Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniztoyota

beyler bendede artık hafx var ve gerçekten haf932 daha sessizdi bakalım bir çare bulacağız fan kontrolcüm var daha tam ayarlamadım akşam 4 saatte kasa kurunca kontrolcüyle fazla uğraşmadım

Bende birtek ben uğraştım sanmıştım montaj ile =) Saat 12:30-1 gibi başladım sabaha karşı 5:34'de bitti tam olarak montajım =) 4-5 saat sürdü ama baya zevk aldım =) Bir defa V10 gibi bir CPU soğutucusunun altında kablo takmak ızdıraptı ki bu 932'de idi neden bilmiyorum bu kasada neredeyse hiç zorlanmadım (Gerçi 2 kişi idik arkadaşım anakartı hafif havada tuttu)

@metal_my666

Sağol darısı başına sanırım sende araştırıyorsun bu kasayı
  • Slyly

Sağol darısı başına sanırım sende araştırıyorsun bu kasayı

Evet hocam bende almayı düşünüyorum :) bakalım kısmet ne zamana...
  • Kasanın genel kalitesinden memnunum ama kapakları ve kapak vidaları sanki 932'de daha iyiydi. Burda kapak vida delikleri daha zor bulunuyor gerçi el aılşkanlığı farkıda olabilir ama 932'de ilk saniyede el yordamı ile bulmuştum. Burda ise düzgün oturtana kadar anam ağlıyor
  • Merhaba arkadaşlar;
    Haf-x benimde almayı düşündüğüm kasa modellerinin başında geliyor, hemen hemen ürün ile ilgili ikna olmuşken çalıştığım oem toptancılarında ürününün olmaması satın alma aşamasında biraz geri planda durmamı sağladı.

Bir mesajda sormuştum şimdi tekrar soruyorum, bu ürünü uygun fiyatlı alabileceğim neresini önerebilirsiniz. Vatan vb. mağazalar haricindne.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

Merhaba arkadaşlar;
    Haf-x benimde almayı düşündüğüm kasa modellerinin başında geliyor, hemen hemen ürün ile ilgili ikna olmuşken çalıştığım oem toptancılarında ürününün olmaması satın alma aşamasında biraz geri planda durmamı sağladı.

Bir mesajda sormuştum şimdi tekrar soruyorum, bu ürünü uygun fiyatlı alabileceğim neresini önerebilirsiniz. Vatan vb. mağazalar haricindne.

İyi çalışmalar.

1-2 sayfa önde 2. el linki var kasanın satan arkadaş sıfır satıyor kasaları adınıza faturalı
  • @Slyly

Hayırlı olsun. V10 dehşet duruyor. Ram sorunu teşkil etmese bende alabilirim ancak H70'de ısrarlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan
    1-2 sayfa önde 2. el linki var kasanın satan arkadaş sıfır satıyor kasaları adınıza faturalı

Öneri için teşekkürler, ben kredi kartına taksitle ve sıfır ürün almak istiyorum, arkadaşın ürünü sıfır ve iyidir mutlaka, yine de tercihim bu. Ben kasa dışında, o.c.fan vb bir kaç aparatı bayi şartlarında alabileceğim bir firma arayışındayım.
  • @ExECaLiBuR

Öncelikle teşekkürler

Ramler ne marka ki? Pek çok RAM ile kullanılabiliyor hatta kullanılamayan pek çok Ram'in de soğutucu kısmı çıkarılabiliyor. Bende HAF-X'de kullanamadığım birkaç özellik var birincisi Hot Swap kutuları. Arkaya normal Sata kablosu ve HDD power mı koyuyoruz sadece? Birde USB 3.0 dönüştürücü kiti nerede ön panel için?

Bu arada Sata 3 kablosu nerede bulabilirim yaw? Mümkünse Asus'un orjinal olanlarından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyly -- 21 Mart 2011; 1:37:40 >
  • Ramler G.Skill marka. Soğutucu %90 problem çıkarmaz ancak aklıma H70'i yerleştirdim bir kere.

Ramler için G.Skill soğutucusu almayı düşünüyorum. Görsel olarakta güzel hava katıyor.

USB kit felan yok kasada. Sadece kablosu bulunuyor. O da anakarta takılıyor.

