse overclock yoksa gerek yok arka fana.

Cpu'm i5 2500K, Soğutucum Sunbeam Core-Contact Freezer , Cpu sıcaklık değelerine hangi program ile bakabilirim.1 sene içinde O.C yapmayı dusunmuyorum.Teşekkürler.

• Fan kontrolcü alınca takacağım eksoz fanı, şu anda ihtiyaç hissetmiyorum. Neden bu kadar önemli Leon bilgilendirirsen sevinirim. Sıcak havayı dısarı atıyor tmm ama zaten kasanı arkasında ve üstünde buyuk bosluklar var.
  • özellikle işlemci tarafındaki havayı dışarı atması için egsoz fanı kullanın aktif olarak.
  • para harcamanıza gerek yok,bu yöntemi kullanın ben böle kullanıyorum gayet başarılı

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • Arkadaşlar daha once yazdıgım gıbı.Ben arka taraftaki fanı takmadım,sımdılık o.c yapmıyacagım.Cpu sogutucusu kullanıyorum.Sorun yaşarmıyım?Yüksüz ve Yük altında olması gereken sıcaklık değeleri nedir?Hangi program ile sıcaklıklara bakabilriiz?
  • quote:

Arkadaşlar daha once yazdıgım gıbı.Ben arka taraftaki fanı takmadım,sımdılık o.c yapmıyacagım.Cpu sogutucusu kullanıyorum.Sorun yaşarmıyım?Yüksüz ve Yük altında olması gereken sıcaklık değeleri nedir?Hangi program ile sıcaklıklara bakabilriiz?

everest kullanabilirsin dostum değerlere bakmak için
  • Bakıcamda ortalama sıcaklık değerleri ne olmalıdır ?Cpu:i5 2500 k Ram:4 gb kıngston tek modul VGA:Vtx hd 6950
  • Listeye eklenmek isteyenler yazabilir arkadaşlar, pek az kişiyiz.
  • benide ekle hocam
  • tepeye 20 cm fan aldım bu fan içeriye doğru üflerse nasıl olur?yoksa dışarıyamı üflesin ?
  • Tepedeki fan eksoz fanıdır, dışarıya üflemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

benide ekle hocam

Ekledim dostum, hayırlı olsun...
  • Emmi benide ekle de,işlemcilerin ortalama sıcaklıklarının yük'lü ve yük'süz ortalama kaç olmalıdır onuda solersen cok hos olur :)
  • beni de ekler misin :)
  • kapağı bu şekil kestirsem nasıl olur haf yazısını feda etsemmi ;

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • Şahane olur oblivion, ama plexinin üzerine aynı haf yazısını tekrar yazdırsan bi yerlerde biraz da saydam olacak şekilde bence o zaman daha şahane olur.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.