Bildirim
Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (22. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
quote:
Orijinalden alıntı: murat.nur
Kasaya birde yakından bakalım. (Fotoğrafları webcam ile çekmiştim. Daha net ve farklı açılardan çekebildiğimde foruma eklemeye çalışırım.)
maşallah kasa gece kulübü gibihoş görüntüsü var ama film izlerken falan sıkıntı olmuyomu
Şimdiye kadar böyle bir sıkıntı yaşamadım
-
-
-
Raven ve HAF-X arasında kalmıştım.. Bir kaç saat önce Firebal'dan HAF-X siparişini vermiş bulunmaktayım... =) gerçi kredi kartı limit problemleri yaşadığımdan sistemi toplamam biraz uzun sürecek... Koyarım odama biblo gibi izlerim artık ne yapayım? -
quote:
Orijinalden alıntı: komiks
arkadaşlar bu kasanın tavanına 2x12 cm fan takmak mümkünmü???
bu sorunun cevabını merak ediyorum gerçekten net bi yanıt var mı arkadaşlar takılyomu ?_
edit imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 10 Mart 2011; 11:49:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metal_my666
quote:
bu sorunun cevabını merak ediyorum gerçekten net bi yanıt var mı arkadaşlar takılyomu ?_
edit imla
hocam iki tane 12lik yerine Cooler Master'in kendi üretimi olan iki tane MegaFlow 200 takabilirsin. şahsen öyle yapmayı düşünüyorum...
http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/cooler-master-megaflow-20cm-kirmizi-ledli-kasa-fani.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Gakko_ -- 10 Mart 2011; 12:32:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: metal_my666
quote:
edit imla
Bir kullanıcı görüldüğü üzere denemiş. Haf x kasanın tavanındaki su soğutmada kullanılan radyatörün takıldığı vida deliklerini kullanmış olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 10 Mart 2011; 13:42:37 >
-
haf x tavan vida delikleri bu şekilde
-
Kasanın tavanındaki 20cm.lik fanın altındaki ince demir çıtada bulunan 2 vida deliğini (radyatör vida delikleri) ve kasanın tavanındaki 20cm fan takılmamış kısımdaki ince demir çıtada bulunan 2 vida deliğini (radyatör vida delikleri) kullanmış olmalı. Bu şekilde kasanın tavanına 12cm.lik 2 adet fan takmış olabilir.
-
@ALPER31
Rica ederim.
Bakalım yaza var daha. Belki o zamana Z906 gelirse onu alabilirim. Hayırlısı artık.
@Serdarkekik
Daha değişik bir şey düşündüm. Soğutma sistemleri logolu olarak belirttim.
@#Gakko_
Hayırlı olsun şimdiden. Fotoları bekliyoruz. Klübe ekledim.
Soğutma sistemlerinizde bir değişiklik olursa burada belirtin arkadaşlar.
-
Pm atmakta sıkıntı yaşadım kusura bakma. Evet megaflow. Yan tarafa tıpatıp uydu. Şimdi sen tepeyede 2 tane alsan ses ve toz artımı sorunlarıyla karşılaşacaksın. Fan fontrolcüyle sesi düşürsen bile toz işiyle uğraşman lazım. Benim kasadaki bütün toz filtrelerini söktüm. Ondan öyle ledleri janjanlı görünüyor. toz filtreleri takılı bırakınca filtre gözenekleri hemen doluyor ve ledli fan ile ledsiz fan arasında fark kalmıyor. Biriken tozdan dolayı fanların eskisi gibi soğutamamasıda cabası. Toz filtresiz kullanımda 3 ayda bir kasa içi temizlik yeter. Fotoğraftada göründüğü üzere toz filtresi nimetmi, başa belamı ? Kasanın tepesindeki toz filrelerini yıkamak veya temtemizlemek istediğinde yaşayacağın sıkıntı bile 3aylık temizlemeden bile fazla. Kasanın geri kalan kısımlarındaki tozlu filtreleride hediye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 10 Mart 2011; 19:02:23 >
-
Birde şuna bak.
-
arkadaşlar size ince bir sorum olacak.şimdi ben bir tane mega flow alsamhttp://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/cooler-master-megaflow-20cm-kirmizi-ledli-kasa-fani.html onu kasanın içine üfleyecek şekilde opsiyonel üst fanın yerine taksam nasıl olur yoksa diğeri gibi havayı çekip tahliye ni etse yada işte biri üfleyip diğeri çeksemi dediğim gibi ne yapalım ona göre megaflow alcam bide xigmatek fanlarıda övüyorlar sizce megaflowla karşılaştırılır mı ne dersiniz ona göre bi megaflow veya başka fan alıp opsiyonel fanı takıcam...
-
toz filtrelerini sökmekle büyük hata yapmışsınız bence toz tutması işini iyi yaptığını gösteriyo dediğiniz gibi benimde çok kısa sürede toz doluyor ancak elektrikli süpürge ile 1 dadikamı almıyor tozları çekmek -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPER31
arkadaşlar size ince bir sorum olacak.şimdi ben bir tane mega flow alsamhttp://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/cooler-master-megaflow-20cm-kirmizi-ledli-kasa-fani.html onu kasanın içine üfleyecek şekilde opsiyonel üst fanın yerine taksam nasıl olur yoksa diğeri gibi havayı çekip tahliye ni etse yada işte biri üfleyip diğeri çeksemi dediğim gibi ne yapalım ona göre megaflow alcam bide xigmatek fanlarıda övüyorlar sizce megaflowla karşılaştırılır mı ne dersiniz ona göre bi megaflow veya başka fan alıp opsiyonel fanı takıcam...
yukarıdaki fanların ikisini de egsoz olarak kullan yoksa hava sürkülasyonunu bozarsın. fan olarak bahsettiğin fan özerlliklerine bakılırsa harika 700rpm ile 110 cfm. alınabilir niye alınmasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
quote:
Orijinalden alıntı: ALPER31
yukarıdaki fanların ikisini de egsoz olarak kullan yoksa hava sürkülasyonunu bozarsın. fan olarak bahsettiğin fan özerlliklerine bakılırsa harika 700rpm ile 110 cfm. alınabilir niye alınmasın
o zaman bir tane megaflow alıcam hatta belki 2 tane... kırmızı ışıkla takım olcak psu ile. resme bakarsanız anlarsınız.. bir de biraz daha bekleyip ssd alcam performans inanılmaz zevk veriyor bana anlatamam...ssd olarak ocz vertex alıcam hayırlısı...acaba 2 tane üstte megaflow olması na kadar faydalı olur merak konusu...göreceğiz dediğiniz gibi 2 sinide egzos yapıcam...
-
eğer kasada bir tane fan varsa 2 tane almana gerek yok boşuna masraf yaparsın. 35 lira az para değil. ha ne taparsın bu durumda, yeni alacağını cpu üzerine takabilirsin mesela. kasa ile geleni de şu an boş olan yere takabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
eğer kasada bir tane fan varsa 2 tane almana gerek yok boşuna masraf yaparsın. 35 lira az para değil. ha ne taparsın bu durumda, yeni alacağını cpu üzerine takabilirsin mesela. kasa ile geleni de şu an boş olan yere takabilirsin.
haklısın tabi para kolay kazanılmıyor.2 tane almamdan kasıtım üstteki fanlarla kızmızı bi kombinasyon oluşturmak ama fazla ısıkta iyi değil ..film izlerken sorun olabiliyor...dediğin mantıklı geldisadece bir tane fan almak ..olmazsa ileride bi tane neon kırmızı lamb alırım olur biter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X