HotSwap'a iki sata ve bir power kablosu takıp kızaklara diski yerleştirip içine takıyorsun. DVD-RW'leri direkt takabilirsin.

Sata 3 kablosu eBay gibi sitelerde bulabilirsin şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Ramler G.Skill marka. Soğutucu %90 problem çıkarmaz ancak aklıma H70'i yerleştirdim bir kere.

Ramler için G.Skill soğutucusu almayı düşünüyorum. Görsel olarakta güzel hava katıyor.

USB kit felan yok kasada. Sadece kablosu bulunuyor. O da anakarta takılıyor.

HotSwap'a iki sata ve bir power kablosu takıp kızaklara diski yerleştirip içine takıyorsun. DVD-RW'leri direkt takabilirsin.

Sata 3 kablosu eBay gibi sitelerde bulabilirsin şimdilik.

Sata 3 kısmını hallettim Eksen'de fazladan vardı verdiler sağolsunlar. Tamam CD kısmı vs 932 gibi zaten o kadar da kötü değil yav bilgim =) Sadece birkaç küçük detayı bilmiyorum. Anakartımda USB 3.0 girişi yok bir yerde bi 3.0 turning to 2.0 tarzı birşey görmüşrüm ama neredeydi...

Bnm Ramler de G-Skill ve gayet sığıyorlar ben tavsiye ederim ama tabi gönlünde hangisi varsa o =)

• HAF-X'in kablo saklama yuvalarındaki elastik korumayı satan varsa alırım, PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

HAF-X'in kablo saklama yuvalarındaki elastik korumayı satan varsa alırım, PM.

o şekil değil de bi ara forumda çerçeveyi saran kılıf satan biri vardı. bulunur mu bilmiyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

HAF-X'in kablo saklama yuvalarındaki elastik korumayı satan varsa alırım, PM.

o şekil değil de bi ara forumda çerçeveyi saran kılıf satan biri vardı. bulunur mu bilmiyorum ama...
  • antec bunların yanında küçücük kalmış.
  • murat.nur resimler için teşekkürler fakat mesajları editleyip resimleri S image kodu kullanarak düzeltin, sayfanın şaftı kaymış resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

murat.nur resimler için teşekkürler fakat mesajları editleyip resimleri S image kodu kullanarak düzeltin, sayfanın şaftı kaymış resmen.

+1
  • bu bütün fotoğraflardan sonra bu üçü arasından bana göre alınacak kasa haf x tir. antec çok küçük ve kullanışsız geldi diğer ikisinin yanında. haf x in yan fanı beni rahatsız eder, predator un da yan kapağını aldığım zaman değiştiririm. alttaki fanları biraz daha aşağıya çeker, diğer iki fanı iptal ederim. bana göre daha hoş bir görüntü oluşturur. haf x için de böyle bir şey söylenebilir aslında. predator da bir de işlemci blok kısmı yukarıya çok yakın. bu orda ki hareketi kısıtlar. haf x kasaya, xpredator için düşündüğüm kapak modeli takılma projesi ile haf x benim gözümde alınacak tek kasa olur piyasada full tower segmentinde.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 24 Mart 2011; 8:32:40 >
  • murat.nur kardeşim sen ne yapmaya çalışıyorsun? Yöneticilere mesajlarınızı düzelttiriyoruz sen yine koca koca resimler haline getiriyorsun, deli misin divane misin?!
  • damn2u birader canını sıktıysam hakkını helal et ama kırıcı sözde sana uymadı. Kastım kulüp üyelerinine sıkıntı vermek değildi. Fotoğrafların senin tarafından düzelttirildiğini nereden bileyim. Sayfadan hata ile çıkarıldı sandığımdan ekledim, inaden yeniden eklemedimki. Uyarıyı farkedince zaten hemen kendim mesajları sildim. Hiddet etmeden bana soruverseydin pulun eksilmezdi. Benimki delilikmi bilmem ama seninkinin edepsizlik olduğu kesin. Kulübe olan muhabbetimi azalttın vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 24 Mart 2011; 13:05:25 >
  • @murat.nur

Resimleri paylaşırken, resimlerin linkini köşeli parantezin arasına yerleştirmen yeterli. [simage][/simage]

Büyük resimler sıkıntı oluşturuyor. Direkt resimleri göndermeden önce "Ön izle" butonu ile kontrol edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.