Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.

Fanı kaldıysa eğer vatanbilgisayarda bulabilirsin. 20 - 23 cm xigmatek beyaz ledli olarak vardı. Alternatif olarak thermaltake'in var.

CM marka olarak yurtdışından temin etmek gerekecek.
  • millet

teknobiyotik e 5 martta 20cm megaflow geliyor

haf 932 önünde olan kırmızı fandan bende dün gördüm

bilginize 35tl değişmediyse öyle yazıyordu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 28 Şubat 2011; 5:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

@merttunax

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.

Fanı kaldıysa eğer vatanbilgisayarda bulabilirsin. 20 - 23 cm xigmatek beyaz ledli olarak vardı. Alternatif olarak thermaltake'in var.

CM marka olarak yurtdışından temin etmek gerekecek.

Çok teşekkür ederim. Fanı da TR'de bulamazsam şu sıralar yurtdışı siparişlerim olucak sanırım onların arasına sıkıştırırm artık ne yapalım :)
  • hocam bizi kulube hala eklememişsin
  • bu resimi başkan ekle bizi de

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

• Beyler, HAF X mi yoksa Storm SNİPER mı ne dersiniz?

Alper hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Beyler, HAF X mi yoksa Storm SNİPER mı ne dersiniz?

Alper hayırlı olsun...

teşekkürler bence haf-x ... başkan fazla naz yaptın ama gel al sen şu haf x i bu arada ben 350 tl ye aldım sıfır+ 6 taksit bilgi almak istersen msn den yazarsın

• Haf x kasayı Firebaldan aldım. Sağolsunlar çokça ilgilendiler. Fotoları bir ara eklemeye çalışırım.
  • arkadaşlar bu kasanın tavanına 2x12 cm fan takmak mümkünmü???
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

arkadaşlar bu kasanın tavanına 2x12 cm fan takmak mümkünmü???

nası yani zaten toplamda 2 tane 20 lik takabiliyon bir bölmesinemi 2 tane takılıp takılmayacağını soruyosun ?

birde benim sorum olacak kasanın içinde gelen üstteki 20 lik fandan piayasada satılıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikam91 -- 4 Mart 2011; 13:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

quote:

Orijinalden alıntı: komiks

arkadaşlar bu kasanın tavanına 2x12 cm fan takmak mümkünmü???

nası yani zaten toplamda 2 tane 20 lik takabiliyon bir bölmesinemi 2 tane takılıp takılmayacağını soruyosun ?

birde benim sorum olacak kasanın içinde gelen üstteki 20 lik fandan piayasada satılıyormu

o yok ama onun led li si var kırmızı ve mavi 2 ayrı renk olarak
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/cooler-master-megaflow-20cm-kirmizi-ledli-kasa-fani.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 4 Mart 2011; 16:42:57 >

• Ekledim arkadaşlar. Hayırlı olsun tekrardan.
  • Haf x kasayı Firebal'dan aldım. Yakın ilgi ve alakasından dolayı müşteri temsilcisi Çağdaş beye teşekkürler.

• Kasaya birde yakından bakalım. (Fotoğrafları webcam ile çekmiştim. Daha net ve farklı açılardan çekebildiğimde foruma eklemeye çalışırım.)

• ne kadar çok ortak yanımız var z 5500 ve haf -x

http://img845.imageshack.us/f/08032011058.jpg/
  • @murat.nur

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Z5500'e terfi etmeyi düşünüyorum ancak kullanmış olduğum Altec Lansing'i bile yarıdan fazla açamıyorum.
  • quote:

@murat.nur

Z5500'e terfi etmeyi düşünüyorum ancak kullanmış olduğum Altec Lansing'i bile yarıdan fazla açamıyorum.

bu dediğin Türkiye yollarında Ferrari almaya benzer..yani açamıyacaksan biraz düşündürücü.fakat düşük volumede de kaliteli tok ses sağlaması yine de bu ses sistemini almak için bir neden olsa gerek oyunlarda ki keyfi anlatamam.pes 2011 de dolby digitalde taraftarın arka hoparlörden tezahhurat yapıp spikerin merkeze hoparlöründen maçı anlatması ve en önemlisi top direkte patladığı zaman o ''bam '' sesi içinizi işlemesi ayrı bi zevk. karar sizin sayın klüp başkanım

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

@murat.nur

bu dediğin Türkiye yollarında Ferrari almaya benzer..yani açamıyacaksan biraz düşündürücü.fakat düşük volumede de kaliteli tok ses sağlaması yine de bu ses sistemini almak için bir neden olsa gerek oyunlarda ki keyfi anlatamam.pes 2011 de dolby digitalde taraftarın arka hoparlörden tezahhurat yapıp spikerin merkeze hoparlöründen maçı anlatması ve en önemlisi top direkte patladığı zaman o ''bam '' sesi içinizi işlemesi ayrı bi zevk. karar sizin sayın klüp başkanım

Doğru söylüyorsun. Dediğin gibi düşük sesde kaliteyi yakalabilmekte önemli. En önemlisi DD5.1, THX ve dijital olması almak için bir sebep. Bakalım yaz gelsin o zamana kadar Altec ile takılalım. Zaten evde hafta 2 saat anca pc yi kullanıyorum bu aralar. O yüzden acele etmiyorum. Biraz zaman geçsin Altec'i paketleyeceğim.

• quote:

Doğru söylüyorsun. Dediğin gibi düşük sesde kaliteyi yakalabilmekte önemli. En önemlisi DD5.1, THX ve dijital olması almak için bir sebep. Bakalım yaz gelsin o zamana kadar Altec ile takılalım. Zaten evde hafta 2 saat anca pc yi kullanıyorum bu aralar. O yüzden acele etmiyorum. Biraz zaman geçsin Altec'i paketleyeceğim.

hayırlı olsun şimdiden.bu arada sana teşekkür ediyorum senin bu klubünü görmeseydim bu kasayı belki fark edip alamayacaktım.2010 temmuzda pc toplarken kasayı hiç dikkate almadım dark falcon diye bi kasa almıştım. o kadar para harcadım kıydım ama kasayı hiç önemsemedim içerdeki kabloları görünce kasanın önemini fark ettim senin konunda.sonra aerocool ile bunun arasında kalmıştım.gene yardımcı oldun cevapladın sayende şu an da haf-x e sahipim.ben ve panelimdeki bütün bileşenler sana teşekkür borçluyum özellikle kuzey köprüsü ısrarla selam söylüyor şaka bir kenara eyvallah diyeyim yani.gerçekten sistem hak ettiği elbisesini giydi.z 5500 ile ilgili her sorunu beklerim bu arada 2006 dan beri logitech 4ever (2tane )

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.nur

Kasaya birde yakından bakalım. (Fotoğrafları webcam ile çekmiştim. Daha net ve farklı açılardan çekebildiğimde foruma eklemeye çalışırım.)

maşallah kasa gece kulübü gibi hoş görüntüsü var ama film izlerken falan sıkıntı olmuyomu

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.